TBL 20. Hafta | Pınar Karşıyaka 75 - 74 Galatasaray CC

Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Alınan sonucun üzüntüsünün üstüne burada skor taraftarlarının anlamsız eleştirilerini gördüğüm zaman yenilgi iyice ızdırap haline geliyor.

Murat Celep' Alıntı:
tufan ve cuneytın son durumunu bılen var mı??
Murat iletinin tamamının siyah olması yasak, biliyorsun değil mi?
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

onu bunu suçlamaya,gitsin kalsına getirmeyeceğim.
benimde ciddi canım sıkıldı.ağzımın tadı kaçtı şu haftasonu mesela.
dee kötü günündeydi,saçma bir top kullandı bunlara da bir şey demiyorum.cüneyt olsaydı(sakatlığı nedeniyle oynamadı herhalde) çok rahat bir şekilde maçı alırdık.hüseyin kendini zorlamadı.sakatlık nedeniyle vs.tüm bunlar koşullar bunların hepsi açıklanabilir.

ama benim kafamın almadığı.koskoca 10 dakika boyunca alan savunmasına 1 kere bile hucum edememek ve bunu izlerken kahrolmak.işte ben bunu açıklayamıyorum.
doluya koyuyorum almıyor,boşa koyuyorum dolmuyor.
3 sayı çizgisinin dışında top çevirme sonra zoraki yükse posta top atma ve el üsütünden saçma bir şut bulma ve kaçan şut.herkes dışarıda olduğu içinde ribaunt alamama.
işte tüm 4.periyot boyunca murat hoca neden bunu izledi,ben bunu açıklayamıyorum.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Biz ne hedefi ile ligde oynuyoruz bide Karşıyaka hangi hedef ile ligde oynuyor bunu bir düşünmek lazım öncelikle.Tamam bir maçta yenildik diye katletmemek lazım bireyleri ama bunun hesabı sorulmadan da geçilmez.Sen bu takımı ilk yarı Neal'lı kadrosuyla yendin Neal'sız kadrosuyla yenemiyorsun.Büyük takımlar zor dönemlerde ortaya çıkar.Hatırlayanınız çoktur,geçen sene nasıl yenilmiştik İzmir'de Karşıyaka'ya?Bence bu önemli bir nokta.Çünkü baktığımız zaman alınan iki yenilgi de herşeyi belli ediyor.Takımımız sınırların üstünde oynayan ama bazı konularda hala gelişememiş demektir.

Ayrıca takımımız son periyotta 9 dakika içinde sadece 4 sayıda kalmış.Gerçekten rakip merceklerden baktığınızda çok komik gelen bir durum bu.Ya bir takım gerekirse durmadan içeri girer,birşeyler dener ama 9 dakikada yine 10 sayı bulur en azından.

Düşünün mesela ; Bugün bizim yerimizde Efes Pilsen,Türk Telekom gibi takımlar Neal'ın olmadığı,sayı kaynakları sınırlı bir Karşıyaka önüne çıksa sizce bugün bu maç nasıl biterdi?Mesela bahsettiğim bu iki takım bizim belkide Final'de karşılacağımız muhtemel takımlar.

Baylar ; Artık maçların can yaktığı,sıralamaların etki edeceği maçlar bunlar.Her kaybettiğimizde hocamıza laf söylettirmecek isek sezon bitimi hocamızı hala koruyacakmıyız ya da koruyabilecekmiyiz?Açıkçası benim başarı konusunda umudum biraz azaldı.Bakıyorum da bu takım ileriki haftalarda bütün derbileri de kazansa nasıl mutlu olup zevkini kutlayacağız.Biz derbilerde olası yenilgi arada olursa oralarda kullanmamız gereken kredileri gidiyoruz tuhaf tuhaf takımlar karşısında tüketiyoruz.

