TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

Şöyle olmuş böyle olmuş boşverin renkdaşlar; son topa kadar oynayan bir takımımız var artık,sakinleşin ve zevkini çıkartmaya bakın. Herkese iyi seneler!!!

Oktay Mahmuti: Rakibe olan nefret taraftarlığın çok önüne geçmiş. Bu hepimizin suçu. , Bunlar kısa vadeli mutluluklar. Türk sporunun gittiği yer doğru bir yer değil.

Eğer spikerlerden ve hakemlerden takımıza gelebilirsek ; takımımız bugün gerçekten çok iyi performans sergiledi. Çoğu arkadaş ''nolursa olsun bu fener maçı kazanmamız şart'' dese de bence önemli olan takımın verdiği sinyalller ve form durumudur. Form durumunu zaman gösterir ama sinyaller bu maç düşünülürse çok iyi. Senenin başındaki mücadele gücünü yakalmış göründük. Takımda mücadelesi eksik kalan tek oyuncumuz Songaila. Hele takımın böyle vites yükselttiği maçlarda mücadele eksikliği iyice belirginleşiyor.
Bence bir oyuncu kaç yaşıda , ne kadar tecrübeli olursa olsun enerjisini kaybetmemeli. Sonuçta maçlar tecrübeyle değil enerjiyle kazanılr. Songaila'nın bu noktada geldiği nokta (üzücü ama) gerçekten çok kötü. Sanki bu sezonun bir an önce bitmesini istiyomuş gibi bir hali var. Bu da bize bikaç maç daha kaybettirecektir ama hedeflerimize ulaşmamıza engel olmayacaktır. Oyuncu takviyesiyle bu daha kolay olabilir ama karamsarlığa kapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Gurur duyulacak bir takıma sahibiz.

fark çift hanelerdeydi ve maçı verdik.Hadi verilirde bu kadar mı kötü verilir.Karakterimizden vazgeçtik resmen!Bu iyi oyuna bu yakışmadı.Zor bir periyottan kötü bir şekilde çıktık.Efes'e Beşiktaş'a ve fülkere yenildik.Euroleague'de iyi işler yapmak istiyorsak uzun transferi şart.

22 saniye kala yaptığımız hücum evlere şenlik. Biz 1 sayı önde olsak son top fenerde olsa fener alırdı maçı. Şutu bile zoraki attık.

Saçma sapan hücum ribaundları verdik. Adamlar kaçırsa bile 2. şanstan sayıyı buldular bir şekilde ve maçta kaldılar. Songalia hücumda hiçbir şey yapmasa bile ribaund toplasaydı maçı alırdık. Andric'in savunması için hiçbir şey demiyorum zaten.

tek söylenecek şey tomasın tam dışarı çıkacakken şutu potanın içine girmesi..yine devreye giren fener balı..Ender yoktu bizde onu aradık bence.Ayrıca Göksenin inanılmazdı canları sağolsun..

Bence Göksenin Enderi aratmadı gayet başarılıydı.Songaila iyi niyetli ama yetersiz ve çok çabuk yoruluyor.Lakoviç 3.çeyrekte soktuğu şutları genele yaysa çok rahat kazanacağımız maçtı ucuz bi şekilde maçı verdik.Bu takıma sağlam bir 5 numara mutlak ve mutlak şart ben bunu bilir bunu söylerim.

Ya arkadaşlar eğer değilse ben basketbolun b 'sinden anlamayan bir adamım kabul ediyorum. Oynadığım 4 yıllık lisanslı basketbolda haram olsun bana. O haraket maçı koparttı. Lütfen izleyin, kitaplarda derslik anlatılacak bir steps bence!..
Shumpert'e yapılan hucum faul zaten hucum faulün kitaplarda ki tanımıdır. Anlatmaya gerek yok. Ama hazmedemiyorum o son dakika da Jerrels'in steps olan basketini!!!!!!!!!

Hayata,Galatasaray'a,basketbola Oktay hocanın söylediklerinin paralelinde bakmakta fayda var.Bu akşam tek doğru bu bence.Herkese öneririm.

Maç 1 sayyla bitecek ama kim kazanacak bilmiyorum demiştim bugün öğrendim.
Geldiğimiz noktaya bakalım yıllar öncesinde ülker le birleşerek bizi farkl şekilde yenen fenerbahçe basketbol takımı bugün bizi bal 3lükleriyle 1 sayıyla yendikleri için DELİYE DÖNÜYORLARSA :) bu onların ne kadar geriye gittiğini bizimse ne kadar ileriye gittiğimizi gösterir. Kimse ukiç yoktu demesin olsaydı bence biz kazanırdık:) keşke bizdede songaila olmasaydı :) neyse üzülmeye gerek yok 1 sayıyla maç verdik DELİYE DÖNDÜLER SEVİNÇLERİNDEN pisliklerinden yine geri kalmadılar 2012 deki iki maçta bayan-erkek abdi ipekçi de sakın biz onlar gibi HAYVANLAŞMAYALIM biz İNSANIZ onlarsa maalesef HAYVANLAR bu aramızdaki önemli farkı korumak lazım:)

İzledim banada steps gibi geldi ama arkadaşın dediği gibi çalmıyorlar bu tarz pozisyonları. Zaten oyuncular ve koçda itiraz etmedi hiç.