TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92

erenbekdemir' Alıntı:
sevgili abicim hangisinin ekstra bir şey yaptığı gördün(cücü) hariç söyle bi .....

ben hazmedemiyorum yüzde 20 ile serbest atış adamın oynamasını.

Polat'ın Mirsad'ı iki sayıda tuttuğunu gördüm.Hafta içi Khimki'nin kalbine sapladığı üçlükleri gördüm...
Cüneyt'in en kötü oynadığı maçta bile eli titremeden son topu atıp bizi yarı finale çıkardığını gördüm.
Cemal'in ne zaman girse pota altına dinamizm getirdiğini gördüm.F.Ülker,Khimki uzunlarına bak neler yaptı...
Murat Kaya her zaman iyi bir yedek, iyi bir savunmacı ...
Kusura bakma her maç hepsinden 20 sayı 10 ribaund,10 asist beklersek bizde ne işleri var,gider hepsi NBA'de All-Star olur.

Emin Doğanca' Alıntı:
Kerem abi sen herhalde Telekom'un her attığını sokmasından çok etkilendin . Onun için eksik oyuncularımız sahada olsa yine yenemezdik diyorsun .

Kerem Abi kadar basketbolu bilen biri için ihtimal dışı bence söylediklerin abi.. :)

Emrah Bakın' Alıntı:
erenbekdemir' Alıntı:
oyle ki, cemal, erdem, polat ve murat kaya, hatta hatta kaptan cuneyt erden, bunlardan hangisini takiminda ister, bogdan tanjevic, ya da ercument sunter.. birakin rotasyona girmeyi 12. adam bile olamazlar bu saydigim takimlarda.. ki bugun baris ermisi ya da mutlu akpinari al galatasarayda ilk bes baslat..

savaş abinin yazısından bir parça herşeyi anlatıyor.......

itirazı olan..

Semih'in Cemal Nalga'dan ne farkı var? Cemal'in fazlası var daha mücadeleci.M.Green F.Ülkerde oynuyorsa Murat Kaya,Cüneyt Erden her zaman oynar...
Küçümsediğiniz Polat o çok övülen F.Ülker uzunlarına şut attırmadı maçta...
Bence kendi oyuncularımızı küçültmeyi bırakın.O küçülttüğünüz adamlar iki hafta önce öve öve bitiremediğiniz F.Ülkeri ezdi.
O küçülttüğünüz oyuncuların oynadığı takım şu an lig ikincisi ve bahsedilen her iki takımında üstünde...
O küçülttüğünüz oyuncuların oynadığı takım geçen sene ULEB CUP yarı finalisti Telekom neredeydi????
O küçülttüğünüz adamlar bu sene şampiyon olacak, inanmayanlar yoldan çekilsin.Başta Koray Hoca ve tüm oyunculara inanıyor, bir maçla onları sizler gibi yerin dibine sokmuyorum...

Abicim Ne diyelim ?

Kendi evinde.
Kendi Taraftarının Karşısında.

daha maçın 3. peryotunda 30 sayı fark yemiş takıma ( CANINIZ SAĞ OLSUN . GEÇEN HAFTA FENERİ YENDİNİZMİ ) diyelim ?

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Kerem sana tek kelime daha söyleyeyim, FB maçında Milo'ya ilave olarak Zizic ve Atkins olmasaydı yenebilirmiydik FB yi??

Belki yenerdik, ama basketbol mucizesi olurdu!

Bugünkü durum buydu, senin pota altın yok oluyor, yetmiyor takımı son maçlarda sırtlayan guardın sakatlanıyor, sen hala vur kır parçala diyorsun:)

Sonuna kadar katılıyorum, biraz önce dediğiniz gibi onlarda Wright,Dudley,Blakney olmasa, biz tam kadro olsak acaba neler olurdu???

