TBF, GS 76-72 FB maçında G.Saray'ı hükmen yenik saydı

Tahkimin olayı uzatması açıkcası benim hiç olmayan ümitlerimi biraz yeşertti. Ön yargılı olsalar bir an önce verirlerdi kararı diye düşünmeye başladım, umarım öyledir ve adalet yerini bulur bu sefer. Tabi kimlerin ne şekilde içerden çalıştığını bilemiyoruz ama bizim çalışmadığımız kesin.

Yani bişey sormak istiyorum bu Kizer bulunmaz hint kumaşımıdır, hâlâ niye kadroda tutuluyor, zaten vasat bir oyuncu...Bu olayla ilgili bizim lehimize bir karar çıkacağını düşünmüyorum, en iyi ihtimal maç tekrarı olur, bu olayda Federasyon kadar bizim yöneticilerin de suçu var, adamlar 1 hafta bağırdı oymatırsanız hükmen kazanırız diye, ki yönetmelik te açık, bunu bile bile oynatan biziz, sanki Kizer oynatmasak kazanamayız, Taurasi mübarek! Buna halk arasında bile bile lades denir, burda tüm suç federasyonda demek mantıklı felan değil, şuan hâlâ Kizer'in kadroda durması bile bu yöneticilerden nefret etmeme yetiyor, bu federasyonda biran önce gider inşallah, ama zor, Turgay Demirel yıllarca Fb'nin arkasında durdu, şimdi sıra bunlarda, bu olaydan bağımsız federasyonla ilgili görüşüm, bu olayda federasyon kadar bizde suçluyuz...

Yani bişey sormak istiyorum bu Kizer bulunmaz hint kumaşımıdır, hâlâ niye kadroda tutuluyor, zaten vasat bir oyuncu...Bu olayla ilgili bizim lehimize bir karar çıkacağını düşünmüyorum, en iyi ihtimal maç tekrarı olur, bu olayda Federasyon kadar bizim yöneticilerin de suçu var, adamlar 1 hafta bağırdı oymatırsanız hükmen kazanırız diye, ki yönetmelik te açık, bunu bile bile oynatan biziz, sanki Kizer oynatmasak kazanamayız, Taurasi mübarek! Buna halk arasında bile bile lades denir, burda tüm suç federasyonda demek mantıklı felan değil, şuan hâlâ Kizer'in kadroda durması bile bu yöneticilerden nefret etmeme yetiyor, bu federasyonda biran önce gider inşallah, ama zor, Turgay Demirel yıllarca Fb'nin arkasında durdu, şimdi sıra bunlarda, bu olaydan bağımsız federasyonla ilgili görüşüm, bu olayda federasyon kadar bizde suçluyuz...

Oldu arkadaşım. Bundan sonra kimi oynatıp kimi oynatmayacağımızı bizde FB'ye soralım olur mu ? Yönetmelik açık filan değil, ilk lisans hukukta "yok" hükmünde. Lisansı almışsan oynatırsın, bir kulübün bağırması sonucu değiştirmemeli. Bu böyle gelmiş böyle gider diye kabulleneceksek, kapatalım şubeyi gitsin Halada olayı anlamadınız, olay Kizer'den çıktı artık. 15 yaşından genç takımdan biri bile olsa artık bu bir onur ve güç savaşı. FB'nin itirazına uyup oynatılmaması zaten beyaz bayrağın baştan çekilişi anlamına geliyordu. Açıkçası pısırıkça bir kulübün federasyonu yönetmesini izleyecek bir yönetimdense, onunla her türlü platformda savaşmaya hazır bir yönetimi tercih ederim. Bu yönetimi baştan beri bende sevmiyorum ama bu olayda yaptıklarını takdir ediyorum. Umarım diyorum ama tahkimin bu olayı bu kadar uazatmasından sonra benim aklıma siyasi baskılar geliyor, açıkçası tahkimden dünkü iptal sonrası çok ümidim yok ama CAS'ı kesin kazancağımızı biliyorum...

