TBL 12. Hafta l Karşıyaka 97 - 92 Galatasaray

katılmayanlar her maç rakipten %50yle 3lük yemeye devam edebilir o zaman. öyle izler durursunuz ergin hocanızla beraber, tek fark o para alıyor izlemek için siz veriyorsunuz.

Herkes kadar kızgınım ama takıma veya hocaya degil. Bu oyuna. Olabilir böyle şeyler tek çıkarmamız gereken sonuç: topun kıymetini bilmek olmalı gerekirse topsuz antrenman yapmalıyız. 4 numaraya çok ihtiyac olduğunu düşünmüyorum topun kıymetini bilen bir guardla herşey çözülür. Ksk yi icerde daha farkli yener ikili averaji aliriz arkadaslar. Ergin hocama ise birazcık konsantrasyon diyorum. Ayrıca baska koc diyenler olmus. Hiçkimse Ergin hoca kadar winner biri degil. Sıkmayın canınızı biz nerelerden buralara geldik. Bu gunleri de geceriz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hangi maç olursa olsun ister en zayıf rakiple ister en güçlü rakiple kadromuzda bulunan 6 Türk oyuncudan en az 10- 15 sayı arası katkı almalıyız aksi takdirde bütün maçları kaybederiz . Bu çok net.

Eurocup ve lig de bence favori olan taraftar biz değiliz sanirim sene başından beri boşuna gaza gelmişiz Ergin hoca bizim kadar inanmıyor belliki. Lafla herşey olmuyor koç!

Önümüze bakmamız lazım şu ilk devrenin sonuna kadar olan maçları kazanmalıyız. Bugün büyük fırsat teptik. Beni kadro darlığından ya da kalitesinden ziyade hocanın halet-i ruhiyesi korkutuyor. Sanki Ergin Ataman gitmiş yerine bambaşka bir adam gelmiş. Ne hırsı var ne de isteği maçı yaşamıyor en fenası

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ergin atamanın galatasaray ömrü bitmiştir. kendisine yaşattıkları her şey için çok teşekkür edilip, hatta flamasını falan kulube salona asıp yolları ayırmamız gerekiyor. böyle ciddiyetsizlik olmaz, burası kollej takımı değil kaç maç oldu artık yeter.

katılmayanlar her maç rakipten %50yle 3lük yemeye devam edebilir o zaman. öyle izler durursunuz ergin hocanızla beraber, tek fark o para alıyor izlemek için siz veriyorsunuz.

Bana hikaye anlatmasın kimse burda. Tabi ki izlicem takımı hem de her zaman. Kimse kimsenin yorumuna katılmak durumunda da değil. Tıpkı senin bana katılmaman gibi. Para da veririrm izlerim de takımı taraftarlık budur zaten. Öyle birkaç maçla bu takıma yıllar sonra şampiyonluk kazandırmış, tarihe geçen emekler vermiş koçumuzu gönderelim gibi yorumlar da yapmam. Yarın 3 maç üst üste kazanınca unutursunuz iyi gün taraftarları sizi. Ayrıca koça para alıyor demek de nedir arkadaş bu koç maaşının yarısından feragat etti. Ivkoviç gibi milyonlar alıp milyonların ötesini harcayıp bişey yapamayan bir hoca lazım bize galiba.

2 senedir hemen hemen her yenildiğimiz maç rakibin bizi 3'lük yağmuruna tutması çok sinir bozucu . En çok sinir eden ise ilk çeyreğin ve ilk yarının sonunda yenilen 3'lükler ne zaman çeyreğin sonunda 3'lük yesek maçı büyük oranda kaybetmiş oluyoruz

-Dış atışları savunma zaafiyeti
-Kritik anlarda rakibe hediye edilen hücum reboundları
-Baskılı savunmalara karşı hücum etmekte zorlanmamız
-Kenardan katkı gelmemesi
-Dorsey'in formsuzluğu ve üstüne çok yük binen Lasme'nin faul problemine girmesi

Bunlar bir çırpıda aklıma gelen, sene başından beri çözemediğimiz sorunlarımız... Tüm bu sorunlara rağmen oyuncuların bireysel performansları ile çoğu maçı kazanmayı bildik. Bu akşam da bir-iki oyuncumuz biraz kıpırdansa maçı kazanacaktık. Mesele kazanıp kaybetmek değil, aylardır takımın giderilemeyen defoları... Görünen o ki, teknik heyet de bu sorunların giderilmesi için yeterince çalışmıyor. Aksi durumda, en azından bir miktar iyileşme gözleyebilirdik. Sorunları transfer ile çözmeyi planlıyorlarsa, orası ayrı...