Emrah Bakın' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3yi5zm94]Kerem sana tek kelime daha söyleyeyim, FB maçında Milo'ya ilave olarak Zizic ve Atkins olmasaydı yenebilirmiydik FB yi??

Belki yenerdik, ama basketbol mucizesi olurdu!

Bugünkü durum buydu, senin pota altın yok oluyor, yetmiyor takımı son maçlarda sırtlayan guardın sakatlanıyor, sen hala vur kır parçala diyorsun:)

Sonuna kadar katılıyorum, biraz önce dediğiniz gibi onlarda Wright,Dudley,Blakney olmasa, biz tam kadro olsak acaba neler olurdu???[/quote:3yi5zm94]

olsak molsak la olmuyo işler

Görünen Köy KLAVUZ İstemez...

Emin Doğanca' Alıntı:
Kerem abi sen herhalde Telekom'un her attığını sokmasından çok etkilendin . Onun için eksik oyuncularımız sahada olsa yine yenemezdik diyorsun .

Aliağa'nın Telekom'u yendiği kadro;

Reese
Davis
Wilmont
Reha
Fatih
Hakan Yapar
Bora
Ceyhun Altay
Barış Güney

Antalya'nın Telekom'u yendiği kadro;

Nedim Yücel
Hadi
Ümit Türkoğlu
Douthit
Can Akın
Ersin
Green
Mims

Banvit'in Telekom'u yendiği kadro;

Crispin
Erkan
L.Williams
Caner
Johnson
Umut
Yunus
İbrahim
Forte

Bu üç takım yenebiliyorsa benim Hüseyin'li, Cüneyt'li, Gurovic'li, Erdem'li, Polat'lı, Cemal'li, Graves'li, Murat'lı kadro da yenebilir. Mağlubiyeti baştan kabullenmek ve eksiklere dayandırmak yanlış.

Ben kimseden etkilenmedim, her attığı girmedi, biz müsade ettik.

Ekrem ÖZCAN' Alıntı:
[

Abicim Ne diyelim ?

Kendi evinde.

daha maçın 3. peryotunda 30 sayı fark yemiş takıma ( CANINIZ SAĞ OLSUN . GEÇEN HAFTA FENERİ YENDİNİZMİ ) diyelim ?

Hayır ama eleştireceksiniz bunu oyuncuları küçülterek değil, yıkıcı değil yapıcı yapın.Sonuçta eleştirdiğiniz takımın 3 önemli oyuncusu + Zizic yok.
Rakip oyuncuları ise fazla büyültüyorsunuz, rakip takımlarıda.
Telafisi olan bir maç sonuçta,Takımı bitirmenin, hedefleri küçültmenin,yönetimi dağıtmanın sırası değil...

Telekom'u yenen takımlardan 3 tane yabancı oyuncuyu çıkar sonuç ne olur?

Kaldıki bu bir derbi maçı, derbi maçlarında ufak farklar bile belirleyici olur.

3 TANE ÖNEMLİ EKSİĞİN MAÇA OLUMLU ETKİSİ OLMAZDI DEMEK EŞYANIN TABİATINA VE YERÇEKİMİ KANUNUNA AYKIRI!

Emrah Bakın' Alıntı:
[quote="Ekrem ÖZCAN":hwm06per][

Abicim Ne diyelim ?

Kendi evinde.

Hayır ama eleştireceksiniz bunu oyuncuları küçülterek değil, yıkıcı değil yapıcı yapın.Sonuçta eleştirdiğiniz takımın 3 önemli oyuncusu + Zizic yok.
Rakip oyuncuları ise fazla büyültüyorsunuz, rakip takımlarıda.
Telafisi olan bir maç sonuçta,Takımı bitirmenin, hedefleri küçültmenin,yönetimi dağıtmanın sırası değil...[/quote:hwm06per]

abi tamam ozaman ziziç yoksa KAPATALIM GSBASKET şubesini ?

