Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Mithat Demirel yalanlamış.
Dünkü efes-bjk maçı için söylenecek çok fazla birşey yok hakemler maçı aldı verdiler efese.İvkoviç hakemin üzerine çıkacaktı her pozisyonda itiraz etti nerdeyse.72-70 de faulü çalmadılar hızlı hücumda 74-70 oldu maç koptu zaten.

İBB Trabzon maçını izliyorum. Klobucar çok iyi oynuyor. Takımını iyi oynatıyor. Eğer seneye daha bir guard alamayacaksak düşük bir ücretle iyi bir hamle olabilir bence.

Beşiktaş'ın ilk 8'e kalacağını düşünmüyorum.
Yağızer hocadan daha çok şey bekliyordum.
Klobucar dikkat çekici bir oyuncu gerçekten ama Rautins' i takımda izlemek çok daha büyük keyif olurdu :)

Beşiktaş'ın ilk 8'e kalacağını düşünmüyorum.
Yağızer hocadan daha çok şey bekliyordum.
Klobucar dikkat çekici bir oyuncu gerçekten ama Rautins' i takımda izlemek çok daha büyük keyif olurdu :)

Lampe ve Walters 0 sayı ile toplamda 0/11 saha içi.Ben play off yaparlar diyordum ama kalan maçları zormuş.Daçka,banvit,GS,fb,uşak.
Konya'nın ligde kalması zor gözüküyor.İBBSK son 4 maçını kazandı iyi gidiyorlar.
Bugün Ksk-fb maçı var.Fb kaybederse biz büyük avantaj yakalamış oluruz.
Play off lar gerçekten ilginç olacak 1.sıra 8 den Ksk ile eşleşebilir.

Uşak deplasmanda Çekmeceyi yenmiş .Averaj üstünlüğü ile birlikte olay-off yolunda ciddi avantaj yakaladı Çekmece ve BJK'ye karşı.Üç sezonun ikisinde ciddi başarı gössterdi Uşak ve Ozan Bulkaz özellikle bu sezon ligin en mutevazi 1-2 bütçesinden biri ile şu ligde play-off yapmak çokciddi başarı üstelik bunu yaparken göze de hoş gelen bir basketbol anlayısları da var bence .

Uşak'ın deplasmanda Çekmeceyi Antep'in BJK'yi yenmesi ile son sekiz haftaya girerken play-off sıralaması için de mutlak olmasa da bir kopma oldu puan sıralamasında şu anki sekiz takım büyük olasılık play-off yapar gibi

Karşıyaka çok sıradan bir takım kimliğine bürünmüş bugün seyirci de gelmeyince tribüne bu ortamda feneri yenmeleri zaten pek mümkün degil.ufuk ta sadece bizim maçlara bir hırsla hazırlanıyor sanırım

Karşıyaka çok sıradan bir takım kimliğine bürünmüş bugün seyirci de gelmeyince tribüne bu ortamda feneri yenmeleri zaten pek mümkün degil.ufuk ta sadece bizim maçlara bir hırsla hazırlanıyor sanırım

Yabancıları sürekli değişiyor, ya sakatlık nedeniyle, yada aldıkları oyuncular uyum sağlayamamasından dolayı, bana göre kalitesiz seçimlerde oldu, şuan zaten fb ye karşı 3 yabancıyla oynuyorlar, yabancıların taşıdığı bir takım için kötü birşey...