Hiç direnç koyamadik hiç bir top için savasmadik bu kadar lay lay lom atanin kazanacağı maç oynamaya hakkı yok bu takımın. Ciddiyetten çok uzaktik koç iyice saldı milli takım fazlasıyla kafasını bulandirdi. Muhtemelen orda devam edecek bnce hem kariyerine hemde ona olan sevgi ve saygimizdan eksilme olmadan yol ayrımı olmali.. eksikler muhakkak var ben karakterden bahsediyorum.

17 top kaybı yaptığın maçı kazanamazsın. Benim hatırladığım micov'un iki blake'in iki ve sinanın 3 tane hızlı hucuma çıkarken yaptıkları top kayıpları var. Ölmüş ksk ya can verdik resmen. Takımda sinan'da dahil savunma yapan kısa yok. Rebound kovalayan kısa yok. Bunları yapan bir tek göksenin var ama oda hucumda çok kısıtlı. Aynı pozisyonda soner şentürk'e iki hucum rebound'u verdik.
Daha çok şey var yazıcak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kesinlikle savunma yapmıyoruz. Kaybettigimiz maçlar heo ayni. Rakip analizi çok kötü pg baskiyi bile 3. Ceyregin sonunda yaptık bunu maç başı ve surekli yapmamiz gerekirdi. Takım surekli geri gidiyor kaybettigimiz Efes maçının savunmasını çok arıyorum

forumu ensesi karalar basmış kaç kaç kaç! öyle bi takımız ki adeta G. State , hiç yenilmemeli nağmalup şampiyon olmalı vs. vs. vs.

forumu ensesi karalar basmış kaç kaç kaç! öyle bi takımız ki adeta G. State , hiç yenilmemeli nağmalup şampiyon olmalı vs. vs. vs.
iyi diyorsunuz da sahada olmayan mücadele ve kenar yönetiminin umursamazlığı sizi de hayal kırıklığına uğratmadı mı ? Bireysel algılamayın size karşı durma gibi bir çabam yok ancak sahada yenilgiden çok daha başka üzecek şeyler vardı izleyenleri.

Bugün itibariyle, ergin ataman'ın galatasaray basketbol antrenörlüğü kariyeri bitmeli. herkesin iyiliği için. Schilb'in kardeşi öldü, mccollum'un sevgilisi felç geçirmiş. bu adamlar bile 2 gün sonra takımına koşmuşken, şu yaptığın sadece ayıp. Maçın bitmesine 10 saniye kala, kaç sayı var diye soruyorsan, senin misyonun kalmamış demektir. üzgünüm. Geçen yıl 35 maç kaybettik, yer yer sitem etsek de yönetim, maaş dendi eyvallah dedik. ama bu yıl yaptıkları kabul edilebilir değil. kötü yönetmek,hata yapmak değil mesele. artık ergin ataman, artık galatasaray karakterine uymuyor. takım maçlara çalışmıyor.

İşine gelmeyen herkesin arkasından salladın. Senin en büyük yardımcın olmuş Arroyo'ya bile. Senin de ayrılık vaktin geldi artık. Üzgünüm.

Sezon sonunda ayrılacağın, o arada maç yapmayacağnı Milli takım konusunda dahi, net olamıyorsan. Senin kafan burda değildir demektir. Evet sıkıntı çekiyoruz, onlar kadar bütçelerimiz yok ama buraya kalbini kafasını vermeyecek adamın burda işi yok.

Özellikle Schilb ve Mc Collum'un başına gelenlere rağmen gösterdikleri çabadan sonra dediğin gibi koç kendisinden utanmalı. İkisinin de canından can gitmiş yabancı bir ülkede bir lig maçı için mücadeleden kaçmıyorlarken, sen bu klübün taraftarıyım diye övünüp de maçlara zorla getiriliyormuş gibi takılamazsın. Yönetim zaten adam olsa bu zamana kadar yaptıklarından utanıp önce kendileri defolmaları gerekir tabi de adam akıllı bir yönetim bu maçtan sonra koçu kapının önüne koyardı. Ne demek son dakikadaki molada skoru sormak. Nereyi izledin sen bütün maç boyunca neleri düşündün aklın nerdeydi.