Konu basligi burasi degil fakat konu açildigi için yazayim. Kizer, yildiz degil ama iyi oyuncu, hatta kanimca çok iyi oyuncu. Oncelikle basketbolu biliyor, basina buyruk oynamiyor. Takimla oynadigi sadece 4 (aslinda 5) maç içinde alisma suresi oldukça kisitli olmasina ragmen gosterdigi su performans kendisinin iyi bir uzun olduguna isaret ediyor ki burada sadece orta isabet var, henuz ikili oyun yok fazla. Son maçlarda Petra'ya bile devrilerek sayi attirabilen takim, Kizer'le birazcik oynama firsati bulursa kendisini sayi manyagi yapar. Euroleague - Lig karma istatistikleri yaklasik yuzde 50 isabetle ortalama 13 sayi.

Konu basligi burasi degil fakat konu açildigi için yazayim. Kizer, yildiz degil ama iyi oyuncu, hatta kanimca çok iyi oyuncu. Oncelikle basketbolu biliyor, basina buyruk oynamiyor. Takimla oynadigi sadece 4 (aslinda 5) maç içinde alisma suresi oldukça kisitli olmasina ragmen gosterdigi su performans kendisinin iyi bir uzun olduguna isaret ediyor. Son maçlarda Petra'ya bile sayi attirabilen takim, Kizer'le birazcik oynama firsati bulursa kendisini sayi manyagi yapar. Euroleague - Lig karma istatistikleri yaklasik yuzde 50 isabetle ortalama 13 sayi.
Kesinlikle Kizer çok iyi bir oyuncu, hatta bizim için şu an bulunmaz Hint kumaşı.
Bizi kıskanmaktan başka bir başarısı olmayan takımın masabaşı oyununa gelip o kızı elden kaçırmamak lazım.

Gerekli dalavere koşullarini saglayamadin mi Harun ? Sarayıda ziyaret ettin . Neyi bekliyorsunuz hala ?
Ülke ülke degil ki .. Uefa ve Cas dahil tüm dünya'nin tescilledigi şike skandalina Türkiye'de ceza vermediler ..
Bunuda bir şekilde hasır altı edeceklerdir .. Genetik kodlarinda sahtekarlık ve şaibe yatan bu adamlarla basa cikabilecek gücte bir yönetimimiz maalesef yok ..

SON DAKİKA | Tahkim, Hükmen yenilgi kararını onadı :) Aksini bekleyenler üzülecek ama bu ülkede hukuk adalet zaten yok aksi bir karar çıkamazdı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şike davasındaki gibi, süreci uzatıp zamana yaydılar. Bu süre zarfında medyayı kullanarak, çıkacak karara zemin hazırladılar. Sonunda da istedikleri kararı çıkarttılar.

Bunlar olurken bizim yönetim sadece seyretti. Olayın ertesi günü yapılan ve hiç bir işe yaramayan basın toplanstısı dışında, ses seda çıkmadı. Karşı tarafta ise konuşmadık kimse kalmadı. Aziz, Maho, Harun, medyadaki kalemşörler... Hepsi "Galatasaray haksız" algısı yaratmak için ellerinden geleni yaptı ve nihayetinde istediklerini aldılar.

Artık mide bulandırıyor bu fenerasyonlar.
İsimlerini değiştirsinler meşrulaşsın ne oldukları biz de yolumuzu çizelim.
Ne kadar yalaklansanız da şampiyon GALATASARAY!

Öyle şeyler yaşasınlar ki, hem federasyon hem diğer kulüp, şu verilen hükmen yenilgi kararının acısı misli misli çıksın inşallah, başka da bir şey demiyorum.

Ben şahsen Tahkim Kurulunun Hukuki bir karar alıp TBF'nin kararını bozacağını düşünüyordum ama hem Tahkim Kurulu başkanı hemde Üyelerin bağlantılarına bakınca böyle bir karar çıkmayacağı ve Siyasi bir karar çıkacağı ilk ertelemeden sonra belli olmuştu, Harun Ankara'da bayağı yalakalık yapmış anlaşılan.

Şimdi yapmamız gereken Ligde mücadelemizi devam ettirirken (Kizer'in yerine çok iyi bir forvet transferi şart oldu), Siyasi bir oldu bittiye karşıda geri adım atmayarak Yerel Mahkeme (fazla ümidim yok ama olsun), FIBA ve CAS nezninde hakkımızı aramaya devam etmek, Bu karar en son CAS'ta sonuçlanır..

Köpeklikte senden önceki köpeği de geçtin bravo Harun, iyi yetişmişsin! Şeref yoksunu, insanlıktan nasibini almamış yaratıklar.. Ne diyelim Allah büyüktür. Bir EL finalinde daha çakıp geçeriz inşallah..