TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92

Bir arkadaş Atkins'in BJK macından beri mide rahatsızlığının olduğunu söylemişti .

Eğer böyle bir durum varsa bu sağlık ekibi ne işe yarar anlamıyorum ki . Yazık , bu sağlık ekibiyle yakında oyuncularımızın basketbol hayatı bitecek

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Eser Atalay' Alıntı:
Yıkacağız yarın salonu telekomun başına,yenilceğimiz aklımın ucundan geçmiyor.
Fb maçındaki savunmayı yaparsak koparırırz 3. periyod,savunmaları traş telekomun.

"Sarı-kırmızlı takım, Gurovic ile bulduğu 3 sayılık basketle rakibinin serisini durdursa da Türk Telekom son çeyreğe 77-47 üstün girdi.

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Eser Atalay' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":ddmj19u9]
Yıkacağız yarın salonu telekomun başına,yenilceğimiz aklımın ucundan geçmiyor.
Fb maçındaki savunmayı yaparsak koparırırz 3. periyod,savunmaları traş telekomun.

"Sarı-kırmızlı takım, Gurovic ile bulduğu 3 sayılık basketle rakibinin serisini durdursa da Türk Telekom son çeyreğe 77-47 üstün girdi.[/quote:ddmj19u9]

hahahahahhaa öldüm gece gece :)
77 ytl verseler bu kadar koymazdı sanırım abi :)

Eser sen bugün double hicran yaşadın, vah yazık sana :) 8)

Sormayın beyler gördüğünüz gibi basketbol yorumlarım ne kadar tutarlı ve hedefi 12 den vuruyor,baktığım uçağı düşüren bi enerjiye sahibim bu ara uzak durun
Eyüp abi görmüştür o enerjiyi bu gün gözümde:=)

Milo, Atkins, Tufan, Yeni Uzun ;) Moralleri bozmaya gerek yok bence. Bugün çok dar bir rotasyonla oynadık. Hatta Cemal de tam kapasite oynayamadı. Bu kadar eksikle sonuç kaçınılmazdı.

Oyuncular takıma katılınca istediğimiz Galatasaray' ı izleyebileceğiz.

Cemal'de maca sakat sakat çıkmış bunuda not olarak foruma yazayım

Hüseyin'in yedeği olmaması ve aynı şekilde Atkins'in olmayıp kaptanın üzerine daha çok yük binmesi en iyi iki oyuncumuzu yavaşlattı.Hüseyin faul problemine girmemek için yırtıcı olamadı ve sanırım maçıda 2 faul yaparak bitirdi.Atkins'in yokluğu ise mental anlamda etkiledi takımı bence.Bizim oyuncular ısınırken Atkins'i kenarda görünce dünyam yıkıldı desem yeridir.Onun olmaması önce kaptanı sonrada takımı tedirgin etmiş anlaşılan.
Telekom ise yine maçın önemli anlarında Cema'in serbest atış isabetinin 8-9 katı yüzde ile üçlük attı.Maçın devre arasında Bariş aynı noktadan 13de 13 3lük attı.Dikkat eden vardı umarım.Aynı şekilde Tutku ve Serkan'da şut idmanında oldukça yüzdeli attılar.
Ayrıca 2 maçda taraftarın enerjisinin bittiğine katılmıyorum.Zaten hatırı sayılır bir taraftar bayan maçının son kısımlarına kadar geldiler.Islık gerektiğinde muazzam bir ses çıktı ama telekom ya basket buldu yada boş döndürdüğümüz hücümdan sayı bulamadık.Zaten telekomda o kadar şut sokunca insanlarda nası olsa atarlar psikolojisi doğdu ve ondan sonra sesimiz azaldı.Bu da 3. periyot başladıktan sonra 2. dakikaya tekabul ediyor.
Bu maçta oyuncuları tek tek eleştirsek sayfalarcaz yazı çıkar ama nasıl 50 sayı attığımız maçı unuttuk bunuda unutmak lazım.Yanlışlarımızı ise daha net gördük bu maçta.
Son olarak uzun yazdım başınızı ağrıttım ama bu sezonki iki maç bir arada günlerinin ilkinde 2de 0, bugün yani ikincisinde 2de 1 umarım 3sünde 2de 2 yapacağız...

Ne yazik ki yaşlı bir takım olmamızdan dolayı, ve çok eksik bir kadro ile oynadığımızdan dolayı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kısa özeti bu osla gerek.

birde üzüldüğüm nokta tt barış ermişi asımı mutluyu çürütüyorya oda çok koyuyor.....

Maçın ilk dakikasından itibaren oyunu o kadar çok hızlı oynamaya çalıştık ki rotasyon sıkıntısını Telekom mu biz mi yaşıyoruz anlayamadım . Kaldı ki bu tempoyla maçı son periyoda bile taşısaydık rotasyon darlığıyla maçı almak yine de zor olurdu . Maç içine dönersek özellikle Graves her aldığı topta iceri girdi tosladı , Hüseyin de her aldığını potaya salladı resmen , bir ara köşeden geriye dönük Kobe tarzı atışlar da attığı oldu . Bilmiyorum ne zaman biter artık sakatlık sorunumuz ama her zaman canımızı yaktığı acı bir gerçek . Düzelen oyuncularımız oldu diye sevinirken yeni gelen sakatlık haberleriyle yine eksiliyoruz . Belki normal maçlarda idare ederiz bu kadroyla lakin ileride de aynı durumlarla karşılaşırsak bol rotasyonlu rakiplerimize karşı epey zorlanırız.

