TBL 13. Hafta | Galatasaray CC 78 - 62 Fenerbahçe Ülker

Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Uzun zamandır buraya ilk yazım.

Koray hoca ile dalga geçenlere bu iyi bir ders olmuştur,tamam Murat hoca çok beyefendi biri ama beyefendilik herşey değil.İşte Koray hoca ile Murat hoca arasındaki farkı bu akşam gördük,her top içeriye indi,hatta Semih Widmar 5 ledi,Oğuz ise 4 foulleydi.Koray hoca tüm oyuncuları çok iyi kullandı.Ve ben bu sezon takımımı izlerken ilk kez zevk aldım.

Helal olsun.
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

gs-fv-basket.gif

62
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Burak Barut":13fhfvgh]Öyle görülüyor hep sen haklı olacak değilsin ya :p
Abi sende haklısın bizde.Tamam salı günü belki 100 kişi olacak ama sonuçta bizimde salona ihtiyacımız var.
Bizim salonumuz olacakki taraftarda maça gelecek daha konforlu,daha güzel ve en önemlisi daha çekici bir ortam=daha fazla taraftar.
Galatasaray Spor Klübü'nün de artık bir şeylere bir yerlerden başlaması lazım.
Yani demem odur ki biz salonu yapalım zamanla seyirci maça gelir![/quote:13fhfvgh]
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Mustafacım sen istersen 10 bin kişil deri koltuklu salon yap.
Gene insanlar ayakta maç izleyecek ve koltuklar kırılacak, çok merak ediyorum şu anda o salonun halini mesela.
Evet ihtiyacımız var ancak şartların olgunlaştığı zaman var.
Fb maçları 10 bin kişi diğer maçları 100 kişi olursa hiç bir yaraı olmaz..


GS TV DE MAÇIN TEKRARI BAŞLADI.
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Takıma helal olsun. Yönetim oradaydı onlara helal olsun. Yeni hocamıza helal olsun ve de sizlerden oraya giden arkadaşlarıma, abilerime ve bütün taraftara helal olsun. Baştan sona kadar müthişti takım. Süper bir galibiyet oldu. Söylenecek çok da fazla bir şey yok. Bu galibiyette emeği olan Murat Özyer'e de teşekkürler. Başta Hüseyin olmak üzere takım müthiş savatı bugün. Koray hocanın katkısını da unutmamak gerekiyor. İlk maçında güzel bir galibiyet almamız keyif verici. İnşallah böyle galibiyetleri daha çok göreceğiz.
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Maçtan geleli 1,5 saat oluyor ve ben daha yeni kendime gelebildim :)
Maça gelirsek gerçekten mükemmel bir taraftar desteği vardı bunun üzerine oyuncularımızda üstüne düşen görevi yapınca gerçekten güzel bir maç oldu ve sonunda gülen biz olduk.Takım olarak iyi savunma yaptık ve hücumdada akıllı toplar kullanarak fenerbahçeyi adeta sildik sahadan.Ve gerçekten fenerbahçeli oyuncular taraftarımızın çok etkisinde kaldı cehennem atmosferini yaşattık onlara.Öyleki green ısınmaya çıktığında abartmıyorum 10 da 9 üçlük isabeti buldu ama maçta hiç bir varlık gösteremedi tabi ki karşısındaki savunmanında etkisi var sahadan adeta silinmesinden ama gerçekten öyle müthiş bi atmosfer vardıki bence bunu etkisi daha fazlaydı sahadan silinmesinden.Uzun lafın kısası bugün süper bir mücadele ve süper bir atmosfer vardı ve şükür ki sonunda biz kazandık.
Ve aslında şimdi merak ediyorum hafta içi ve maç saatine kadar forumda bazı kişiler 30 sayı fark yeriz diyenleri şunu unutmayın GALATASARAY ın olduğu her yerde umut vardır....
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi..
FB Ülker sen bu işin sonunu düşünmedin mi ? :)


Teşekkürler Aslanlar..

