Eger galibiyetimiz verilmezse takim ligten cekilmeli.
Hükmen mağlubiyetten en ufak farkı yok diyorum.Maç tekrar oynanacak diyorlar ? Ne diyorsunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir mücadeleye gireceksen hasmını da, kendini de tanıyacaksın. Yoksa sonuç her zaman hüsran olur. Neyle uğraştığımızı ben tanımlayayım. Uğraştığımız şey 2-3 adet yanlı yada kötü hakem değil. Uğraştığımız şey komşu ülkede milyonun üzerinde insanın öldürülmesine yardım etmiş, kupon arsa peşindeki zavallı bir diktatörden, şike yapan, yayıncının kablosunu kesen, oyuncusunu dövdüren mafya lideri kulüp başkanına, ülkede yer yerinden oynarken penguen belgeseli oynatacak kadar aşağılık, medya sektörünü parsellemiş iş adamlarına ve onların kucaklarında kamu kaynağını hortumlama görevini yapan kukla federasyon başkanlarından oluşan bir çete.
TBF Başkanı Harun Erdenay, Lynetta Kizer Olayı ile ilgili olarak Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Bizim haberimiz olmadan TBF lisansı mevzuata aykırı ikinci lisansı vermiş.” dedi.
Erdenay şöyle konuştu: “Aynı sezonda ikinci lisans mevzuata aykırı. Bir yabancı oyuncu sadece bir ülke seçebiliyor. TBF’nin çalışanı arkadaşımız bizim onayımız olmadan ikinci lisansı vermiş. Galatasaray Kulübü de ikinci kez lisans verilemeyeceğini biliyor. Biz de yönetim kurulu olarak yönetmeliğin gereğini karara bağladık.”
FLAŞ l Erdenay’dan Kizer açıklaması: Bizden habersiz ikinci lisans verilmiş | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları