Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Efes tarafından girebilir taraftarlar. Bizim taraftarımız aleni olmamak şartıyla Efesi destekleyebilir bunda sakınca yok. Ama gidip orda Galatasaray tribünü yapamayız yani.

Efes tarafından girebilir taraftarlar. Bizim taraftarımız aleni olmamak şartıyla Efesi destekleyebilir bunda sakınca yok. Ama gidip orda Galatasaray tribünü yapamayız yani.

Ona bu saatten sonra önlem alırlar kural bile cıkartırlar cünkü oturma organı korkuları var zaten böyle birsey yapmayada gerek yok zamanı gelince saha içi ve saha dısında yüzümüz gülecek

Fenerliler Efes tarafından girip tribün yaparlarsa etik olmaz. Daha önce benzer şeyler oldu mu oldu ama bu final maçı. Adamların saha avantajının ne anlamı var o zaman?

Turun kaybedeni Galatasaray
Sebebi TARAFTAR
nokta.

Maçın kaybedilme nedeni taraftar ama turu maçı alsakda turu zaten kaybedecektik. FB bizden kadro olarak üstün olduğu için değil, bu fenerasyon varken, bizim orada maç kazanabilmemiz gerçekten çok zor. İyi niyetli hakemler dahi Azizden Hakemler korkuyor, fenerasyon korkuyor, medya zaten onların elinde olayları istedikleri yöne çekiyor, kısaca orada bize maç filan kazandırmazlar. Mesela medyadan örnek verirsek 2011 yılında son maçtan 2 gün önce FB yönetiminin o zaman başkan vekili olan Harun ile görüştüğü ne kadar medyada yer aldı ? Bir yazar dahi çıkıp böyle şey olmaz diyebildi mi ?

azanacak gibi olursak da 2011 de olduğu gibi hakemler hemen devreye girer. Dikkat ederseniz eyyamcılığı ile meşhur tüm hakemler FB'nin sahasındaki maçlara veriliyor. Emin olsun biz bu maçı kazansaydık, son maçın hakemi Recep Ankaralı olacaktı...
Taraftara gelince, size katılmakla ve bu tür olaylara şiddetle karşı olmakla, olaylar çıkmasa iyi olurdu demekle beraber taraftara hak veriyorum. Adaletin olmadığı yerde insanlar kendi adaletleri arar. Bu konuda yapılacak bir şey yoktur...

Emrah bey sizin söylediğiniz argümanı Trabzon taraftarı çok kullandı ve gelinen nokta ortada. Yani adaletin olmadığı yerde anarşi başlar sözünün ne bu topluma ne de herhangi bir güruha faydası yok. Aklıselim davranmakta fayda var.

Maçın kaybedilme nedeni taraftar ama turu maçı alsakda turu zaten kaybedecektik. FB bizden kadro olarak üstün olduğu için değil, bu fenerasyon varken, bizim orada maç kazanabilmemiz gerçekten çok zor. İyi niyetli hakemler dahi Azizden Hakemler korkuyor, fenerasyon korkuyor, medya zaten onların elinde olayları istedikleri yöne çekiyor, kısaca orada bize maç filan kazandırmazlar. Mesela medyadan örnek verirsek 2011 yılında son maçtan 2 gün önce FB yönetiminin o zaman başkan vekili olan Harun ile görüştüğü ne kadar medyada yer aldı ? Bir yazar dahi çıkıp böyle şey olmaz diyebildi mi ?

azanacak gibi olursak da 2011 de olduğu gibi hakemler hemen devreye girer. Dikkat ederseniz eyyamcılığı ile meşhur tüm hakemler FB'nin sahasındaki maçlara veriliyor. Emin olsun biz bu maçı kazansaydık, son maçın hakemi Recep Ankaralı olacaktı...
Taraftara gelince, size katılmakla ve bu tür olaylara şiddetle karşı olmakla, olaylar çıkmasa iyi olurdu demekle beraber taraftara hak veriyorum. Adaletin olmadığı yerde insanlar kendi adaletleri arar. Bu konuda yapılacak bir şey yoktur...

Eğer birileri adalet arayacaksa, onlar taraftarlar değil, Galatasaray'ın yöneticisiyim diye ortalıkta dolaşanlar olmalı. Taraftarın holiganlık yapması dünyanın hiç bir yerinde adalet arama çabası diye gösterilmez, yaptıklarının tek açıklaması magandalıktır. Taraftar adalet için birşey yapacaksa bunu kulübe zarar vermeden, protesto yaparak yapmalıdır.

Bu kişiler maçı izleme hakkı olan bizlerin hakkını gasp etmiştir, maçı seyirciyle oynaması gereken oyuncularımızın boş tribünler önünde oynamaya mahkum etmiştir. Bu serinin Ülker Arena'ya taşınmasına engel olmuştur. Bu holiganlar Galatasaray'a zarar vermiştir...