Düzeltme: Irza geçmek gibi ifadeler yakışmıyor forumumuza.
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

2 senedir çok güzel maçlar geçiriyoruz Ayhan Şahenk'te. Çok büyük sorunları var ama inanılmaz yarar sağlıyor bize. Bugün de yine yanımızda oldu diyebiliriz. Maça 80 kişi gideriz diyordum ama 120 kişi geldik, inanılmazdı. Daha önce hiçbir salon sporuna bu kadar adam götürmemiştim bugünle gurur duydum. Pota arkasına yerleştik UNI olarak ve çok güzel bir şekilde de destekledik takımı. Maç hakkında çok teknik yorum yapamayacağım ama çünkü çok içine giremedim. İnanılmaz tribün yaptık bugün yine ve devam ettireceğiz inşallah. Her maç oradayız, bazen 100 kişi bazen 1000 bazen 5000.

Başta Hüseyin Beşok olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Şereftir seni sevmek
Bu mutlu günü bize yaşattığı için emeği geçenlere teşekkürler
Saat 19.00 da ayhan şahenkin önünde içeri girmek isteyen yaklaşık 1000 kişiden biriydim nasip olmadı benden önce bekleyenler yolda karşılaşıp geri dön diyenlerle belki salondakinden daha fazlaydık. Maçı izleyemedim ama GALATASARAY İÇİN CEFA ÇEKMEKTE AYRICALIKTIR.
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

dikkatimi çeken şeyler oldu oyunda........

graves smaca giderken sportmenlik dışı faul yapıldı ve o hızla tribünlere gelerek 5-6 kere göğüsüne vurdu........

maç bitti takım geldi cüneyt bağırmaya başladı atsanıza atsanıza diye ama nasıl bağırma hakırdı sanki o an oyuncuların üstüne atkı yağmaya başladı.....

ahmet dedehayırda bi ara iyice coştu güzel oluyor fenerede koyması oh oh hareketinde valla kendini zor tutuodu.......
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

arkadaşlar ben maça gittim ama bir daha izlemek istiyorum maçın özetini bir yerden izleyemiyorumm malum gs tv kabloluda yokk ama zaten bana maçın tamamı lazımm, yanii link felan var mı maçın tamamının olduğu??
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

ben de salona elimde biletimle 1 saat öncesinde gitmeme rağmen giremedim içeri. benim gibi birçok kişi vardı, kombine bileti olanlar bile vardı gelip de giremeyen. işin beni üzen tarafı, çok basketbol maçları müdavimi sayılmam ama yine de bu sezon 4-5 maça gitmişliğim var bayan/ erkek baskette. Bu maça da gitmeyi çok istedim, bileti satışa çıkar çıkmaz aldım ama yine de aslında sadece futbol tayfası olan ve futbolda devre arası olduğu ve fenere sövmek söz konusu olduğu için oraya gelen, elini kolunu sallaya sallaya içeri bedava giren gruplar kadar olamadım, izleyemedim maçı salonda. Yönetim bu konuda ne yapabilir bilmem ama seyirciyi küstürdüğü bir gerçek.
Bir cafede izleyebildim o da son iki çeyreğe yetiştim, eve dönsem hiç seyredemeyecektim. beni teselli eden tek şey aldıkları galibiyet ve taraftarın desteği. keşke her maçta olabilse en azından bunun yarısı, hatta 4 te biri de, olan benim yanan biletime olsa. kaçırmak çok kötü o atmosferi, ama yine peşindeyiz galatasaray, başka maça inşallah...
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

yaa bedavacı zihniyet olursa biletli seyirci giremes tabe içeri...yönetimden alırlar bileti maça girerler bagırırlar fenere küfür ederler sonra takım ceza alır sonra bizden büyük galatasaraylı varmı diye ortalarda nara atarlar...
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Seyirci feci takımı gaza getirdi,maçın kopma anlarında maça çok destek oldu da medeniyet namına rezaletti maç ,kelime aynen bu rezaletti şu kadar söyliyim galatasaray-fenerbahçe maçına bayanla gelinmez ne galatasaray taraftarı ne genel türk seyircisi daha o mertebeye ulaşamamış,uzun zamanda ulaşamaz,ingilizlerin türkler için kullandığı gibi geri kalmış ülkenin geri kalmış ateşli taraftarı etiketimizi kanıtladık bu gece
( sesim hala kısık ,helal olsun 3 gün gelmesin o ayrı)
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