Bu arada salona son iki aydır gitmeyenler için bir uyarı yapayım:)
Salonun oradaki durağın ismi lise durağı yerine Fatih Parkorman durağı olmuş.Lise durağı salona dönen yola taşınmış :)

Yenilgi değil glibiyet süpriz olurdu . Örn: adamlar 36. dk de K.Winston u oyuna alıyor biz ise Alican Güney !

Teknik konulara girmeyeceğim.
Çünkü o işlerden pek anlamam ama şunu söylemeliyim ki Graves dün berbattı takımı hucümda hiç organize edemedi.

Dün ben de maçtaydım taraftarı hiç beğenmedim pota arkası ayrı kapalı taraf ayrı bağırıyor oyunu izleme sıfır top rakipteyken ıslık yok hakemlere baskı yok ben elimdeki korna ile top rakipte iken elimden geldiğince ses ve gürültü yapmaya çalıştım.Bazen sesten etkilenip ıslık yaptılar ama fark artınca bende bırkatım.Benim soktuğum kornadan 5-6 tane daha olsa daha etkiliyici olabilirdi ki rahatça sokulabileceğini düşünüyorum.
Açıkçası biz bu kadar kötü iken rakip takıp bir avuç ankaragücülüyü beğendim.Hiç susmadılar bilinçli ve organize idiler.Ayrıca son periyotu bilmiyorum (çıktığımdan dolayı) bize karşı alaycı ve küfürlü tezevruat yapmadıkları gibi ALPASLAN ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR diyerek jest de yaptılar.
Bu mağlubiyetten sonra salonun eskisi kadar uzun bir süre dolacağını sanmıyorum.Son söz yine GS basket şubesi yöneticilerine gördüğünüz gibi rakip takım taraftarı bayrak bandana ve ses çıkartıcı balonlar yaptırırken siz kös kös oturup ikide bir anons yaptırıyorsunuz helal olsun size de.

Koray hoca ile oynadığımız,son 6 maçı kazandık ,bu maçları kazanırkende ,izleyenlere seyir zevki sunuldu,maalesef yedinci maçı kaybettik.

Bu sonuç kaçınılmaz,sondu zaten!!!

Bu maç için ,sana 10 tane bahane yazabilirim,ama hocaya haksızlık etmiş olurum.Yenilginin bahanesi olmaz,ancak görünen köyde kılavuz istemez.

Bazı arkadaşlar!!! hocanın molalarına bile laf söylediler ki !!! bu kadarına da pes doğrusu.

Zaten bir köşede mağlubiyeti bekleyip,şimdi sıra bizde siz nasıl bizim hocamıza laf soktunuz,bizde size laf sokacağız,zihniyetinde yazanlar bile oldu.

Şimdi devre arasına girdik,konum itibari ile iyi durumdayız,ancak playoff'larda muhtemel 4 rakibimizin üçüne ,yenildik,bu bir dezavantaj,ikinci yarı bu üç rakibin en az ikisiyle durumu eşitlemeliyiz.

Aksi takdirde sene sonu play offlarda sıkıntı olur,Acilen bu takıma yerli,yabancı en az üç transfer yapılmalı!!

Yoksa yazık olucak!!!

Koray hoca bu mağlubiyetin acısını fena çıkartır,ben buna eminim,basketbolu bel altına indirmenin bir akil yanı yok,eleştirileri tabelaya göre değil,oynanan oyuna göre yapmaların tavsiye ediyorum,Basketbol ulemalarından.

MİTHAT DURAN.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Koray hoca ile oynadığımız,son 6 maçı kazandık ,bu maçları kazanırkende ,izleyenlere seyir zevki sunuldu,maalesef yedinci maçı kaybettik.

Bu sonuç kaçınılmaz,sondu zaten!!!

Bu maç için ,sana 10 tane bahane yazabilirim,ama hocaya haksızlık etmiş olurum.Yenilginin bahanesi olmaz,ancak görünen köyde kılavuz istemez.

Bazı arkadaşlar!!! hocanın molalarına bile laf söylediler ki !!! bu kadarına da pes doğrusu.

Zaten bir köşede mağlubiyeti bekleyip,şimdi sıra bizde siz nasıl bizim hocamıza laf soktunuz,bizde size laf sokacağız,zihniyetinde yazanlar bile oldu.

Şimdi devre arasına girdik,konum itibari ile iyi durumdayız,ancak playoff'larda muhtemel 4 rakibimizin üçüne ,yenildik,bu bir dezavantaj,ikinci yarı bu üç rakibin en az ikisiyle durumu eşitlemeliyiz.

Aksi takdirde sene sonu play offlarda sıkıntı olur,Acilen bu takıma yerli,yabancı en az üç transfer yapılmalı!!

Yoksa yazık olucak!!!

Koray hoca bu mağlubiyetin acısını fena çıkartır,ben buna eminim,basketbolu bel altına indirmenin bir akil yanı yok,eleştirileri tabelaya göre değil,oynanan oyuna göre yapmaların tavsiye ediyorum,Basketbol ulemalarından.

MİTHAT DURAN.

Kendi gelmeecek mi abi???