Sylvia Fowles

Fowles yorucu bir dönem geçirmiş olabilir. Ama Galatasaray babasının çiftliği değil; İstediği zaman gelsin. Profesyonel bir isim. Keşke bu şekilde olmasaydı.

Anlamadığım nokta şu..yönetim yeniden sözleşme yaptığında bunlar o zaman konuşulmadımı? şimdi ne olduda sorun çıkabiliyor.

Hiç kimse Galatasaraydan büyük değil. Kafası esince gelmekte ne demek? Burası dingonun ahırı mı? Zamanında gelecekse gelsin yoksa bir daha hiç gelmesin

Eyüp abiye eskiden çok kızdım ama şu anda ona laf söylemeye kimsenin hakkı yok, keza ben de duydum böyle bir haberi. Tabi Eyüp abiden değil. Bu arada kulağım delik falan değil artık, bir yerde duydum ama kim söyledi hatırlamıyorum. :)

Saolun arkadaşlar zaman zaman hata yapıyor olabilirim ama bu konuda içim çok rahat öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaştım. Umarım sorunlar çözülür Fowles takımda kalır.

Ya yönetimin yaptığını kesinlikle anlamadım yönetimden de herkes aralıkta katılacak filan diyordu acaba cum kupasına Tina yetişemiyor mu ondan mı bu panik ?

tinanin takimi coktan elendi hala gelmedimi türkiye ye?
ceyhun hoca gecen gs tv de bir uzun daha ariyoruz demisti .bir yerde sIkinti var sanki

Tina Charles Amerika Milli Takımı'na katılmış, Diana Taurasi de önümüzdeki hafta eklenecekmiş kadroya. Tina ve Diana takımlarıyla beraber Avrupa kampında olacaklar. Bugün İtalya'da başlayan kamp süreci 30 Eylül ve 1 Ekim'de İtalya takımlarıyla, daha sonra İspanya'ya geçip 5 Ekim'de Ros Casares, 8 Ekim'de USK Prag, 9 ekimde de MKB Euroleasing ile yapılacak maçları kapsıyor. 13 Ekim'de de Galatasaray'ın Euroleague maçı var çok kısa bir süre önce takıma katılabilecekler gibi gözüküyor, Sylvia'nın adı geçmiyor Milli Takım kadrosunda. Prince zaten Rus Milli Takımı için oynuyor, herhalde onlar daha erken gelirler.

Bu arada Sophia Young, Amerikan vatandaşlığına kabul edilmiş ve Milli Takım kadrosuna eklenecekmiş. Böylece yılların efsane Sophia Young neden Türk olmuyor tartışması da sona eriyor. Geçmiş olsun.

böyle bir mesaj buldum

S.Fowles cumhurbaşkanlığı kupası için Türkiyeye gelecekmiş ama maçta oynamıcakmış.sadece izleyecekmiş.ayrıca aralık ayında takıma katılacakmış.
bari kupada oynasaydın bee

S.Fowles cumhurbaşkanlığı kupası için Türkiyeye gelecekmiş ama maçta oynamıcakmış.sadece izleyecekmiş.ayrıca aralık ayında takıma katılacakmış.
bari kupada oynasaydın bee

Kaç yabancı oynayacak ki zaten..Aynen neden geliyorki...Bunun için mi sıkıntı çekiyoruz...Zaten Fowles-Tina Charles yanyana oynadığı zaman Guard rotasyonu çok kötü olur.Işılda yok o maçta...Artı Fowles yaklaşık 20 gundur antreman da yapmıyor..Bıraksalarda tatil yapsaydı

o fotoğraflar da ne öyle bugün bütün sitelerde yer almış gerçekten moralim bozuldu tamam onlara göre soyunmak falan önemli değilde dile düşmek var işin sonunda...