İşte bu.Bu takım böyle bir ruh haliyle herkesi yenebilir.Hüseyini izledik beyler cüneyti izledik.Yok böyle bir ruh.
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Eren Aydın' Alıntı:
Ferhat Yeşiltaş'a kardeşime selam olsun... ;)
Benden de "Fenerbahçe ezer geçer" diyen arkadaşlara selam olsun öncelikle :)
Demiştim istediğiniz kıyaslamayı yapabilirsiniz, Galatasaray şu an daha iyi takım Fenerbahçe'ye oranla. Çünkü lider oyuncular var, Fenerbahçe'de o yok, herkes kendine oynuyor takım olarak. Hüseyin, Cüneyt çıkarlar maçı çevirirler böyle. Ayrıca Ayhan Şahenk'in büyüsü var onlara karşı, her ne kadar salona giremeyen taraftarlar için üzülsem de başka salonda oynanmaması iyi oldu :)
Hüseyin-Zizic ikilisini Fenerbahçe'nin draft edilen uzunlarına bile değişmem demiştim, herşey gözler önünde işte.. Başta yıllardır basketboluna hayranlık duyduğum Hüseyin Beşok olmak üzere, tüm Galatasaray camiasını tebrik ederim bu önemli galibiyet için..
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Valla onu bunu bilmem ama Semih gibi yetenekleri cok sınırlı bir oyuncuyu Boston draft ediyorsa Hüseyin Beşok veya Andrıja Zizic Boston'da Kendrick Perkins'in yerine ilk 5 cıkar :)

Ben mactan önce demiştim Guardlarımız Fenerin guardlarını sahadan silecek diye işte benim dediğim gerceğe dönüştü .

Hücumda ve Savunmada

Atkins , Green'i
Cüneyt , Mrsic'i
Erdem , Smith'i
Graves , Ömer'i sahadan sildi .

Geriye kalan bulaşıklarıda Hüseyin ve Zizic temizledi ..

Tüm takıma tebrikler
 
Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62

Bu arada Cevdet abi de ayağından bir kaza geçirdi. Müdahale yapmışlar, inşallah düzelmiştir. Geçmiş olsun.

Biz de çıkışta ufak bir kaza geçirdik, bindiğimiz taksiye çekicinin biri çarpıp kaçtı. Taksiciye yazık oldu. Ona da geçmiş olsun.

Off topic ama olsun ;)
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Cevdet Akay' Alıntı:
Gerçekleri göz ardı edemeyiz ama taraftar olgusunu daha öğrenememiş arkadaşlarıma bir sözüm olacak. SALONA SIĞMAYACAĞIZ ve Feneri yeneceğiz. Bu zaferi yaşamak isteyen gerçek Arma Sevdalılarını Salona bekliyoruz.
Maçtan önce yazmıştık ve bugün maçta bunu yaşadık. Koray hocanın uzun süre takım çalıştırmadığını bildiğimiz için maçtan önce kuşkularımız vardı. Maçı çevirmesi gerektiği yerlerde oyunu çok iyi okuyarak gerekli molaları aldı. Hüseyinin sayı bulduğu zamanlarda bile savunmasını aksattığını görünce hemen kenara aldı. Oyuncularına , bu takımda savunma yapmayan oynayamaz diyerek basketbolun doğrularından şaşmayacağını gösterdi. Tribünde hocamıza ve oyuncularımıza muhteşem desteği verirken basketbol taraftarı nasıl olunur dersinide dosta düşmana göstermiş olduk. Bu arada unutmadan o düdük seslerinden hala kulağım çınlıyor. Maç sonunda ayağım kırılıyordu ama bu galibiyet bütün acılarımı dindirdi. Her şey Galatasarayımız için.
 

Üst