Tahkim -5 Puanlık Cezamızı Kaldırdı

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Re: TBF Kararını Açıkladı, Tahkim´in Kararı Bekleniyor

haberin ilk duyulduğunda forumda herkes küme düşürseler yeridir , kulübün kendinin ligden çekilmesi gerekli falan filan diyoduk 1 tane karşıt görüş yoktu şimdi puanları geri verdiler bi nevi ligde bıraktılar (böyle giderse play off da oynarız) herkes az bile cezalarda kalksın diyo abartmayalım şükredelim illaki bi ceza olucak oyuncuların üzerine yıkmışlar cezaları bu iyi haber....
 
Ben Cemal ve Tufan'ın cezalarında da indirim geleceğini düşünüyordum.Federasyon bunu yapmamış.

Asıl mücadele şimdi başlıyor.Federasyon gelen tepkilerden sonra 5 puanı kaldırsada şimdi başka yollarla bize darbe vurmaya çalışacaktır.Hakem oyunları tek korkum.

Bu haber takımada çok iyi gelecektir.Üstümüzdeki takımların durumu pek iyi değil aslında.Ligde kalmanın ötesinde sezon sonunda play-off gelirmi ? Ne dersiniz.
 
Play-Off'a 6'dan girebilsek...

Hedef orası olmalı,ne yükseği ne alçağı...

6.lık bize yarı final getirir.Diğer her sonuç çeyrek finalden öteye gidemeyiz.

Bu arada -5 kalkacağına hükmen yenilgiler kalkmalıydı evet ama uyutulmamız gibi birşey söz konusu değil.Bu skandalı cezasız atlatmayacaktık,tüm puanların geri verilmesi anormal olurdu gerçekten.
 
Tamam cezasız kalmayacaktık ama bize verilmesi gereken AZAMİ ceza Türkiye Kupasından ihraç olmalıydı. Tufan ile Cemal'in cezaları en az yarı yarıya indirilmeliydi.
 
En kinci şekliyle medyayı ve satılık kalemleri kullanarak bize ceza verdiler.

Şimdi bir tutam bal çaldılar!

Fenerasyonsun hemde allahına kadar!

Bu federasyonu destekleyen namerttir!
 
Şuan puanımız 14 lig 8. Bornova'nın 19 bizim playofflara girebilmemiz için seri galibiyetler almamız gerekiyor. Aliağa, Bornova, Oyak Renault,Kepez,Erdemir,Banvit maçlarını kazanmamız gerekiyor.
 
Murat Abi, sırf bu federasyona inat bu sene şampiyon olmalıyız! O kupayı o şeref yoksunu adamların gözlerine soka soka kaldırmalıyız!
 
Daha önce yazmıştım. Sallandıracaklar süre uzayacak biz -5 iadeye bile razı duruma geleceğiz diye. Ve istediklerini yaptılar. Kaan Kural da boş konuşmasın. Basketbolu çok izlemek demek bu konuda ulema olmak demek değildir.
 
Anlamadığım şu ceza doğruydu ya da yanlıştı verildi.
Ya kaldırılmasaydı.Gelelim ki bu olay Galatasaray Tarihinin en kara olayıdır.
Belli cezalar olacaktı, Tufan ve Cemal'in kararlarında indirip yapmak saçmalık olurdu.

Kaldırıldığı için mutluyum umarım konsantrasyonumuz bozulmaz.
 
Can Altay' Alıntı:
Cem Hoca açıklamalarda bulunmuş, dinleyebilen var mı?


kimsenin ceza almaması gerektiğini biz ceza aldıysak malzemecimiz , masörümüz herkesin ceza alması gerektiğini artı rakip takım koçunun ve idarecilerininde farkedip uyarmadıkları için ceza gerektiğini söledi... sonuç olarak kendisinin , yardımcılarının cemalin tufanın ceza alması haksız dedi....
 
Beklenen oldu. Play-off için saldır Galatasaray'ım. Eğer sezonu 6. bitirebilirsek muhtemel Telekom veya Beşiktaş eşleşmesini rahat geçip yarı final oynayabiliriz İnşallah.
 
Yeni puan durumu.

adszkd.jpg
 

Üst