Böyle maçlarda oyuncular değil istek belirler bence büyük ölçüde skoru.
Beşiktaş istedi kazandı.
Fenerbahçe karşısında biz istedik kazandık.
Bugün Telekomun bu maça bizden daha çok ihtiyacı vardı ve istediler.
Bugün Fenerbahçe maçında ki kadromuz ve isteğimiz olsa bile yetmeyebilirdi Telekom karşısında.
Bir de herkesin gözardı ettiği bir yorgunluk var takımda. Daha alışık değiliz böyle üstüste maçlar oynamaya. Hüseyin BEŞOK kesinlikle yorgunluktan etkilendi bugün. Eline yapışan toplar bugün elinden kaçtı gitti.

Son 20 maçta 18 galibiyet oldu Telekom. Cidden farklı bir yere gidiyor olay.
Umarım Ankarada'ki maçta bir galibiyet çıkar. Hem play-offlar için hemde yıllardır galibiyet göremeyen Ankaralı Galatasaraylılar için.

Zizic konusunda sürekli Zizic e suç atılıyor. Ribery olayı diyorum başka bir şey demiyorum.

Maça etkisi olmazdı demedim ki abi ben ;)

Fark 30'a çıkmazdı ufak farklarla biterdi. Biz bugün maçı niye kaybettik diye düşünecek olursak şu detaylara dikkat etmeliyiz.

İlk yarıda 49 sayı yedik. Üçüncü periyotta da 28 sayı. Üç periyotta 77 sayı yedik. Bu Koray Hoca döneminde maç boyu yediğimiz sayılardan bile fazla. Şimdi biz geçen 2 maçtan sadece Atkins yok diye mi bu kadar çok sayı yedik. Hadi onu geçtim adamlar bizi pota altında ezdiyse eksiklerimiz zaten belliydi bizim. Atkins pota altına etki eden bir oyuncu değil ki? Kaldıki ribaundlarda rakibe üstünlük sağlamışız. Dışarıda çok dağıldık, Atkins'in asıl etkisi orayaydı ama Atkins yok diye dış savunmamız bu kadar mı dağılır? Neyse fazla uzatmayacağım. Bizler gibi Koray Hoca da bu maçta eksiklerimiz var desin ve bu gereksiz maçın videosunu izlemeyip analizlerini yapmasın.

Ben içimi karartmıyorum, sakatların takıma dönmesi ve iyi bir 5 numara ile çok sağlam yürüyeceğiz.

Bugün bizim yaşadığımız sorunları hangi takım yaşasa böyle bir derbi maçı yüksek ihtimal kaybederdi.

Sağlık olsun diyerek önümüze bakalım.

aslında korkulacak birşey yok. sadece bir yenilgi. hoca yeni değişti. bu yeni düzen ve sistem demektir. taşlar yerine yavaş yavaş oturuyor. karşımızdaki rakip öyle boş beleş bir takım değil. gelecek için umutluyum diyebilirim...

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":11wtm1ng]Kerem abi sen herhalde Telekom'un her attığını sokmasından çok etkilendin . Onun için eksik oyuncularımız sahada olsa yine yenemezdik diyorsun .

Aliağa'nın Telekom'u yendiği kadro;

Reese
Davis
Wilmont
Reha
Fatih
Hakan Yapar
Bora
Ceyhun Altay
Barış Güney

Antalya'nın Telekom'u yendiği kadro;

Nedim Yücel
Hadi
Ümit Türkoğlu
Douthit
Can Akın
Ersin
Green
Mims

Banvit'in Telekom'u yendiği kadro;

Crispin
Erkan
L.Williams
Caner
Johnson
Umut
Yunus
İbrahim
Forte

Bu üç takım yenebiliyorsa benim Hüseyin'li, Cüneyt'li, Gurovic'li, Erdem'li, Polat'lı, Cemal'li, Graves'li, Murat'lı kadro da yenebilir. Mağlubiyeti baştan kabullenmek ve eksiklere dayandırmak yanlış.

