Re: Spor Toto Türkiye Kupası; Rakibimiz Olin
banvit,beşiktaşın ikisinden birinin süpriz yapabileceğini düşünüyorum açıkcası.
banvit,beşiktaşın ikisinden birinin süpriz yapabileceğini düşünüyorum açıkcası.
Tayfun Yurdagül' Alıntı:Mazhar Ozsoy":svuw12uj]maçlar hangi kanalda olacak???[/quote] DSmart Sports TV malesef :([/quote:svuw12uj] [url="http://www.tbf.org.tr' Alıntı:www.tbf.org.tr[/url] maclari canli yayinlar büyük ihtimal.
Kayseri'de ki ilgi konusunda hiç şüphe olmasın Kayseri'de aslanlarımızı asla yalnız bırakmayız. [/quote:2hwz5fe3]Fatih Sinan Durak' Alıntı:[quote="Arca Yıldırım":2hwz5fe3]Açıkçası iyimser bir bakış açısıyla bakamayacağım oluşan eşleşmelere. Sonuçta performans olarak düşüşte olduğumuz bir dönemdeyiz ve takımda rolü çok önemli olan oyuncu eksiklerimiz var. 10'una kadar tam kadro olabilir miyiz bilemiyorum ama Olin maçı bizim adımıza çok zor geçecektir. 2 hafta önce bizi Abdi İpekçi'de yenerek moral faktörünü de ellerine geçirdiler bu eşleşme öncesi. Buradan galibiyet ile ayrıldığımız takdirde ise bizi bekleyen iki takımda oldukça güçlü.
Rotasyonumuzun darlığından dolayı günü birlik olayı da oyuncularımızı oldukça zorlayacaktır. Ancak her zaman olduğu gibi takımımıza güveniyorum sonuna kadar. Olin'den alınacak bir intikam var, diğer ikisini yendik zaten. Dilerim Kayseri'de maçlarımıza ilgi de iyi olur, bu takım sonuna kadar hak ediyor.
Onur Yavuz' Alıntı:Mahmuti ve oyuncularımıza güveniyorum. Ve Kayseri'deki gönüldaşlarımıza. Geçtiğimiz yıl Kadınlar Türkiye Kupası finalinde rüştlerini zaten ispat etmişlerdi.
Bağdat Kaynak' Alıntı:Hafta sonuymuş. 11-12-13'indeki maçlara gidebileceğim. Umarım son maça kadar gideriz. Kupayla döneriz. Bilet nerden alacağım. Biltixte satılıyor mu?
belki fikstürde 1-2 günlük kaydırma veya erteleme olabilirOnur Karakuzu' Alıntı:Finale kalırsak Avrupa için inanılmaz sıkıntı olur 6 gün içinde 4 maç olur ve yuh olur ..
belki fikstürde 1-2 günlük kaydırma veya erteleme olabilir[/quote:2ebzj1iu]Mert Necati Nalbantoğlu' Alıntı:[quote="Onur Karakuzu":2ebzj1iu]Finale kalırsak Avrupa için inanılmaz sıkıntı olur 6 gün içinde 4 maç olur ve yuh olur ..