Adamlar o kadar iyi algı operasyonu yaptılar ki iki günde. biz bile kendi taraftarımızı suçluyoruz sürekli. taraftar konusunda eleştirilere katılıyorum. ama bizlerin, sadece o eylemi yapanın değil bütün tarafların da kabahati var. birlik olamıyoruz, gerekeni yapamıyoruz.
Bu adamlar bizim siyahi oyuncularımıza muz gösteren ırkçıyı bir gün sonra takım elbise giydirip biraz adama benzetip yanlarına alıp basın toplantısı yaptılar. midesi ağrıyordu da o yüzden muz getirdi yanında dediler. yani bunu gerçekten yaptılar. tiyatro değil, bi oyun değil. adamlar bunu ciddi ciddi utanmadan yaptı. sonra esas görüntüler de ortaya çıktı. ama hiçbişey değişmedi. eğer bu yine fenerin başına gelseydi yine ortalığı böyle ayağa kaldırırlardı. biz bişey yapamadık. çok başarılılar bu konuda.
İki sene önce de onlar aynısını yaptı ergin hocaya. ona tükürmediler mi ona da tükürdüler. ama hiç böyle tantana olmadı. obradovic in polis şapkası takarak yanındaki polisler sayesinde salonu terk ettiğini bi düşünsenize. neler olurdu acaba. şimdikinden on kat daha tantana yaparlardı.
biz ise kendimizi suçluyoruz hep. belki etik olan bizim tavrımız ama sonuca giden onlar.

Bu seneki Efes - Galatasaray maçına yanlışlıkla Efes tarafından bilet alıp gitmiştim. Euroleague'de oynadığımız Efes deplasmanında biletin nereden olduğu pek problem değildi o yüzden değiştirmedim. Salona girmek istediğim üstümde Galatasaray forması olduğundan Efes tarafı almadı. Galatasaray tarafına gidince biletim Efes tarafından olmadığı için haliyle orası da almadı. Ben de Galatasaray tarafından tekrar bilet alıp, girdim maça. Bu sefer de Efes tarafında bulunan arkadaşlarımın yanına geçmeme izin verilmedi. Yani kurallar böyle işlerse; Fener, Abdi İpekçi'de deplasman tribünü yapamaz. Yapsa da burada Galatasaray'ı ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Umarım finalde iki takımda keyifli basketbol izletir. Bizim seriden çıkanın şampiyon olacağını düşündüğümü yazmıştım. Fikrim değişmedi; Fener'in Efes'i süpüreceğini düşünüyorum.

Emrah bey sizin söylediğiniz argümanı Trabzon taraftarı çok kullandı ve gelinen nokta ortada. Yani adaletin olmadığı yerde anarşi başlar sözünün ne bu topluma ne de herhangi bir güruha faydası yok. Aklıselim davranmakta fayda var.

Burasıyla pek alakası yok ama Trabzonda bize karşı olan düşmanlığın 3 temmuz/şike vs ile alakası yok, ondan çok öncesinde de oluyordu bize karşı olaylar. Malum süreç sonrası zirve yaptığı ayrı tabi..

Burasıyla pek alakası yok ama Trabzonda bize karşı olan düşmanlığın 3 temmuz/şike vs ile alakası yok, ondan çok öncesinde de oluyordu bize karşı olaylar. Malum süreç sonrası zirve yaptığı ayrı tabi..
Benim söylemek istediğim nokta taraftar kulübünün hakkını aramak maksadıyla kendi kulübüne zarar veremez. Trabzonda son hakem olayları ve neredeyse her Fener maçı yaşanan rezillikleri işaret etmek istedim aslında. Diğer konuda haklısınız.

Efes alır ligi.Fenerle iyi eşleşiyorlar üstüne bizim yaşadığımız lobisizlik Efes'te yok,fazlasıyla lobi güçleri de var.Bu sene ne zaman görsem hakemler desteğini verdi.Fener'e karşı devam eder.Ritim de buldular forma da girdiler,Fener sermiş halde F4 sonrasında.Yükselişte olan taraf Efes.Obradovic Ahmet Çakı'ya büyük bir üstünlük kurmadığı sürece Efes'in 4-2 veya 4-3 alacağını düşünüyorum.

Bence Fb ağır favori,hatta süpürebilirler bile.Efes'in kazanması ciddi manada sürpriz ve büyük bir sonuç olur ama sanmıyorum maalesef.
Ayrıca Fb'nin serdiğini de düşünmüyorum gayet ciddiye alıyorlar bu sene.Efes potansiyelli bir takım ama potansiyellerini pek yansıtamıyorlar ve maalesef ki pek hazır değiller böyle bir şampiyonluğa,yine de bir sürpriz yapar ve Efes kazanırsa çok mutlu olurum kendi adıma.

belki takip eden vardır, diğer tarafta da yazıyorum. Adaleti arayacak olan bizler değiliz. Yasama-yürütme-yargıyı ellerine geçirip oğlan bizim kız bizim deniyorsa bizim yapabileceğimiz sadece öyle olmayacağını göstermek olabilir demokratik yollardan. aksi durumunda kardeş kavgasına dönüşür olay.