ışıl + simone augustus olsa bu seri 3 -0 bizim lehimize biterdi.yönetime o kadar da yüklenmeyelim lütfen...bence f5 in şampiyon olmasının tek nedeni guardlarının bizimkine oranla 10 gömlek üstün olması.
İbrahim Doğan' Alıntı:Futbol,basketbol,voleybol,atletizm,kürek,yüzme..Tüm branşlarda bizi eziyorlar,senin yeteneksiz sporcularin ise sahada ne yaptiklarindan habersiz ruh gibi dolaniyorlar..Sonra da çıkıp yok efendim basın niye taraflı? Yok efendim niye maçlarda taraflı anlatıyorlar ? Yok efendim hakemler niye böyle? diye bir yerimizi yırtıyoruz...Geçiniz ....Rezil oluyoruz...Bizim neyimize taraf olsunlar ki? komik olmayalım ve kendimizi kandırmayalım..Adamlar 10 sene açtılar arayı da uzak ara yaptılar başarı olarak.
Ayrıca iddaa ediyorum biz seride 2-0 onde olsak,onlar bize evlerinde şampiyonluk sevinci yaşattırmazlardı..Gerekirse 2-2 yapıp öyle verirlerdi şampiyonluğu..
Allahtan tekerlekli basketbol ve sutopunda kurmuyorlar takım.
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Fenerbahçe Voleybol takımı Avrupa Şampiyonlar ligi Finali oynadı, Ligi ve Türkiye Kupasını aldı.
Fenerbahçe Erkek Volaybol Takımı Lig Şampiyonu oldu.
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Namağlup Lig Şampiyonluğuna ulaştı(Koçsuz).
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Türkiye Kupasını aldı ve Ligde de öyle ya da böyle finale çıkmak üzere(Koçsuz).
SPORUN BEŞİĞİ GALATASARAY koskoca yılda sadece onca yatırım yaptığı bayan basketbol takımı ile Türkiye Kupasını alabildi. Fenerbahçe'ye 3-0 gibi rezil bir seri ile elendi.
Rakibimiz Sponsorlar buluyor, şubelerini en iyi şekilde yönetiyor, kendilerine Dünya'nın en büyük spor kulübü diyebiliyor. Ancak bizim Galatasaray'ımız sadece izliyor. Yönetim artık bu kanayan yarayı durdursun. Bu üstünlüğe son versin. Ezeli rekabetin bir ayağı topallamaya başladı. Bu yara artık tedavi edilsin.
Yönetim artık sesimizi duysun!!
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Fenerbahçe Voleybol takımı Avrupa Şampiyonlar ligi Finali oynadı, Ligi ve Türkiye Kupasını aldı.
Fenerbahçe Erkek Volaybol Takımı Lig Şampiyonu oldu.
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Namağlup Lig Şampiyonluğuna ulaştı(Koçsuz).
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Türkiye Kupasını aldı ve Ligde de öyle ya da böyle finale çıkmak üzere(Koçsuz).
SPORUN BEŞİĞİ GALATASARAY koskoca yılda sadece onca yatırım yaptığı bayan basketbol takımı ile Türkiye Kupasını alabildi. Fenerbahçe'ye 3-0 gibi rezil bir seri ile elendi.
Rakibimiz Sponsorlar buluyor, şubelerini en iyi şekilde yönetiyor, kendilerine Dünya'nın en büyük spor kulübü diyebiliyor. Ancak bizim Galatasaray'ımız sadece izliyor. Yönetim artık bu kanayan yarayı durdursun. Bu üstünlüğe son versin. Ezeli rekabetin bir ayağı topallamaya başladı. Bu yara artık tedavi edilsin.
Yönetim artık sesimizi duysun!!
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Yönetim için daha ne diyeyim,bugün salon'a gelmiş aziz yıldırım ve murat özaydınlı,resmen onlara zafer izlettirdiler.Yani hiçbir yönetim fenerbahçe'ye karşı bu kadar kibar davranmamıştı,şu fenerli adamları kulübün içine resmen casus gibi sokuyorlar,zafer kalaycıoğlu,nilay yiğit seneye nevriye'yide alırlar operasyon tamamlanır,ben bu yönetim'i asla kabul etmiyorum arkadaş,Galatasaray'ı en büyük rakibinin karşısında bu kadar zayıf gösteremezsin,futbolda önümüzdeler,amatör branşlara gelince gerçeğe gerçek adamlar eziyor,bunu söylerken utanç duyasım geliyor ama utanç duyması gereken ben değilim ki.
* BAŞARISIZIZ ARKADAŞ,BUNUN İÇİN YÖNETİM DÜŞMANI FALAN OLMAYA GEREK YOK,SADECE KALBİNDE BİRAZ GALATASARAY SEVGİSİ OLAN İNSANLAR BUNU ANLAR,BİZİM EN BÜYÜK RAKİBİMİZ SPORTİF ANLAMDA FENERBAHÇE,ŞİMDİ GİRİN İNTERNETTEN BAKIN,FUTBOL,VOLEYBOL,BASKETBOL BİZ NEREDEYİZ NE YAPMIŞIZ,FENERBAHÇE NEREDE NELER YAPMIŞ,PROJELER FALAN VARMIŞ SPORTİF BAŞARI GELMEDİKTEN SONRA HİÇBİR ANLAMI YOK O PROJELERİN,BAŞARISIZLIN HESABI ELBET SORULACAK .
Doruk Gölbaşı' Alıntı:Zafer Kalaycıoğlu Galatasaray Bayan Basketbol Takımı tarihinin en iyi kadrosuyla başında bir koç bulunmayan Fenerbahçe takımına maçın hiçbir yerinde üstünlük kuramayarak yenilmiş ve seriyide 3-0 kaybetmiştir. Maçın sonunda hakem hataları var evet ama maçın sonuna bırakırsan işini böyle olur. Zafer Hoca doğru olanı yapıp görevini daha iyi hocalara teslim etmelidir. Görevinden en ivedi şekilde ayrılmalıdır...