Sylvia Fowles

Degisik bir tespitte bulunmussun Aykut,ama bana pek mantikli gelmedi,ball handling sikintisi yasariz gibi geldi bana,ayrica Bahar'in ayaklari uc numara pozisyonu icin bence yeterince hizli degil.

Bu plan sadece ligde gerçekleşebileceği için tek rakibimizde fenerbahçe olduğu için onların maçlarında düşünülebilir.Özellikle 2. periyoda Işıl-Alba(Gülşah)-Bahar(Alba)-Tina-Sylvia 5'i süper olabilir.Tabii Ceyhun Yıldızoğlu bilir.Ama Sylvia çok yararlı olacak hatta şampiyonluğu bize çok yaklaştırdı.

Gerçekten mükemmel bir ikili oldular birde avrupada oynayabilselerdi tadından yenmezdi gerçekten ama yöneticiler bu transferleri yaparken koşulları biliyordu bunlardan birisinin yerine bir avrupalı alınamazmıydı ??? (Yanlış anlaşılmasın Tina-Fowles en sevdiğim oyunculardan ikisi ama takımın menfaati için konuşuyorum

şu fener ne kadar ballı bir takım yaa.... fowles geçen hafta gelseydi, kesinlikle alırdık fener maçını... hoşgeldin sylvia... alba da iyileştiği zaman bizi tutabilecek takım olur mu bilemem....

Fowles harbiden feneri her maçta dağıtıyor euroleague de de Charles'ın yerine Fowles'ı kullanabilsek daha iyi olacak gibi gözüküyor. Keşke ikisinide kullanabilsek ama AB statüsünden dolayı birini kullanabileceğiz.

Bir hücum ribaundu ve basket faulün ardından öyle bir çığlık attı ki,içindeki fışkıran hırsı öyle güzel sergiledi ki;kazanırız,kaybederiz ama böyle oyuncuları kolay kolay bulamayız.İyi ki varsın Big Syl.

Haksız rekabet!!

keşke EL de Tina ile yanyana oynayabilselerdi... dünkü maçta pek ümitli değildim malesef. ama bir aslan çıktı ve maçı söktü aldı. fowles in gözlerindeki hırs diğer kızlarımızda da olsaydı maçı erken koparabilirdik. ama malesef takımımız güzel oynamıyor. hep kişisel becerilerimizle kazanıyoruz. yerli kızlarımız malesef yetersiz. hoca ise seneye inşallah değişir... bir Mahmudi ye bakın bir de Ceyhun hocaya.... :( sene başındaki başarılı defansımız ve hızlı topumuz kalmadı neyazıkki...

Bence maçı çeviren sensin Sylvia, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ama sana özellikle teşekkür etmek istiyorum.Tv başında maçı izlerken hissettiğim duyguların aynısını sahada sende gördüm ve sanki ben senin yerine maçı oynuyor gibiydim bir ara.Ne diyim sana gerçekten helal olsun erkek olsan Dwight Howard halt yer yanında.Senin bu hırsını görünce (Alba da olsaydı) avrupa ve ligde kesin şampiyon oluruz diye düşündüm...

takımı takip etmiyorsunuz galiba, avrupa maçlarında 2 kıta dışı kuralı var ve biz bu hakkımızı Taurasi-Tina ikilisiyle kullanıyoruz, Fowles takıma geç geldiği için sanırım başta Tinayı tercih ettik, 4 değişiklik hakkımız varmış sanırım ama onu da doldurduğumuz için Fowlesı seçemedik bu yüzden Tina ile devam ediyoruz, yani Fowles sakat değil