Tahkim -5 Puanlık Cezamızı Kaldırdı

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Re: TBF Kararı

FB de bu tarz bir olay oldumu? tüm Fb basını başlıyor "ya bu da olay mı? bundan daha büyüklerini gördü bu ülke, büyütecek bişi yok" demeye. Bakınız son saraçoğlundaki olaylardan sonra sulu maçı ve 2007 yi çıkardılar ortaya. keitanın gözünü GS'lıların attığı su denk geldi bile dediler. Yalan olduğunu, tüm tribün ve basın biliyor olmasına rağmen, biri de "tel ağ var" demedi

bizde oldumu aynı olay. bizim basın başlıyor. "en ağır cezayı verecen, ibret olacak, şöyle olacak böyle olacak. kapatacaksın kolunu kesecen. gözünü oyacan" demeye. e federasyonda bakıyor allah allah ben ne ceza versem az gelecek bunlara dur şöyle bişi vereyim diyor. böyle dostlarım ve taraftarım olduğu sürece benim üstümden gecen çok olur. şu olay oldu olalı şu sitede bile herkes kpatılsın ligden düşelim başta olmak üzere demediğini bırakmadı. taraftarmıyız basketbol otoritesi mi belli değil!!
 
Re: TBF Kararı

İşin tuhafı basketbolda kazandığın maç için 2 puan alırsın kaybettiğin için 1 puan alırsın.Eyvallah bizi 20-0 yenik sayında bari mağbiyetten doğan puanlarımızı verin.Yok vermiyosanızda adam gibi düşürün.Cemal'e yazık oldu gerçekten ciddi yazık oldu o çocuğa.Aklımdakisoru bu Cemal'e verilen cezanın uluslar arası bağlayıcılıpı var mı?Türkiye için mi geçerli?Öyle değilse Cemal bir an önce avrupadan takım bulmalı kendine.

Bu cezaya itiralar yapılmalı sonuç çıkaması durumunda takımı ligden çekmeliyiz.

Son olarakta bela anmayı hiç sevmem ancak Allah Okan Çevik ve olaya istem içinde alet olanların bin belasını versin.
 
Re: TBF Kararı

kume dustuk kume bunun otesi yok....acilen 2-3 uzun transferiyle belki yuzde 3-5 ihtimal ligde kaliriz otesi yok bu isin...
 
Re: TBF Kararı

Cok agır cok halen dusunuyorumda bu kadar agır ceza hak edıcek Şike mi yaptık Maç mı sattık Ne biliyim oyuncu mu öldürdük. ne bu ya Kıytırık bır hazırlık macı bu sonucta tamam cezası agır ama gıt oyuncuya ver gıt teknık ekıbe ver. Hadı kulube mı verıcen normal bır ceza ver. Puan sıl. Sen göz göre göre bır takımı alı cengız oyunları ile kume dusurtuyorsun. SIzın gıbı federasyon olmaz olsun. Gidin şimdi Azize nin elini öpün.....
 
Re: TBF Kararı

Selçuk Kahveci' Alıntı:
küme düşürmekten beter ettiler... cemal nalga ile tufan´ın sözleşmeleri feshedilmelidir.
Cemal mi dedi cezalı olsamda bu maçta oynamak istiyorum, ne yapın edin beni oynatın diye ?

Tufan mı dedi verin formamı oynasın diye hem de işin ucunda kendiside yanacak iken?

Bu skandalın sorumlusu Okan Çevik ve saz arkadaşlarıdır. Öbür dünyada 30 Milyon el yakasında olacak bu kişiliksizlerin.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyumuzdan vazgeçsek artık diyorum ;)

Verilen cezayıda anlamak mümkün değil. Ağır bir ceza vermek için bu kadar zahmet edeceğine direk ligden düşürseydin ne kaybederdin Fed(n)erasyon? Ülkeye basketbolu kazandırmış bir kültürün geleceği ile oynamak herhalde zevk veriyor Federasyona?

Zira direk ligden düşürülseydik gelecek sezon yeni bir yapılanma ile geleceğimizi kurtarabilirdik.

Yönetimin duruşuna hayran kalmıştım ama itiraz edilmesse, bu cezayada sessiz kalınırsa bu fikrim değişim evresine girer. Özellikle bu sezon çok başarılı bulduğum Adnan Polat yönetimi beni bu konularda nedense hep hayal kırıklığına uğratıyor. Umarım itiraz gelir, bu cezayı indirmenin bir yolu olmalı!
 
