Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Lazeric Jones benim bu sene ligde izlediğim en iyi oyunculardan biriydi. O dönem malum eşleşmemizden ötürü bizim maçlar hariç 3-4 tane Karşıyaka maçı izledim(Biri salonda olmak üzere). Hatta Karşıyaka'nın o gazla bizi eleyip Palacios'un da dönüşüyle Eurocup'ı bile alabileceğini düşünüyordum. Basketbol bilgimin ne kadar iyi olduğu tartışılabilir ama net olarak kendisini çok beğenmiştim. Sakatlığı hakkında birşey bilmiyorum. Ama eğer iyi dönebilirse 2 yıl içinde çok rahat Euroleague seviyesinde bir takım bulabilir. Yazmadan edemedim.

Sezon başında bolca önermiştim bende. Kendisi gerçekten iyi bir oyuncu Ergin hocanın elinde dahada parlayabilirdi

Efes beklenildigi gibi resmen Dacka'yi ezdi. Aslinda Banvit'in Dacka'yi elemesi muhtemeldi gozumde su Banvit'te sakatlik problemleri olmasa,cok rahat elerlerdi.

Oktay Mahmuti'nin kovulusu an meselesi. Yeni hoca Bartzokas deniyor, ama bu yapida o da basarili olamaz. Basketbolun katili dacka.

Son olarak Oktay Mahmuti'nin yapmasi gereken 2 icraat var kendi adina. Birincisi su menejer Misko ile is birligi yapmayi durdursun artik. Kariyerinde sirf Dedovic- Anderson tercihinde, Misko ile calistigi icin sampiyonlugu vermistik. Ikincisi yedek yardimci antrenorlerinin revize edilmesi lazim. Recep Sen..Ne katkisi var kenarda ?

Seneye kendi yerinde olsam, Italya'da bir takima gider ( Sassari,Avellino gibi ) oralarda sansimi denerim.

Son 19 snye efes yine çift haneli sayılardan geri gelip maçı almak üzere.(3 sayı öndeler) Oktay hocanın looserlığı yine devrede.

Ferit Şahenk ikinci Aziz olma yolunda ileriyor .. Dünya'nin parasını harcayip yari finalde efese süpürüldüler .. 3-0 oldu .. iyide oldu .. Tebrikler Efes

Efes aslında çok iyi gözükmedi. Son periyot çok iyi savunma yaptılar. Daçka ise her zaman olduğu üzere doğru beşleri bulamadı sahada. Oktay Mahmudiye çok büyük saygım ve sevgim var. Bize yaptığı katkı unutulamaz ama cidden büyük takım koçu değil. Ergin Hocayla kıyaslayan çokça kişi var forumda da ama Ergin Hoca son yıllardaki başarısı ile winner olduğunu kanıtladı bence.

Bu mactada goruldu ki Oktay Mahmuti'nin buyuk takimlarin coachu olamayacagi,finallerin coachu ise asla olamayacagi tasdiklendi. Ahmet Caki'nin degeri Oktay Mahmuti'den daha yuksek su an. Ercument Sunter,Orhun Ene kim calistirirsa calistirsaydi su kadroyu Efes'i son maca kadar zorlardi.

Oktay Mahmuti'ye nacizane tavsiyem su klasik Gordon ne bileyim ayni oyuncularla , gittigi takimda da calismasin.

Pili bitmis Ender,Gordon,Furkan gibilere cok guvendi ve sonucunu gordu. Ha olur Deron Williams,Arroyo,Pops,Hawkins sampiyon yapabilecek yildizlar ,gittigin diger takima gotur.

Gordon kimdir nedir? Ne katkisi olabilir ki bu devasal butceli takimda. Misko menejerini de dinlemese iyi olur. Toplama takimlarin sonu boyle oluyor.

Efes finale dinlenmis cikacak. Efes bizle veya fb ile eslesse bile kupa 7.macta belli olur

Blatt Daçkada inanamıyorum. Daçkaya olan antipatim sanırım azalmaya başlıcak :) Çok çok iyi transfer, bakalım daçkada neler değişecek, para saçacakları da aşikar. Kimleri bırakacaklar, nasıl bir yapı kuracak bakalım Blatt? Büyük merakla bekliyorum.

Mahmuti kalsaydı keşke. Seneye EL için Şahenk'te kafadan bir tane deplasman galibiyeti yazıyordum, hoş olmadı bu ??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blatt daha önce efesinde başına geldi ama başarıyı yakalayamadı. Efes ve daçka gibi takımlar itici bir taraftar gücü olmadan başarı noktalarına zor ulaşırlar.