Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

II. yarı çok daha iyi oynadı Fbü hücum ribandları ve top kayıplarını biraz daha dengeleyince maçı kopardı şuan için. melih ve dixon'da maçı çeviren adamlardan. Huertel her zaman ki gibi batırdı son dakikaları

Efes gel bize katıl hem taraftarın olsun hem de EL şampiyonluğun.Daha ne istersin be senden bu gidişle bir cacık olmayacak çünkü basketbol artık taraftarın da dahil olduğu bir oyun

Sezon boyu didinip saha avantajini almissin . Final serisi ilk iki mac kendi sahanda oynaniyor , rakip takim seyircisini salona almanin espirisi nedir ?
Madem alacaksin sembolik olarak 100 kisilik yer ayirt olay kapansin .

Efes ilk yarıyı 10 sayı farkla bitirdiği maçı yenik ayrıldı. Ahmet Çakı, Obradovic farkı ortaya çıkıyor. Bundan sonra da kolay maç alamaz Efes.

Efesin arkasında taraftar gücü yok, kendi evlerinde bile deplasman havasında oynuyorlar, oyuncuları hırslandıracak, oyunda tutacak bir etkene sahip değiller. fener fiziksel ve mental açıdan yorgun çıktığı bu maçı bir şekilde kazanmasını başardı,zaten efesi süpürüceklerini tahmin etmek zor olmasa gerek.Tuncay Özilhan'ın pahalı oyuncağı.Şimdi birde ferit şahenk'in doğuşu gelicek.Sağlam kadro kurmamız gerek.

Ev sahibi Fbü geçti bundan sonra çok zor dönmesi. 4 / 1-2 gibi biter.
63 faul atışı kullanılmış,şaka gibi. Karşı takımdan biri biz olsak bu kadar çalınmazdı.

3 milyon dolar bütceli KSK ' nin gecen yil final serisinde madara ettigi Efesi , yorgun , yipranmis ülker takımı deplasmanda yeniyorsa ;efes şampiyonluk uykusundan uyansın ..
Saha avantajini kendi elleriyle ikram ettiler . Bravo.

Türkiye'de şuanda bizden başkası Fb'yi yenemez. Dunston bizde olsaydı, ligi lider bitirip rahat rahat şampiyon olurduk. Basiretsiz yönetim yüzünden hep zor şartlarda mücadele ettik. Seneye futbolda Avrupa'da yokuz, en azından basketbolu 1.ci sıraya alıp öyle bir takım kurulsunki bayanlarımızın 2014'de yaptığı gibi önümüzdeki sene tüm kupaları alalım.

Can Topsakalın bugün dedikleri doğruysa 9 10 milyonluk bütçeye ulaşıyoruz. Dolar bile yeter bize. Başkalarının 30 milyonla hayal ettiklerini biz bu bütçelerle gerçeğe dönüştürüyoruz ya da dönüştürebileceğimize inanıyoruz ya ondan tüm takımları toplasan bir Galatasaray etmez. Böyle winner ve kültürü olan bir takımın her sene bu bütçelerde hatta daha fazlasında olması lazım.

Can Topsakalın bugün dedikleri doğruysa 9 10 milyonluk bütçeye ulaşıyoruz. Dolar bile yeter bize. Başkalarının 30 milyonla hayal ettiklerini biz bu bütçelerle gerçeğe dönüştürüyoruz ya da dönüştürebileceğimize inanıyoruz ya ondan tüm takımları toplasan bir Galatasaray etmez. Böyle winner ve kültürü olan bir takımın her sene bu bütçelerde hatta daha fazlasında olması lazım.

Can Topsakal ve Dursun Özbek'e zerre güvenim yok.

Dün maçın tamamını izledim. İlk yarıda Efes'i beğendim. Ön alanda topa baskıyı çok üst düzeyde yaptılar. FB'ye muhtemelen bu sezon en çok top kaybettiren ilk 20 dakika olmuş olabilir... FB içeriye gömülerek oynamaya başlayınca Efes ikili oyunları tıkandı, dış atışlara kaldılar, dış atışlarda da felaket bir yüzdeyle oynadılar. (bakalım TBL sitesinden)
Efes: 5/20 25% üçlük
Fener: 8/15 53% üçlük

Ben de sonradan izleyebildim açıkçası maçı Efes kazanır sandım tekrarında, o kadar iyi oynamışlar. Özellikle fizik, sertlik ve hızlı oyunda üst seviyedeler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi