Tahkim -5 Puanlık Cezamızı Kaldırdı

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Burak Barut' Alıntı:
Anlamadığım şu ceza doğruydu ya da yanlıştı verildi.
Ya kaldırılmasaydı.Gelelim ki bu olay Galatasaray Tarihinin en kara olayıdır.
Belli cezalar olacaktı, Tufan ve Cemal'in kararlarında indirip yapmak saçmalık olurdu.

Kaldırıldığı için mutluyum umarım konsantrasyonumuz bozulmaz.

Söylediklerine aynen katılıyorum kardeşim,kesinlikle çok önemli bir konuyu teğet ettin. Konsantrasyonumuz verilen puanla bozulmaz umarım ama bozulacağını düşünmüyorum, Cem Akdağ'ın gereken önlemleri takımın başına geldiği andan itibaren ne kadar disiplinli olduğunu,takımın kısa zamanda da olsa gördük.

Temennim, şampiyon olup kara bir lekeyi temizlemek.
 
Haksızca verilen cezanın sadece kreması kaldırıldı.Erdemir maçından itibaren tüm maçlarımıza normal puanlarımızın verilmesi gerekiyor.Ama başkanı Turgay Demirel olann bir federasyon buna cesaret edemiyor.Sonuç olarak sadece küme düşme korkusu yaşamıyacağız.Play-off yolu oldukça zorlu yollardan geçecek.

Bütün oyuncularımıza, teknik yönetimimize ve Cem Akdağ'a bu zorlu yollarında kesinlikle yalnız bırakmamalıyız.

NOT:Kaan Kural ne tür açıklamalar yaptı bilmiyorum ama kendisine Fenerbahçeli diyenlere Galatasaray dergisine 3 kere röportaj verdiğini hatırlatıyorum. ;)
 
Ortada bizden kaynaklanan bir rezillik var, kuralları pek bilmediğimden dolayı verdikleri cezayı yargılayamayacağım. Ancak -5 puanlık cezanın kaldırılmasına kendi adıma çok sevindim diyebilirim. Takım bu mücadeleyle yılmadan devam etsin, biz onları zaten destekleyeceğiz ve hakettikleri play-off'u yaptırmalarına katkıda bulunacağız..
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Haksızca verilen cezanın sadece kreması kaldırıldı.Erdemir maçından itibaren tüm maçlarımıza normal puanlarımızın verilmesi gerekiyor.Ama başkanı Turgay Demirel olann bir federasyon buna cesaret edemiyor.Sonuç olarak sadece küme düşme korkusu yaşamıyacağız.Play-off yolu oldukça zorlu yollardan geçecek.

Bütün oyuncularımıza, teknik yönetimimize ve Cem Akdağ'a bu zorlu yollarında kesinlikle yalnız bırakmamalıyız.

NOT:Kaan Kural ne tür açıklamalar yaptı bilmiyorum ama kendisine Fenerbahçeli diyenlere Galatasaray dergisine 3 kere röportaj verdiğini hatırlatıyorum. ;)


kaan kural ve murat kosova ntvspor canlı yayına bağlanıp cezaların sadece oyunculara yıkılıp galatasarayın aklandığını sölediler skandal falan dediler galatasarayın hiçmi suçu yok normal cezası zaten küme düşürme falan dediler.. adının sadece galatasaray olduğu için bu cezaların kaldırıldığını başka kulüpler olsa direk küme düşürme cezası verileceğini söledile.... ayrıca kaan kural ve murat kosava galatasaraylıdır..... dergi röportajlarının yanında ağzındanda duyduğum için söylüyorum...
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Şimdi birşey söylemek istiyorum..Bu takım teknik olarak sampiyon olabilir mi ? olamaz mı ?

Lig arasında 1 ve 5 numaralı pozisyonlara sağlam 2 tane oyuncu alırsan en azından azim,istikrar ve disiplinle final olabilir. Evimizde seyirci baskısıyla çok iyi maçlar alabiliyoruz, efes karşısında alabilir miyiz bilmem ama final oynayabiliriz takviyelerle.

Caner,Murat,Polat + para... Barış Ermiş,Hüseyin Beşok'u alacaksın.

O zaman neler olur...

Neyse bunlar varsayımlar, varsımlarla bir yere varılmaz.

Konuyu dağıtmayalım ne olursa olsun -5 puan kaldırılması iyi oldu.
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Şimdi birşey söylemek istiyorum..Bu takım teknik olarak sampiyon olabilir mi ? olamaz mı ?
Bir insan ip üstünde 1 kilometre yürüyebilirse bizde şampiyon olabiliriz.
Bu söylediğim yanlış anlaşılmasın sadece bizim play-off'a girmemiz için sezonun geri kalanını en azami kayıpla gitmemiz gerekecek.Eurocup'ıda hesaba katarsak takımın play-off'a yıpranmadan çıkması mümkün değil.Unutmayın 8 kişilik rotasyonla oynuyoruz.
 
Hakkımızı aldık. Tam olarak alamasak da ezdirmedik kendimizi.

Önce play-offlar sonra şampiyonluk olmalı hedefimiz.

Yürekli teknik heyetimize ve oyuncularımıza inanıyorum.

PLAY-OFF İÇİN SALDIRIN!
 
Nilay KIZILOK' Alıntı:
Bence de yanlıs bisi de soylememisler. Zira biraz sponsorumuz sayesinde kalktı bu cezalar.

[quote="Arda Öztürk":alvk6luw]Kimse Kaan Kural ve Murat Kosava'ya bunları söylediği için kızmamalı.
[/quote:alvk6luw]


Yani demek istediğim gayet mantıklı şeyler demişler
Gürcan Bilgiç,Selçuk Yula gibi gidip tuttukları takımı savunsalar onlarda farkları olmazdı.

Artık önümüze bakalım.Koşalım zaferlere..
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Kimse Kaan Kural ve Murat Kosava'ya bunları söylediği için kızmamalı.

kızıcak bişey yok olay açığa çıktığı ilk gün burda bir kişi küme düşürülmemize karşı değildi hatta birçok kişi adnan polatın federasyondan önce çıkıp takımı ligden çekmesini bu kara lekenin temizlenmesi gerektiğini söylemişti şimdi ise bakıyorum puanların geri verilmesine kimse sevinmiyo aksine cemalin tufanın cezalarının kalkmasını istiyo ee ozaman suçlu kim olucak? ne değişti 1 ayda?

şimdi fenerbahçe rasimin formasıyla mrsiç i , beşiktaş murat can'ın formasıyla cevheri oynatsa ve ceza almasa bu forumda neler konuşulurdu .... yanlış bişeyde sölemediler zaten aynı şeyi aliağa,erdemir falan yapsa şimdi 2.ligdeydiler bence şükretmek lazım ....
 
Aslında sölediklerinde hakılılar olayda GALATASARAYIN sucu yokmus gibi bakıyoruz aksıne sucumuz vardır.Kişiliksiz ınsanları bu kurumun basına getirirseniz sizde sorumlusunuzdur.

Gelilim kaan kural efendının şok olmasına şok oluncak bir sey yok sizin haddinden fazla abartınız konuyu medyada ,turgay efendi hukuk kuralllarını hice sayarak verdigi anormal ceza ile olayı bu hallere getirdiniz.Diyetimizi fazlasıyla ödedik indirime gidildigi halde ...Sunuda unutmayalım onlar an kolluyordu biz koz verdik , su dakıka itibari ile cezanın haklı,haksız boyutunu gecmeliyiz(Cezayı GALATASARAYDA haketmistir)

Önemli olan suan takıma sahip cıkıp play off için cabalamak fazla uzak degil yeterki biz tribunde olalım ,oyuncularımız zaten aslanlar gibi savasıyor..
 
Kaan Kural da ne bıcım adammıs ya daha ne ceza verılcek kulube butun maclarda yenık sayıldık ve kupadan elendık daha ne ıstıyor. Şimdi saydırcam bir taraflarına msjıım sılınecek. Ayıptır be hıc ceza almamıs mıs kulup su an ılk3 te iken sonlarda oynuyoruz.Adamın vicdanı sızlıyormus senin vıcdanına ıhtıyacımız yok cektıgımız cezalar hakkımızla aldıgımız galıbıyetlerın sılınmesı yetmedı. Tabı yedıremıyorlar Galatasararayımızın su an en ıyı basketbol oynayan takım oldugunu. Kendı evımızde yendık deplasmanda da yenıcez Fenerınızı. Sımdıden tutustular bı yerlerı oyuzden böle konusuyorlar. Size inat şampiyonluga oynıcaz insallah.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Kimse Kaan Kural ve Murat Kosava'ya bunları söylediği için kızmamalı.

Arda nasıl kızmamalı ya. Ben mı yanlısım bu adamlar mı yanlıs hıc bır hukıkı dayanagı olmayan -5 puan kaldırıldı. öyle degilmi??? Aldıgımız galıbıyetler ve turkıye kupasından devam edıcekmıyız. Bunlar ceza degılmı ya. Bu adamların yaptıgı tamamen bı yerlerınının tutusması yedıremıyorlar kesın 4 derbide 3 galıbıyet elde etmemizi. Nasıl kızmazsın bu yorumlara.
 
Ali yazar Veli bozar küp suyunu ceker azar azar ,üzülmüsüm neye yarar keskin sirke KÜPÜNE zarar
 
Cem Diken' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":2d8ghbcb]Kimse Kaan Kural ve Murat Kosava'ya bunları söylediği için kızmamalı.

Arda nasıl kızmamalı ya. Ben mı yanlısım bu adamlar mı yanlıs hıc bır hukıkı dayanagı olmayan -5 puan kaldırıldı. öyle degilmi??? Aldıgımız galıbıyetler ve turkıye kupasından devam edıcekmıyız. Bunlar ceza degılmı ya. Bu adamların yaptıgı tamamen bı yerlerınının tutusması yedıremıyorlar kesın 4 derbide 3 galıbıyet elde etmemizi. Nasıl kızmazsın bu yorumlara.[/quote:2d8ghbcb]


Ama dikkat et.Yapılan büyük sahtekarlığın cezası bu kadarmı olmalı?Türkiye kupasında aldığımız ceza haklı bunu hepimiz biliyoruz.

Burda lehimize verilecek ceza bu sahtekarlığı yapan adamların üstündeki sorumluluğu azaltılıyor.Bu durumda Fenerbahce olsa ve böyle bir uygulama olsa olaya nasıl bakardık düşünsenize bir.
Eksi 5 puanlık ceza bunu kaosu yaratan adamlara değil şubesini iyi denetliyemeyen Galatasaray'a verilen bir cezaydı.

Sakın benim küme düşmemizi istiyorum gibi bir fikirde olduğumu düşünmeyin ama bence gerçek bunlar.
 
Kaan Kural gibi dusunuyorum bende. Kimse ona kızmasın. Zira kendisi fb'nin olaylarında da efes'in doping olaylarında da catır catır konusmustu. Hatta fb-efes macı sonu olanlar hakkında bile.
 

Üst