Hic bir zaman duzenli olarak yapamadigim ve yapani gordugum zaman kiskandigim bir eylem kitap okumak! Butun gucumu toparlayip Filibeli Ahmet Hilmi'nin Amak-i Hayal kitabina basladim dun.
Ama baska bir konuya deginmek istiyorum aslinda, kiz yegenlerimden 2 si deli gibi kitap okuyorlar yaslari 13 ve 15 oyle boyle degil arkadaslar, 13 yasinda olan Harry Potter serisinin tum kitaplarini okullarin 15 gunluk tatil doneminde bitirdi. Digeri ise farkli bir dunyada ne kadar gerilim psikolojik crime benzeri varsa bugune kadar 400 kitabi devirmistir simdiden.
Sunu demek istiyorum ablam hep baski yapti kitap okuyun kitap okuyun, hic bir zaman diyemedim ki abla bu kadari da fazla yani, bak okullarinda basarisiz degillerse bile beklenen noktada da degiller yani.
Biz Turk milletinin degisik bir ozelligi var, tadinda birakamiyoruz ya cok az ya da yokluk gormemis gibi yapiyoruz her ne yapiyorsak.
Son olarak ayrica sevgili yegenlerim, eger bu yaziya denk gelirseniz bilin ki bu yaziyi yazan kisi deli dayinizdan baskasi degil! Bilin istedim ki cok kitap okumak degil mesele, sana ne kattigidir sonunda.
Gozunuze, vaktinize yazik der ve selam ederim herkese