Re: Banvit - Galatasaray 13.1.2008 15:00 (NTV)
Cihat Cetin' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":qj0wcmrj]http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=35913
şaşırdım açıkcası.kendi taraftarlarını salona çekmek için yapılmış bir olaya benizyor.banvit için en vitrin maç.
banvit alma,aldırma.
sonuçta lig lideriyle oynuyorlar ve çıkış içersindeler,bilet fiyatlarının ucuzlatılması banvit almamamız için bir neden olamaz,basketbola destek veren her firmaya basketbolsever olarak destek vermeliyiz,bi ara avrupanın en iyi ligi türkiye ligi olarak gösteriliyordu, ozaman ki kadroları hatırlıyorumda şu an kesinlikle şampiyonluğa oynarlardı,ansley li daçka,orhunlu lu galatasaray,tompsonlı bjk,naumoskili efes harunlu ülker say say bitmez böyle bir ligden geldiğimiz nokta bu(daha bircok değeri atlamısımdır mutlaka),peki bu nasıl sağlanmıştı sponsorlarla ve rekabetle,bu rekabet salonlara yansımıştı,rakibiniz iyiyse sizde iyi olmak mecburiyetindesiniz...
maça gelince bence bircoğu potaaltı olarak daha agır bastığımız söylemiş ama ben buna katılmıyorum,adeleke ve harvey gibi iki ribaunt canavarına karşı bizim fizik olarak yetersiz 4 numaralarımız sıkıntı çekerler,burda eşleşme problemi doğabilir ama şöyle de bir gerçek var owensın şutları girerse potadan onları biraz uzaklaştırabiliriz,takımın formu ve deplasmandaki tutuk oyunu beni düşündürüyor ama eğer büyük takımsak silkinip bu maçı almalıyız...[/quote:qj0wcmrj]
iyi güzel yazmışsınızda keşke böyle yazarken 2 takımın geçmiş mücadelelerinden haberiniz olsaydı.
banvit-galatasaray maçında tüm biletleri fenerbahce derneğine verdiklerini galatasaray taraftarına astronomik rakamlara bilet satıldığını bilseydiniz eminim böyle bir yazı yazma gereği duymazdınız.