Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)
ben murat ozyerın ıddalı bı demec verdıgnı duymadım murat ozyerde ınancsızlık var
ben murat ozyerın ıddalı bı demec verdıgnı duymadım murat ozyerde ınancsızlık var
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:[quote="Mehmet Yıldırım":3952cbou]Ama oyuna diğer şeylerde yaptığı katkı bence tartışılmaz !!
Sana tamamen katılıyorum.Volkan Ozger' Alıntı:Bugun bişeyi yine ögrendik ki neymis hiç bir takımı kucumsemiceksın.Burda mac gununden once dıkkat dıyenlere bırakın anlamıyosunuz gıbı altan alınan tavırlar vardı, iyi mucadele ettik ama kotu oynadık dee kotu idi olabılır .Mac sonunda iyi geldık ordakı tek hata murat hocanın macı buraya getiren murat yada cenk topu kulandırması gerekırdı dee kotu gunundeyken atmaması lazım yada suta kalkması lazımdı .
Bu uzun sezon da bunlar olucak huseyin hazır degildi brittton da tam setleri bılmıyo normal idi ,hüseyin eliyle nerde duracagını gösteriyodu hite cok yedek bekledı iyi gununde idi bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA CEKİLEN CİLE KUTSALDIR
(NOT BUGUN sahada olanları aynısı gs fulker macında olsa tribunler bos kalırdı eminim )
Mehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Can Kırımlıoğlu":1mt5bcky][quote="Mehmet Yıldırım":1mt5bcky]Ama oyuna diğer şeylerde yaptığı katkı bence tartışılmaz !!
Murat Celep' Alıntı:ben murat ozyerın ıddalı bı demec verdıgnı duymadım murat ozyerde ınancsızlık var
Mehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Can Kırımlıoğlu":2dcnazz5][quote="Mehmet Yıldırım":2dcnazz5]Ama oyuna diğer şeylerde yaptığı katkı bence tartışılmaz !!
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:[quote="Murat Celep":2qtghhir]ben murat ozyerın ıddalı bı demec verdıgnı duymadım murat ozyerde ınancsızlık var
Ben bunlara aşağılama demedim zaten!Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1204jx0n][quote="Emir Kalyoncu":1204jx0n]Eyup bey,
Murat Ozyeri elestirmek son derece dogal,yetersiz demek son derece dogal..Onemli olan bir mac yeterli bir mac yetersiz demek degil,her zaman ayni dusunceye mutabik kalmak..
Ayrica bu dusuncede Murat Ozyeri asagilama vs.gibi bir durum yok....!!
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Ben mahlle ağzıyla konşmuyorum.Yalnızca kendi görüşlerimi söylüyorum ve benim burda olan tüm büyüklerime saygım sonsuz.Ama sen bana laf sokuyormuşun gibi ben ne yazsam bana cevap vermeye kalkışıyorsun.