TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92

Ferhat Bey; konunun özeti maç hakkında eksikler bahane olmamalı içerikli ilk yoruma katılmıyorum.
Daha fazla uzatmanın yararı yok.
Daha önce takımımız hakkında pozitif olsun,negatif olsun yorumlarınızı beğeniyle okumuştum,okumaya da devam ederim inşallah.
Düşündüğünüz gibi değil; forumda kimseye karşı cephemiz yok.
Basketbol hakkında tüm görüşlere açığız.
Teşekkürler. :)

Net Alperen, hem de çok net.

Benim de düşüncem budur.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
3 Yabancımız bugün forma giyseydi bu maç böyle olmazdı, bunu söylemekte boynumun borcu, maçtan önce yazdım, maçtan sonrada yazarım!

Telekom'u tebrik ederiz ancak takımımızı da 9 kişilik rotasyonla oynadıkları maçtan sonra yerin dibine sokamayız.

Tugay Aktepe

3 Yabancımız bugün forma giyseydi bu maç böyle olmazdı, bunu söylemekte boynumun borcu, maçtan önce yazdım, maçtan sonrada yazarım!

Eyup Yıldız

Doğrusuda bu zaten .

Birde şuna değinmek istiyorum

Sezon başında Teomanlarla Alicanlarla uğraşcağımıza paraya kıyıp Cenk'le , Sinanla , Engin'le bugünlere gelsek zor zamanlarımızda bugün ki gibi ezilirmiydik

Yada

Sezon başında bu sağlık ekibine yol verip iyi bir sağlık ekibiyle yola devam etsek bugün 9 kişi ile rotasyon yapıp ezilirmiydik

Yani demek istediğim işin YÖNETİM kısmındada cok büyük hatalar yaptık

Hatayı biz başından yaptık

Emin Doğanca' Alıntı:
Telekom'u tebrik ederiz ancak takımımızı da 9 kişilik rotasyonla oynadıkları maçtan sonra yerin dibine sokamayız.

Tugay kardeş

Doğrusuda bu zaten ..

emin abi doğru diyosun ama yerin dibine sokulacak oyuncular var......

Tugay Aktepe' Alıntı:
Net Alperen, hem de çok net.

Benim de düşüncem budur.

[quote="Eyüp YILDIZ":31r4cer1]
[/quote:31r4cer1]

Yok Eyüp Abi'ye demedim sana dedim Tugay abi,çok net kazanırdık dedin ya... :)
Favori olurduk ama yüzde yüz de kazanırdık diyemeyiz...

Maçı izleyemedim onun için maçın tekrarını izlemeden yorum yapmıycam.
Bizde şu an sakatlandığı anda yeri dolmayacak tek oyuncu Atkins.Çünkü onun dışında Cüneyt'i dinlendirebilecek başka bir oyuncumuz yok.
Üç uzunla diğer takımları yenebiliriz ama Telekom gibi pota altında Wright ve Dudley gibi hareketli uzunlara, Tutku ve Blakney gibi iki pasör PG'e sahip bir takıma karşı yenilebiliriz.Üç eksik+Zizic ile bu çokda anormal değil.
Fark olması herkesin moralini bozmuş, ama unutulmasınki Telekom bize devamlı ters gelen bir ekip.Bu psikolojik olarak değil, oyun stratejileri ile ilgili.Ayrıca bu maçı almaya zirveden kopmamak adına Telekomun daha fazla ihtiyacı vardı,onlar tam olarak motive olmuşlardı.3 eksik+Zizic de onların ekmeğine yağ sürdü.
"Zorlu Viraj" adlı başlıkta çoğu kişi 4-2'e razı olurdu.Takımda bu zorlu virajda bunu elde etti.Uzun süre kötü oynasakda,zar zor alınan maçlarda olsa bu takım şu ligin ikincisi.
Bu maç moralleri bozmamalı,kaybedilen sonuçta sadece 1 lig maçı.Ama ikinci yarıya acilen bir uzun alınmalı.Ben takımın ikinci yarı fırtına gibi eseceğini tahmin ediyorum.Bu ışığı 1 maç ile onlarda görmedim, 1 maçtada o ışık söndü demem...

Alperen zaten Eyüp Abi de % 90 demedi ki.
Eminim ki o da benim gibi % 100 oranına katılıyordur. :)

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bu maçta bizler tribün olarak oyuncularımızda saha içi performansı olarak fb maçından daha iyi olmak zorundayız.

Bunun sorumlusu ise Milo sakatken kaçıp giden Zizic'tir, pota altında bizi öyle zora soktuki resmen kaderimizle oynadı.

Umarım bundan sonra gittiği her klüpte rezil olur, ve kovulur.

Rakibimizin en güçlü olduğu 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda birde eksik olacağız, allah göstermesin Hüso birde faul problemine girerse, işimiz dahada zorlaşacak.

Cemal ve Polat bu maçta çok iyi olmak zorundalar, Cemal Wright'a ezilmemeli, Polatta Dudley'i iyi savunmalı, alçak posttan atacağı şutlarda muhakkak yanında olmalı.

