TBBL Final 3.Maç | Galatasaray - Fenerbahçe

Biraz sakin olmak vardır hayatta ama o bizde yok ne desek boş..

Galatasaray bu saatten sonra küçük bir kulüptur..

Biri bana desin "Ezeli Rekabet" derim oldu "Ebedi Rezalet"

Nilay sakin olsan öne geçicez be kızım hiçmi şampiyonluk maçı oynamadın..

Türk basketbolu bitmiştir bugün.

Sayın ADNAN POLAT Sen hiç federasyona birşey deme.

Ayağı kayıyo faul ayağı çizgide pas atıyo faul daha niceleri...

Bırak herşeyi istifa et Adnan polat ve ZK. 17-1 oldu haberiniz var dimi..

Yazık taraftara yazıkk okuldan çıkıp gelen öğrenciye yazık bizim gibi kadıköylerden gelen 2 taşıt değiştirip gelen insanlara yazık..

Bırakın gidin.
 
sırf yabancılarla olmuyor işte bu iş nerede yerliler .hocaya b. atmayın her fırsatta .yerlileride görün bir gün veya artık görmemezlikten gelmeyin .

esra--hepimiz hala vay be nasıl feneri bombalamıştı diye deüşünüyoruz değil mi?

tuğba--acayip derecede heyecanlı sahada deliriyor resmen kendini bir kere frenleyip hücumu yönlendirmedi.

yasemin--allaha sevkediyorum aldığı paralara yazık.orta mesafe başka yok o da tutturursa işte kocaeli-itü gibi maçlarda.büyük kaptan.

nilay---guardlarımızın en iyisi diye bilirim ama EN İYİ GUARDIMIZDA BU İSE GELİN SİZ DÜŞÜNÜN GERİSİNİ..

pardon biz ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ DEĞİL Mİ? PEKİ KARŞI TARAFA GÖRE HANGİ AVANTAJIMIZI KULLANARAK..RENKLER ŞAMPİYON YAPMIYOR ADAMI
 
Yahu bu takım beş kişiyle hakem katliamıyla kaybetmedi mi şampiyonluğu? O zaman kim vardı yerli olarak? Oynarsın topunu yenilirsin eyvallah; ama takım kötü basketbol oynuyorsa kim eleştirilecek?
 
Ya bu takım'ın şampiyonluğu kaybetmesine bir yere kadar tahammül edebilirdik,arada büyük bir kadro farkı yok,sonuçta seriyi 3-2 kaybederdik,Galatasaray'a yakışan şekilde mücadele ederdik,ezilmezdik o zaman bir yerde bu hezimeti anlayışla karşılardık ama sen eşit şartlarda gidip ezeli rakibine 3-0'lık bir seri ile şampiyonluğu kaybedersen burada suç teknik direktör'ündür,Zafer Kalaycıoğlu'nun savunulacak hiçbir tarafı yok.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Ya bu takım'ın şampiyonluğu kaybetmesine bir yere kadar tahammül edebilirdik,arada büyük bir kadro farkı yok,sonuçta seriyi 3-2 kaybederdik,Galatasaray'a yakışan şekilde mücadele ederdik,ezilmezdik o zaman bir yerde bu hezimeti anlayışla karşılardık ama sen eşit şartlarda gidip ezeli rakibine 3-0'lık bir seri ile şampiyonluğu kaybedersen burada suç teknik direktör'ündür,Zafer Kalaycıoğlu'nun savunulacak hiçbir tarafı yok.


bayram her dediğine katılıyorum ama NE DEMEK KADRO FARKI YOK...

kardeşim daha ne olsun yerlileri bir karşılaştır..yabancıları tamam eşit kabul ettik ama her çıktığın 5 te 2 kişin(yerliler) ezik kalıyor yapma allah aşkına...belki bahar iyi ama onunda savunması aksıyor..
 
Yerli transferi konusunda yapacak bir şey yok ne yazık ki. O konuda kimseyi eleştiremeyiz, havuz dar. Öte yandan, şube geçen iki yılda çok kötü yönetildi elbette, ona diyecek hiçbir şey yok.
 
