Abdi İpekçi'de salonu biz doldursak Efes'e destek olsak.
Saçma mı olur ?
Saçma mı olur ?
Efes macinda Ipekci'ye fenerliler girebiliyor mu
Deplasman tribunu olarak girebilirler.
Efes tarafından girebilir taraftarlar. Bizim taraftarımız aleni olmamak şartıyla Efesi destekleyebilir bunda sakınca yok. Ama gidip orda Galatasaray tribünü yapamayız yani.
Abdi İpekçi'de salonu biz doldursak Efes'e destek olsak.
Saçma mı olur ?
Turun kaybedeni Galatasaray
Sebebi TARAFTAR
nokta.
Maçın kaybedilme nedeni taraftar ama turu maçı alsakda turu zaten kaybedecektik. FB bizden kadro olarak üstün olduğu için değil, bu fenerasyon varken, bizim orada maç kazanabilmemiz gerçekten çok zor. İyi niyetli hakemler dahi Azizden Hakemler korkuyor, fenerasyon korkuyor, medya zaten onların elinde olayları istedikleri yöne çekiyor, kısaca orada bize maç filan kazandırmazlar. Mesela medyadan örnek verirsek 2011 yılında son maçtan 2 gün önce FB yönetiminin o zaman başkan vekili olan Harun ile görüştüğü ne kadar medyada yer aldı ? Bir yazar dahi çıkıp böyle şey olmaz diyebildi mi ?
azanacak gibi olursak da 2011 de olduğu gibi hakemler hemen devreye girer. Dikkat ederseniz eyyamcılığı ile meşhur tüm hakemler FB'nin sahasındaki maçlara veriliyor. Emin olsun biz bu maçı kazansaydık, son maçın hakemi Recep Ankaralı olacaktı...
Taraftara gelince, size katılmakla ve bu tür olaylara şiddetle karşı olmakla, olaylar çıkmasa iyi olurdu demekle beraber taraftara hak veriyorum. Adaletin olmadığı yerde insanlar kendi adaletleri arar. Bu konuda yapılacak bir şey yoktur...
Emrah bey sizin söylediğiniz argümanı Trabzon taraftarı çok kullandı ve gelinen nokta ortada. Yani adaletin olmadığı yerde anarşi başlar sözünün ne bu topluma ne de herhangi bir güruha faydası yok. Aklıselim davranmakta fayda var.
Benim söylemek istediğim nokta taraftar kulübünün hakkını aramak maksadıyla kendi kulübüne zarar veremez. Trabzonda son hakem olayları ve neredeyse her Fener maçı yaşanan rezillikleri işaret etmek istedim aslında. Diğer konuda haklısınız.Burasıyla pek alakası yok ama Trabzonda bize karşı olan düşmanlığın 3 temmuz/şike vs ile alakası yok, ondan çok öncesinde de oluyordu bize karşı olaylar. Malum süreç sonrası zirve yaptığı ayrı tabi..
Efes alır ligi.Fenerle iyi eşleşiyorlar üstüne bizim yaşadığımız lobisizlik Efes'te yok,fazlasıyla lobi güçleri de var.Bu sene ne zaman görsem hakemler desteğini verdi.Fener'e karşı devam eder.Ritim de buldular forma da girdiler,Fener sermiş halde F4 sonrasında.Yükselişte olan taraf Efes.Obradovic Ahmet Çakı'ya büyük bir üstünlük kurmadığı sürece Efes'in 4-2 veya 4-3 alacağını düşünüyorum.