Lang ile eşleşebilecek tek uzunumuz Hüso, ama bu eşleşmeşde Hüso iyi savunma yapmak isterse bana göre faul problemine girmesi kaçınılmaz olur.

Olası bir sıkıntıda Erdem ve Gurovic 4 oynayacaktır, ama boy ve kalıpları itibari ile etkili olmaları bana göre çok zor.

Bu maçta canımı sıkan tek şey bu, bunun sorumlusu Zizic efendiyede tekrardan sevgilerimi iletiyorum.

Dış oyuncularımız ise bence Telekom'a karşılık verebilecek oyuncular, hatta üstün olduğumuzu bile çok rahat söyleyebilirim.

Bu maçta gerçek bir basket taraftarı nasıl destek veriyorsa öyle yapmamız çok önemli, pür dikkat maçı izleyip sürekli reaksiyon göstermeliyiz, top rakipteyken kulakları sağır etmeliyiz, hatalı kararları hemen hakemin yüzüne vurmalıyız, kendi oyuncularımızı ise kaçan bir şuttan sonra bile alkışlamalıyız.

SAFLARI SIKLAŞTIRALIM ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Maçtan günler önce bunu yazmışım, bunun üzerine birde Atkins eklenmiş, şimdide bunları söylüyorum, zor maçtı kazanamadık, çünkü maça çok büyük bir dezavantajla başladık, rakipte çok güçlü olunca yenildik....

Tam kadro olsaydık böyle olmazdı, bunada sonuna kadar inanıyorum.

Üç yabancımız olsaydı kazanırdık demek pek hoş bir yaklaşım değil. Sanki adamları zorlamışız da üç yabancının eksikliğini hissederek yenilmişiz gibi bir düşünce ortaya çıkıyor ki öyle birşey de olmadı. Koray Hoca'yı birkaç maçtır övüyoruz övüyoruz ama geçen 2 maçtan sadece Atkins yok diye takım savunma yapmama hakkına mı sahip? Evet kaç maçtır süper savunma yapıyorduk ama bu savunmanın bel kemiği Atkins miydi? Biz oyunculara dayalı bir savunmayı mı övüyorduk Koray Hoca'nın savunmasını mı? Kusura bakmayın ama benim çok eleştirdiğim ve çok çok kötü oynayan Telekom bu sene en iyi maçını bize oynayarak bizi ezmiştir. Yabancılarımız olsaydı da yenerdi. Mücadele etmedik çünkü yeterince, eskiden bir farkımız yoktu. Telekom haketti ve kazandı. Rakip takımın galibiyetine saygı duyalım bence. O olsaydı bu olsaydı demek pek de mantıklı bir yaklaşım değil. Yenilgi normal eleştirmiyorum fazla ama maç içinde 30 sayı geriye düşmek bu takıma yakışmadı.

Anonsçu maç içinde hafifçe ıslık dese taraftarlar üç kat ıslıklar da niye böyle anlamıyorum...

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
erenbekdemir' Alıntı:
içime sinyemen taraftarımızın kendini 50 kişiye ezilmesi...
Hiçte ezilmedik! biz marşlarımıza devam ettik sağolsun onlarda alpaslan abimizi andılar

ben sana öyle ezilmekten bahsetmiyorum....top bizdeyken ıslık yapmasını ve oyuncularını motive etmesini bize göre daha iyi yaptılar......

Zizic kafa olarak ve fizik olarak, Milo da fizik olarak zaten 6-7 maçtır yok. Bir tek Atkins'in eksikliğini gösterebiliriz neden olarak ama diğer ikisi neden gösteriliyor?

Eğer Zizic eksikse harbiden neden transfer yapmıyoruz da bekliyoruz hala? Demek ki hoca o bölgede şu anda acele etmek istemiyor. İstese 2 günde getirebileceği oyuncular var. Geçen maçlar Polat'ı Cemal'i överken Hüseyin'i süperstar yaparken bu maçta etkisiz eleman olarak görmek önceden yaptığımız tüm yorumları geçersiz sayar ve oyuncularımıza da büyük saygısızlıktır.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":208cmkd0]Yabancılarımız olsaydı da yenerdi.
İşte buna katılmıyorum[/quote:208cmkd0]Kerem iyi salladın şimdi :)

Bizim takımın en iyi 3 oyuncusu olmayacak ve bu durum hiç etkilemeyecek maçı :) :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Zizic kafa olarak ve fizik olarak, Milo da fizik olarak zaten 6-7 maçtır yok. Bir tek Atkins'in eksikliğini gösterebiliriz neden olarak ama diğer ikisi neden gösteriliyor?

Eğer Zizic eksikse harbiden neden transfer yapmıyoruz da bekliyoruz hala? Demek ki hoca o bölgede şu anda acele etmek istemiyor. İstese 2 günde getirebileceği oyuncular var. Geçen maçlar Polat'ı Cemal'i överken Hüseyin'i süperstar yaparken bu maçta etkisiz eleman olarak görmek önceden yaptığımız tüm yorumları geçersiz sayar ve oyuncularımıza da büyük saygısızlıktır.

kerem abi valla billa her maç dua ediyorum allahım erdem ve cemale faul vermede serbest atış atmasınlar........