Bugün bi umut gittim salona ve beklediğimden daha fazla arma aşığı insan vardı.Ve bu inancım bi kat daha artmıştı alıcaktık seyirci desteğiylede olsa maçı ama yine yine yine yine olmadı! Bu sene ne yazıkki her branşta ezildik f5 liler karşı :( Hele o aziz yıldırımın kavanoz dibi gözlükleriyle karşı tribünde kahkahalarla gülmesi bitirdi beni çöküp kaldım ipekçinin koltuklarına :( Allahım dedim bu sene bitsin artık :( gerçekten kabus gibi bir gündü umarım seneye bunlar olmaz diyeceğim ama gidişat bunu gösteriyor.Umarım yanılırım bu görüşümde.Seneye bekleyip göreceğiz artık.
 
Buı işin seneyesi falan olmaz ! tüm branşlarda kafamıza vurdular ! son beş yıldır her sene tepe taklak oluyoruz ! biz bir uefa kupası aldık bir ömür böyle geçer sandık !!!

bak adamlar başarının nasıl geldiğini biz eze eze gösterdiler ! bu yüzden zk falan filan hikaye !!! bunlara takılıp vakit kaybetmeyin . her branşın sorumlusu zk mı ?

üstelik tek final oynadığımız branşın başındaki adam o ise !!!!!!!

Burada bir bütünlük ve birliktelik sorunu var galiba .....en önemlisi işi bilen adam eksikliği olabilir...
 
Arkadaşlar oyuncu moyuncu hepsi fasa fiso.fenerin bütün dallarındaki takımlarının oyuncularının hepsi aziz'den ödü kopuyorlar.Aziz hele bir yenilsinler, oyuncularına verdiği parayı burnundan getirir.Hepsi ondan korkuyorlar bayan takımı zaten kupayı kaybetmişler bide ligi verseler cannlarını okur hepsinin.Dümdüz gider soyunma odasına gidip hepsine.Hakemlere bile dümdüz gidiyor korkutmuş hepsini.Ömer aşık a yaptıklarını görmedinizmi, colin kazımı nasıl şutladı hemen.Daha bir sürü ikazları var adamın.
Diyeceksiniz bizdemi böyle yapalım.Elbetteki bize yakışmaz ama işi başından sıkı tutalım, takımlarımızı yönetenlere şartlı olarak o görevleri verelim.Bütün herkes işinin ciddiyetini bilmeli çok sıkı çalışmalılar,ölümüne mücadele etmeliler.Yönetimin nefesini hissetmeli herkes ki ona göre mücadele etsinler.Bu kulübün dingonun ahırı olmadığını bilmeliler...
 
Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Fenerbahçe Voleybol takımı Avrupa Şampiyonlar ligi Finali oynadı, Ligi ve Türkiye Kupasını aldı.
Fenerbahçe Erkek Volaybol Takımı Lig Şampiyonu oldu.
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Namağlup Lig Şampiyonluğuna ulaştı(Koçsuz).
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Türkiye Kupasını aldı ve Ligde de öyle ya da böyle finale çıkmak üzere(Koçsuz).
SPORUN BEŞİĞİ GALATASARAY koskoca yılda sadece onca yatırım yaptığı bayan basketbol takımı ile Türkiye Kupasını alabildi. Fenerbahçe'ye 3-0 gibi rezil bir seri ile elendi.
Rakibimiz Sponsorlar buluyor, şubelerini en iyi şekilde yönetiyor, kendilerine Dünya'nın en büyük spor kulübü diyebiliyor. Ancak bizim Galatasaray'ımız sadece izliyor. Yönetim artık bu kanayan yarayı durdursun. Bu üstünlüğe son versin. Ezeli rekabetin bir ayağı topallamaya başladı. Bu yara artık tedavi edilsin.
Yönetim artık sesimizi duysun!!

kimse kandırmasın bizi biz spor kulübüyüz diye....
 
