Sylvia Fowles

Fowles Aralık ayında takıma katılmak istediğini söylemiş ve bu yüzden Tina transferi yapılmamış mıydı? Şimdi ne değişti merak ettim.
Zamanında biz bunu kabul etmiyoruz deyip adam gibi bi Avrupalı uzun tranferi yapılsaydı o zaman Matic'e mi kalacağız şimdi. Sanki rest çektikleri oyuncu Ivana Vecerova da gelmezsen gelme diyebiliyoruz. Fowles zaten bize Ocatan sonra lazım, o gelene kadar Tina çok rahat götürebilir.

Geçen sene çoğu maçı 40 dk oynadı, Sky'da da durum farklı değildi. Nihayetinde Fowles'ta etten kemikten insan, biraz dinlenmeyi istemek hakkıdır.

Tina,Melisa,Bahar ve Matic ile idare ederdik ocak ayına kadar. Yönetim biraz sağduyulu olsaymıs iyi olurmus sanki.

Bu arada hepinize merhabalar. Foruma yeni kayıt oldum. Umarım hep beraber güzel vakit gecirir ve olası basarılarda beraber seviniriz.

Edit:

Hosbulduk abi.

Hoşgelmişsin Cihat..

Ben de biraz sağduyulu davranılması gerektiğini düşünüyorum..Geçen sene bizde çok yoğun bir tempo geçirdi,hiç dinlenemeden Nba'de de aynı şekilde devam etti..Bence Ocak'a kadar idare edebilecek kadroya sahibimiz,Fowles'ı kaybetmek akıl karı bir iş olmaz.

@matilua
@eyupyildizz Fowles istihbaratın da balon çıktı müdür, kusura bakma, unfollow..

@matilua
@eyupyildizz valla Ömer Aşık dedin balon çıktı, Ozge Alev az once sorun olmadıgını yazdı yine balon çıktı.. bence bana degil de kendine bak

Alıntıdır.

Bu arada facebook ta ki Preston Shumpert sayfası, Basketbol şubemizi kaynak göstererek cıkan dedikoduların yalanlandığını söylüyor.

Doğru olmasını umuyorum.

Eyüp Yıldız'ı bilen biliyor ne reklama ihtiyacı var ne de yalan bir haber uydurup etrafta artistlik yapmaya bu takım 50 kişiye oynarken de Eyüp YILDIZ vardı salonda 5000 kişiye oynarken de 12.000 kişiye oynarken de vardı.Millet yatağında uyurken gece 02:00'ler de takımı karşılamaya giden grupta da.Bugüne kadar bir çok transfer,klüp içi haber vs.. şeyler aktardı çoğu gerçekleşti gerçekleşmeyen olaylarda da sonra da degişiklik veya olağanüstü olaylar olmuştur.

Fowles konusunda da böyle bir duyum yada istihbarat almış paylaşmış kesinlikle art niyet olmadan ne büyüdü ne küçüldü yani o hep bizim bildiğimiz Eyüp YILDIZ onu ''KARINCA EZMEZ'' avatarıyla sevdik Spormax'ler de takip ettik,etmeye de devam ederiz inşallah.

Fowles'la problemler çözülür kalır umarım

Erdal yorumun için teşekkür ederim, yıllardır hep beraber çabalıyoruz ama malesef biri çıkıyor insanın moralini bozuyor yazık gerçekten.

Arkadaşlar, malesef Fowles'ta sorun var, her an ipler atılabilir bu konuyu bilen bazı mod arkadaşlarda var, kim yalanlarsa yalanlasın bu doğru bir bilgi, umarım bu sorun çözülür Fowles'ı yine parçalı forma ile izleriz.

Eyüp abi senin aktardığın bilgilerle basketbolu takip edebiliyoruz..canını sıkmanın bi anlamı yok..inş.bu sorun halledilir..iyi bir takım kurduk derken..dünyanın en iyi pivotunu kaybetmek istemeyiz.yönetimde istemez herhalde.bu sorunu aşacaklarını umuyorum

Erdal yorumun için teşekkür ederim, yıllardır hep beraber çabalıyoruz ama malesef biri çıkıyor insanın moralini bozuyor yazık gerçekten.

Arkadaşlar, malesef Fowles'ta sorun var, her an ipler atılabilir bu konuyu bilen bazı mod arkadaşlarda var, kim yalanlarsa yalanlasın bu doğru bir bilgi, umarım bu sorun çözülür Fowles'ı yine parçalı forma ile izleriz.
Abi bunu alıntı yaptım diye umarım kızmamışsındır bana...

Yok kızmadım hatta iyiki alıntı yapmışsın herkes görsün :)

kime inanacağız bilmiyorum Eyüp abimiz sorun var diyor Veli abimiz sorun yok diyor.bence en iyisi bekleyipte görmek lazım.