Sylvia Fowles

Ne fotoğrafı yahu? :)

Bu arada dile düşmekmi niye ne yaptıkki,şikemi yaptık?Kimin diline düşecekmişiz?

o fotoğraflar, 'işte yatmadan önceki fotoğraflarım pampişlerim' diyen zat-ı muhteremlerinkinden çok daha ahlaklıdır. artık çıplak olan her şeye seks objesi olarak bakmaktan ne zaman kurtulacağız. fotoğrafları 'estetik birer sanat eseri' olarak görmeye çalışın bence. çünkü o amaçla çekilmiş fotoğraflardır.

Fotoğrafı gördüm cinsellikle alakalı en ufak bir temaya rastlayamadım ben ki olsada mühim değil açıkcası.Ana tema spor yapmak ve kusursuz bir vücuda sahip olmak,fit olmak,sağlıklı olmak.

Arkadaşlar fowles takıma ne zaman katılacak? Tina charles bugün 40 dk. ya yakın oynadı ve rotasyonda fowlesla değişmeli oynatmak rakip takım için inanılmaz sorun yaratır. Müthiş bir rotasyon olur.

değişmeli neden oynasınlar 2si yan yana oynayacak ve 20şer 20şer vuracaz o zaman fenere.. geçen sene fowles tek başına ezmişti fener potaaltını, tinayla yan yana düşünemiyorum.

yanyana da oynarlar tabii ama ben çok fazla ikisini de aynı anda oynatacağını pek zannetmiyorum hocanın . O zaman alba ve prince çok az oynayacaklardır anlamına gelir bu sahadaki diğer yabancının taurasi olacağını düşünürsek. Şu da var tabii geçen sene fowles a ikili sıkıştırmalar yaparak bizi baya sıkıntıya sokmuşlardı. Bunda tabii dışarı çıkan toplarda cezayı kesecek net şutörlerimizin de olmaması da etkili olmuştu. Ama bu sene hem bir başka dev tinanın oluşu hem de taurasi , alba , prince gibi boş bırakmaya gelmeyecek oyuncularımızın oluşu bu taktiği etkisiz kılacaktır büyük ölçüde bu sene.

Fowles i kadroya alırsak eğer Taurassi-Fowles-Tina garanti olacağını düşünürsek Prince veya Albadan birini tercih etmemiz gerekiyor.Prince bence kadroya daha yakın olur.Tabi Alba performansını yükseltmezse.Ama Play oflarda sıkıntılarımıza göre uzun-kısa ihtiyacımıza göre kadroyu yaparız.Sonuçta uzun bir maraton var önümüzde...

Biran önce gelip şu hücüm ribauntu krizinden kurtarması lazım bizi.Bugün rakibe hücum ribauntu vermesek maçı çok erken kopartacaktık.Tina yorulunca çok ribaunt verdik.

acikcasi ben Fowles gelse bile avrupa Diana-Tina ikilisi ile devam etme taraftariyim. Tina bana göre daha komple bir oyuncu. topu ona indirdiginiz zaman cok üretken ve dinamik. Türkiye liginde özellikle final serisinde Tina her mac 40 dakka cikaramayacagina göre Fowles önemli olacaktir. bu durumda cikacak oyuncu kesinlikle Alba olur. Diana 3 numara oynar. Prints'in süreleri kesinlikle kesilmez.

Tina Charles inanılmaz bir oyuncu ama Sylvia lütfen geri dön!Sensiz olmuyor,ne hücumları yıldırabiliyoruz,ne de ribaundları toplayabiliyoruz.

SYL VE TİNA İLK KEZ !

Takımımızın pivotları Sylvia Fowles ve Tina Charles ilk defa Optimum TED maçında birlikte sahaya çıkacaklar.(@veliyigit)

Facede okudum bugün.