Yazılacak çok fazla şey var,aşağı yukarı yazmış herkes..
Ben sadece tek bir soru soracağım Z.Kyı aldık çelme taktık fenere(!)ne getirdi bize?
Ayrıca fenerle kesilecek hesap zamanı ekim ayı Ankara'dır!..
Yaptıklarınızı unutmuyoruz görüşmek dileğiyle..
Gelelim bizim takıma;Bütün türk kadrosu (Işıl hariç) bir Birselin verdiği katkıyı veremedi ki Nevriye hiç etkili olamadı seride oda devreye girseydi ne olurdu düşünemiyorum :oops:
Yerli rotasyonunda sadece Bahar ve Işıl kalsın diyeceğim ama kim gelecek ki?Birsel,Nevriye,Esmeral vs. gelcekse gelmesin hiçbiri onlar olmayıncada eurolig oynayacak kalitede Türk oyuncu kalmıyor..
Seneye ilk beş Işıl Seimone Tamika Sophia S.Fowles..(Sophianın Türk olacağını varsayıyorum)
Bench için Yelena ve Bahardan başka kaliteli oyuncu var mı ?
Esra,Tuğba,Nilay değil mi bize kalan ?
Seneye bu zamanlarda aynı şeyleri yazmama dileğiyle..
 
iyi yerli oyuncu lazım ışıl,bahar,yasemen ve geçen sene bizim kadromuzda olan kübra siyahdemir herhalde bizim oyuncumuzdur.insan biraz yasemene şans verir oynasaydı ben eminim nilay ve tuğba dan daha fazla verim alırdık.
 
Hadi ilk maçlarda hakem dedik ama şu maça denecek hiçbirşey yok.Çok sert oynadık ve hakemlerde buna olduğunca fazla izin verdi.Benim anlamadığım tam bir oyuncumuz iyi oynamaya başlıyor hemen kenara geliyor.Neden yapıyor bunu anlamıyorum?
 
ZK - Nilay operasyonuyla bu seneden bir beklentimiz yoktu zaten ama işte..
Ama Galatasaray forması olunca insanın gözü görmüyor hiç birşey.
Peki sonuç ?

Yıllardır duymadığım bir acıyı yaşadım dün salonda arkadaşlar.

Galatasaray SAHİPSİZDİR!

Kendi salonunda nefes alman bile kontrol altına alınıyorsa,
Fenerbahçe yöneticisi Galatasaray taraftarlarına dönüp rahat rahat küfür edebiliyorsa,
Sahada yaşanan komedi taktik kararlara kimse yorum bile yapmıyorsa,
Hakem olarak görevlendirilen hak vermekten uzak insanların sahada gerçekleştirdiği başarılı müdaheleye 10 kişiden biri bile sesini çıkarmıyorsa,
Maç sonunda kutlama yapmaya kalkacak gücü ve rahatlığı bulan oyunculara taraftarın ne yazık ki yabancı madde atmasından sonra ön sıradan ilk defa ayağa kalkılmasına,
Sahada takım kendi içinde kavga ederken, tribünler bölünmüşken hala maç sonunda gülücükler dağıtılıyorsa,

Boşuna herşey, boşuna..

Gerçi müstahak bu insanlara demek istiyorum ama...

Galatasaray işte...
 
konu ile ilgisi yok ama tek bir şey söyleyeceğim Galatasarayın bu duruma gelmesinin sebebi kesinlikle yöndetimdir;tek örnek vereceğim gerisini siz anlayın artık;

Adamlar bizden 3-4 sene önce Fb Tv kurdu kablolu tv,digiturk(ekstra ücret istenmiyor),uydu,d-smart ve internetten ücretsiz seyrediliyor.

Gs tv bildiğim kadarı ile sadece d smart,digiturk var.
dün benim gibi çoğu kişi maçı fb tv den seyretmek zorunda kalmıştır digiturk üye olmamıza rağmen gs tv seyretmek için ekstra ücret isteyen zihniyeti taraftarı müşteri görmekten öteye gidemez sonra gelsin başarılar.!!!
 
İki tane hedefe ulaşacak kadrosu olan branşımız vardı ikiside malesef hüsranla sonuçlandı,diyecek söz yok.Çok üzüldüm gerçekten.
 
Ne yazsak boş, artık istemiyorum ben her sene Fener'e yenilmek. Nilay ve ZK ile zaten bu iş olmazdı ancak insan umutlanmıyorda değil hani, kısmet yine olmadı. Ama artık birileri birşeyler yapsın. Fener resmen domine etti ligi, üst üste 5. senesinde de şampiyon oldular..

Teknik&taktik konularına girmeyeceğim, zaten herşey yazılmış ama her sene bu olayı görmekte bizi kahrediyor..
 

Üst