Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Blatt ile Dacka sefilleri oynar. Hemen Semih ile anlasmaliyiz bugune bugun 3.pivot olarak. En azindan 10-15 dakika katki verse fena olmaz. Lasme 1. pivot desek, 2.pivot Walter Tavares tarzi bir kule o da 10-15 dakika Semih ile esit surelerde oynasa ne derdimiz kalir pota altinda gelecek sezon ne bir sey

Blatt ile Dacka sefilleri oynar. Hemen Semih ile anlasmaliyiz bugune bugun 3.pivot olarak. En azindan 10-15 dakika katki verse fena olmaz. Lasme 1. pivot desek, 2.pivot Walter Tavares tarzi bir kule o da 10-15 dakika Semih ile esit surelerde oynasa ne derdimiz kalir pota altinda gelecek sezon ne bir sey

Ne zamandır 3.pivota 1 milyon dolar verecek kadar zengin olduk acaba

Sakin bir şekilde pusuya yatıp beklemek lazım.Türk oyuncuların kontratından çıkacaklardır kadroları çok şişkin zaten,ucuza bile anlaşma olanağımız var malum Euroleague gibi bir avantajımız var elimizin altında.

Ah ulan ah konuşulan bütçelere bak.Adamlar kimi isterse parayı basıp getirirler.Bizim gibi bir kulübün bütçe anlamında bu kadar geride kalması adamı sinirlendiriyor.Transfer başlığında söylediğim temennimi yine yazayım.İnşallah bizim de bir gün "bu oyuncuya bütçemiz yetmez"demiyeceğimiz bir transfer sezonumuz olur.

Taraftar gücü olmayan takımların hep bir handikapı olduğu gerçek.Efes-Daçka serisinde güzel bir mesaj yazılmıştı.
Yarı final maçında salonda 200 kişi var. 50 milyon dolarlık takım kursan ne olur ? Bu salonda hangi oyuncu neye konsantre olacak.

Taraftar handikabı çok önemli etken kimi getirirsen getir karşındaki takım seni evinde boğarken deplasmanda hissettiği baskı=0. Daçka Furkandan çıkmak ister mi acaba? Gerçekten o çocuğa üzülüyorum, çok iyi kazanıyor ama gelecek sene de alacağı süre bellidir yani. Kariyer planlaması çok kötü bence tabi sadece para odaklı bir bakış açısına sahipse bilemem.

Maddi problemi olmayan bir takım Daçka, elindeki üst düzey yerli pivotu neden bırakır, mantıklı gelmiyor pek, bakalım zaman ne gösterecek... Eskisi kadar formda olmasa da oyun bilgisi sebebiyle Jamon Gordon takıma faydalı olabilir.

Maddi problemi olmayan bir takım Daçka, elindeki üst düzey yerli pivotu neden bırakır, mantıklı gelmiyor pek, bakalım zaman ne gösterecek... Eskisi kadar formda olmasa da oyun bilgisi sebebiyle Jamon Gordon takıma faydalı olabilir.
Süreleri nasıl dağıtacaklar onu merak ediyorum ben Semih+yabancı pivot+Furkan olsa bu seneki gibi Furkan gene az oynar belki çoğu maçta oynamaz. Ona istinaden söyledim

Efes alır ligi.Fenerle iyi eşleşiyorlar üstüne bizim yaşadığımız lobisizlik Efes'te yok,fazlasıyla lobi güçleri de var.Bu sene ne zaman görsem hakemler desteğini verdi.Fener'e karşı devam eder.Ritim de buldular forma da girdiler,Fener sermiş halde F4 sonrasında.Yükselişte olan taraf Efes.Obradovic Ahmet Çakı'ya büyük bir üstünlük kurmadığı sürece Efes'in 4-2 veya 4-3 alacağını düşünüyorum.

Tüm teknik ekibin ve oyuncuların (Dorsey ve Duşan hariç) eline, emeğine sağlık. Her kulvarda çok mutlu ettiler bizi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem tutumlarını asıl bu seride merak ediyorum. Bizim seride malum oyuncularımız dayak yese de faul çalınmadı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Daçka hata yapıyor. Oktay Mahmuti ile yola devam edip, takımın zayıf yönlerini takviye etmeleri en doğrusu olurdu. Şimdi büyük ihtimalle sıfırdan düzen oturtmak zorunda kalacaklar. Eskiden Euroleague grup aşaması ile rölantide başlıyordu ve bu durum, yeni kurulmuş takımlara sistemi oturtmak için fırsat tanıyordu. Yeni EL formatında bu şans yok ve ilk haftadan itibaren çekişmeli maçlar oynanacak. Dolayısıyla elinde işleyen, hazır bir yapılanması olan kulüpler yarışta avantajlı olacak.

Daçka iki senedir üstüne koyarak iyi bir noktaya gelmişti. Parkede sonuna kadar mücadele eden, zaman zaman keyif veren bir basketbolları vardı.