Re: TBF Kararı

bu sene zaten şampiyonluk hedefimiz yoktu, yönetim bir iki takviye ile takımı güçlendirirse en azından ligde düşmemeye oynarız. Hem bizim için de bir amaç olur, öbür türlü zaten ortalarda oynayan sıradan bir takım olacaktık.

Ayrıca bütün aldığımız cezalara sesim çıkmaz ama Kinsey denen aşağılık insanın cezası kanıma dokundu.
 
Re: TBF Kararı

Simdi ntvsporda son dakika haberi olarak verildi yonetim bazi ceza maddelerine itirazda bulunmak icin tahkime basvurucakmis))) resmen komediye dondu is...hadi hayirlisi...
 
Re: TBF Kararı

Bırakın düşelim komple kapatalım şubeyi.ne kaybederiz.kaybedeb tbl olur.zaten birleşme olmadan şampiyon olma şansımız yok.liseli zihniyeti klubü bu hale getirdi.
özhan canaydın döneminde küme düştük.şimde okan ve saz arkadaşları küme düşürdü.yiğit gibi adamıda kaybettik.
bence asıl amaç Sayın Polat a yöneliktir,secimlerde buyuk koz olarak kullanılacak.
 
Re: TBF Kararı

yazıktır vallahi böyle yanlı bir karar olamaz sen hükmen yenik sayıyorsun yenilgide alınan 1 puanı neden vermiyorsun bu ap açık ligden düşeceksin göstere göstere demektir. burada benim anladığım şey galatasarayın lobisinin iflas ettiğidir fb nin ise ne kadar etkin olduğudur. adamlar tüm spor branşlarında müthiş lobi çalıştırıyorlar.
galatasaray ligden düşmek istmiyorsa mutlaka itireaz etmelidir. hani ihraç ağır olur diyorları ya bu dolaylı yoldan ihraçtır. itiraz edlip en azından o 5 puna geri alınmalı en mantıklı hareket bu olacaktır. biraz lobimiz varsa bunu yaparız.
 
Re: TBF Kararı

okan çevik gelirken,hangimizin içine sindi..türkiye liglerinin en vasat koçlarından birini başa getirdiğimiz anda lig düşmüştük ama bunu daha sonra anladık
 
Re: TBF Kararı

Erkek takımı lağvetmekten başka bir yol gözükmüyor ya da kalan 24 maça çıkıp elimizden geleni yapacağız, karar Divan Kurulu'nun.
 
Re: TBF Kararı

ligde kalma sansimiz hicmi yok size göre?

daha 6 mac oynanmis... 48 puan daha toplama sansimiz var...

24 macin 18 tanesini kazansak


38 puan toplamis oluruz...


gecen sene 40 puanin üstünde bitirenler 1. ligde kaldi... belki mucize gerceklesir... :roll:
 
Re: TBF Kararı

Arkadaşlar sakin olun -5puan olayı çok ama çok saçma bencede hani o yenilgiden 1puanı bile vermeseler anlarımda -5 noluyor şu anda diğer takımlara yetişmemeiz için(küme düşmemek için ) kafadan zaten bir 17 18 maça ihtiyaç var bence çok yazık oldu bu .. 6.hafta sonunda puanımız -4 !! artık 24 maçın tamamını kazanmamız lazım bu resmen şu demek bak cimbom biz düşürmedik sizi siz sezon sonunda kendiniz düşeceksiniz !!!
 
Re: TBF Kararı

yapılacakları söyleyeyim mutlaka ama mutlaka o hükmen yenilgilerdeki alınan 5 puanı itiraz edip geri almalıyız. ayrıca cemal'in de ceza almasından dolayı eğer takımın ligde tutunmasını istiyorlarsa tabi mutlaka iyi bir 5 numara alınmalıdır.
eğer bu 2 şey gerçekleşirse ligde kalırız seneyede daha güçlü bir kadro daha ahlaklı bir teknik ekip ile hedeflerimize devam ederiz.
 
Re: TBF Kararı

Orkan C.' Alıntı:
ligde kalma sansimiz hicmi yok size göre?

daha 6 mac oynanmis... 48 puan daha toplama sansimiz var...

24 macin 18 tanesini kazansak


38 puan toplamis oluruz...


gecen sene 40 puanin üstünde bitirenler 1. ligde kaldi... belki mucize gerceklesir... :roll:

18x2=36-4=32

zaten 30 tane maç var 2 maç kazanan takım bu puanı geçiyor..
 

Üst