Maç Sonu | Murat Özyer
Galatasaray Cafe Crown antrenörü Murat Özyer, Beko Basketbol Ligi?nin 17. haftasında oynanan Antalya Büyükşehir Belediye karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında maçı değerlendirdi. Murat Özyer?in açıklamaları:
"Antalya Büyükşehir Belediye ile oynadığımız maçı sonuna kadar mücadele etmemize rağmen kaybettik. Maçta bölüm bölüm iyi oynadık. Antalya Büyükşehir Belediye?yi tebrik ediyorum. Sezona içersinde iyi konsantre olduklarını gösteriyorlar. Play-off?ta da daha iyi oynayacakların düşünüyorum. Bu anlamda da hem idari ekibi, hem de Orhun Ene ve ekibini kutluyorum. Galatasaray Cafe Crown?a döndüğümüz zaman, başımıza bir takım şansızlıkların geldiğini görüyoruz.
Dee Brown maçtan önce ısınma sırasında bir sakatlık geçirdi. Bu yüzden maçın büyük bölümünde kendisinden faydalanamadık. Charles Gaines?in de maç içinde dudağı yarıldı. O da normal performansının altında oynadı. Böyle günlerde diğer oyuncuların eksiklerin yerini kapatması gerekiyor. Bir yere kadar kapattık. Ama hep geriden gelmemiz nedeniyle çok enerji harcadık. Son topu atmamıza rağmen, top girmeyince maçı kaybettik. Daha evvel de böyle bir maç yaşamıştık. Son topu sokamadığımız için Charleroi?ya kaybetmiştik. Son topların günahı olmaz. Bundan önce yaptığımız hatalara bakmak gerekir. 77 sayı yememizin bize maçın sonunu hazırladığını düşünüyorum. Düzeltmemiz gereken pozisyonlar var. Onları tek tek inceleyeceğiz. Şimdi öncelikle Hemofarm, daha sonrada Alpella maçına bakacağız. Sakatlarımızı bir an önce iyileştirip bu maçlarda tam kadro çıkmaya gayret edeceğiz".
http://www.galatasaray.org