Ben kimseden etkilenmedim, her attığı girmedi, biz müsade ettik.[/quote:11wtm1ng]
tamam da unuttuğumuz bir nokta var telekom ve telekomlu oyuncular aliağa ya banvite ve ant bşb ye karşı bize karşı oynadıkları hırs ve arzuyla mı oynuyolar tabki hayır onlarda bugün ekstra motivasyonla sahadaydı iyi bir gs yı yenmenin yeniden bir hava yakalamak açısından çok önemli olduğunu biliyolardı.Bizden daha çok istediler ve kazandılar eksik olmamız da işlerini kolaylaştırdı.Atkinsin son anda oynayamayacak olması takımın moralini bozmuş bunu koray hocanın maç öncesi demecinden çok rahat anladık.Mesele budur daha çok istediler ve kazandılar.Bizde bir önceki maçlara oranla o kadar istekli değildik.Koray Mincinozlunun takıma kazandırdığı saldırgan savunmayı yapamadık bununda altında yatan sebep foul problemine girmekten korkmamızdır bunu da koray hocanın demecinden çok rahat anladık

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Onur BALCI' Alıntı:
Fenerbahçe'ye karşı kazanma isteğiyle, Telekom'a karşı kazanma isteği arasında fark var mutlaka. Eğer Fenerbahçe'ye karşı olan hırsı sahaya yansıtırsak kazanamayacağımız maç değil. Yalnız, normal bir maç gibi oynarsak Telekom etkili güçlerini maça yansıtacaktır.
2. sayfada yazmıştım.

Fenerbahçe maçındaki istekle, bugünkü istek arasında dağlar kadar fark vardı. Eksik oyuncularımız, yorgunluğumuz bir yana, istek yoktu bugün takımda.

Fenerbahçe maçında dev, bu maçta cüce değiliz. İstek, hırs, maçların kazanılmasına fazladan etki ediyor.

Önemli bir nokta da Türk Telekom'un bu maçtaki ekstra performansı. Türk Telekom ekibi yaklaşık son bir aydaki o klasik oyunlarını oynasaydı eğer eksik kadrosuna rağmen Galatasaray maçı lehine çevirebilirdi. Ama belkide bu sezonki en iyi maçlarını çıkardılar, sanırım Kerem Seçer'de bunu anlatmak istedi. Yinede Galatasaray pek birşey kaybetmedi bu sonuçla. Fakat birtakım önlemler alınması şart. Bu arada Atkins'in "mide sorunu" Beşiktaş maçından önce de vardı yanlış hatırlamıyorsam, o dönemde birkaç antrenmana katılmamıştı. Bu sorunun derecesini bilen varmı kulübe yakın arkadaşlardan? Eğer sorunu ciddiyse bu rahatsızlığın ikinci devre ve play-off'larda tekrarlaması muhtemel. Ona karşı önlemler şimdiden alınsa iyi olur, telafisi olmayacak sonuçlara yol açabilir ilerleyen dönemlerde..

Maçı değerlendirecek olursak GS-Samsun maçını yenmiştik,moralliydik,forumdan birçok abimi gördüm ve tanıştım,hatta GS Tv benle röportaj bile yaptı :).Ama herkes çok yorgundu.O yüzden seyircinin etkisi azdı.Zaten eksikler fazlaydı.Tabi TT bu maça gerçekten iyi hazırlanmış.Koray Hoca'nın zaten fazla yapacağı birşey yoktu eldeki kadroyla.Ama en kötü yanı mücadeleden eser yoktu.Yenilebiliriz ama asla mücadeleyi bırakmamız gerekiyordu.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız ne diyelim başka :)

Taraftarımıza bir şey diyemeyiz zaten. Saatlerce kim bağırabilir ki? Bayan maçını biraz izledim, taraftarlarımız iyiydi; ama herkes insan...