TBBL Final 3.Maç | Galatasaray - Fenerbahçe

VİP Tribününün( Başkan'ın bulunduğu tribün) önündeki saha içi koltuklar açık olacak sadece. Pota arkaları ve bench arkasındakilere kimse oturamayacak.
 
bu maç bizim için çok önemli ama sanki seride durum 2-0 olunca bi ümitsizlik var gibi forumda da ilgi düşük bir çok duyumlar alıyoruz eziklerin maça geleceği hakkında biz kimseye meydanı boş bırakmayız her zamanki yerimizdeyiz maç hafta içi gibi bahaneleri bırakıp bu maçta takımı elimizden geldiğince desteklemeliyiz

BİZ VARSAK, PROBLEM YOK DEMEKTİR!!! uA
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
VİP Tribününün( Başkan'ın bulunduğu tribün) önündeki saha içi koltuklar açık olacak sadece. Pota arkaları ve bench arkasındakilere kimse oturamayacak.

Güvenlik ile ilgili mi bu durum yoksa başka bir sebebi var mı?
 
Selim Aktepe' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":2grbrwgm]VİP Tribününün( Başkan'ın bulunduğu tribün) önündeki saha içi koltuklar açık olacak sadece. Pota arkaları ve bench arkasındakilere kimse oturamayacak.

Güvenlik ile ilgili mi bu durum yoksa başka bir sebebi var mı?[/quote:2grbrwgm]

Güvenlik ile ilgili olması lazım.
 
Bu gün çok güzel bir gün olucak galibiyet alıcağmıza hiç bu kadar inanmamıştım bu gün bu seri dönecek ve 3-2 şampiyon olacağız.
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Bende az sonra çıkıyorum evden..Biletix'den saha içi alıcam,bakalım oturabilecek miyiz.

Oturmanıza izin vermezlerse aradaki farkı Güvenlik Görevlilerinden tahsil edin :) :)



Bende bir saat sonra çıkıyorum yola, Bench arkasının tribün kısmında olucaz büyük ihtimalle. Gözleri çekik bi tayfa görürseniz bizizdir :)

Haydi, Allah utandırmaya!..
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
korkuyorum
kendi seyircimiz önünde şmp olurlarsa
şimdi bunlar imalı t-shirt de giyerler

izin verme Cimbom saldır.......
abi giysinler ya belki bizim yönetimi uyandırır bir ara gerçekten şüphelendim tamikanın kaçırdıgı turnike yok efendim nilayın saçmalıkları gerçekten bravo fenerbahçe diyorum biraz olsun haketmedik şu şampiyonlugu 3-0 helal vallaha
 
Z.K,Nilay gibi kişileri bu takıma getirirsen böyle olur.

Hele ki Nilay'ın o kadar kritik yerlerde amatörce hatalar yapması.

Bunlara izin verenler utansın.

Galatasaray FUTBOL KLÜBÜ değil SPOR klübüdür !

Ne zaman bizi yönetenler bunu anlarlarsa biz o zaman bunları yeneriz.
 
Senin süperstar diye getirdiğin kadın boş turnikeyi kaçırıyorsa, hayati anda serbest atışları değerlendiremiyorsa oturup düşüneceksin.

Bu oyuncular Mersin'i değil böyle takımları yenmek için kuruluyor.

Engelsiz aslanlarımız ve Erkek takımımız hariç Galatasaray'a kesinlikle yakışmayan oyunculardan kurulu bir şube işte neyi tartışıyoruz ki.

Sayı için güvendiklerimiz boş üçlükleri sokamıyor, allahın kamyoncu kılıklı Hoffman'ı el üstünden üçlük sokuyor, el kadar Birsel attığını sokuyor, Penny'i söylemeye bile gerek yok.

Ben utanıyorum artık bu ülkeye getirdiğimiz sporlardaki halimize, başkan da üzülüyormu acaba?

Yine gelir milyonluk bidonlardan birkaç tane, diğer branşları kim önemserki, ne önemi var ki !
 
sıkıldık artık bu işten.. yıllardır aynı film.. adamlar her branşta bizden daha iyi.. bu işin sonu nereye gidecek..ondan sonra da salona niye taraftar gelmiyor Sami Yen?de neden böyle.. Artık planlar,programlar projeler kupalara şampiyonluklara değil şu aşağılıkları alt etmeye yönelik olmalı..


YÖNETIM SABRIMIZ TAŞIYOR !!
 
30'da 30 yaparak şampiyon oldular tebrik etmek lazım.Bahar dışındaki tüm türk oyuncular şu takımdan yollanmalı hepsini toplasan bi birsel etmiyorlar.
 

Üst