Neyse biz ne kadar konuşsak boş . Ortada kaybedilen bir maç var bunun üzüntüsünü yaşıyoruz . Gönül isterdi ki bugün bu maçı rahat rahat kazanmak . Baskıyı takım olarak bizim kurmamız gerekirken baskıyı yiyen bizim takım oldu . Böyle olmaması gereken yenilgilerden sonra geleceğe ne kadar umutla bakacağız bunun düşüncesindeyim.Saygılar..
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Dee Brown sana Galatasaray forması yakışmıyor.Yada sana gösterilen sevginin karşılığını veremiyorsun beklentileri boşa çıkarıyorsun ... Önemli maçların hiçbirinde görevini layıkıyla yerine getiremedin ... Söyleyecek bişey yok artık senden beklentilerim azaldı ama takıma karşı olan sevgim ve inancım aynen devam ediyor başımızda murat hoca varken hedeflerimizi sonuna kadar kovalayacağız ...
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Onur Yavuz' Alıntı:
Alınan sonucun üzüntüsünün üstüne burada skor taraftarlarının anlamsız eleştirilerini gördüğüm zaman yenilgi iyice ızdırap haline geliyor.

[quote="Murat Celep":3eo4uz1r]tufan ve cuneytın son durumunu bılen var mı??
Murat iletinin tamamının siyah olması yasak, biliyorsun değil mi?[/quote:3eo4uz1r]

pardon abı
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Charles Gaines hakkında konuşmak gerekirse..

Bence verdiği tepki gayet normal..Çünkü hayatında böyle birşey gördüğünü sanmıyorum..
Owens'ın Gaines'i kolundan tutup götürmesi de müthiş bir görüntüydü bence.. :)

Charles Wayne Gaines KSK taraftarına sadece 1 GALATASARAYLI'nın bile yetebileceğini gösterdi.. 8)
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Ksk Scout Ekibi Hersene Olagan üstü oyuncular Getiriyor. Ahmet kandemir ve Scout ekibini Oncelikle kutlarım... Her Sene Bu kadar isabetli Transferler yapmaları Tesadüf olamaz...Her yıl TBL ligine bir yıldız Kazandıran Ksk Bu kez 3 Starla lige damgasını Vurdu Resmen (Sean-Hosley-neal).. 3 college oyuncusunu kalk getir İstanbul'a Genc, deneyimsiz, ulkeye alısma vs vs aldırmadan adamlar takır takır top oynuyolar...(Pişmiş Oyuncu Yerine Ham, Aç oyuncular bulmalıyız Artık ) Ksk Neal'ı Barcelona'ya kaptırdı Keşke Bizde Britton'un yerine Ligimizi Bilen ve Patlayıcı özellikleri Muazzam olan Hosley'i alabilseydik Britton'un Her Ne kadar Avrupa Tecrübesi olsada Ben Hosley'i Galatasaray'da Gormeyi Cok isterdim 8)
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

bir olur iki olur ama sürekli böyle maclari veriyoruz. bir de nerden cikti bu Cüneyt'in sakatligi simdi?? aklim almiyor. hakkatten haram parayla yapmisiz biz bu transferleri. rezalet üstüne rezalet geliyor. mac kac saattir bitti hala kendime gelemedim. sinirden catliicam.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Tunç Altanlar' Alıntı:
Karşıyaka'nın ölüsü bize kök söktürür taraftarıyla iyi bütünleşen bir takım sonuçta,hiç kolay bir maç olmayacak bizim için Alpella,Casa Ted,Mersin gibi deplasman maçlarında kaybettiğimiz için bu maçı kesin kazanacağımızı söylemek falcılık olur.Karşıyaka ne olursa olsun çok az bir farkla bizden önde bu maç için,ayrıca Gary Neal Daçka maçında oynadı ve ondan sonra gidecekti İspanya'ya ve Darüşşafaka takımınıda kimse küçümsemesin iyi bir kadro kurdular çıkıştılar şu an için son 4 haftadırda fena oynamıyorlar

Tugay Aktepe' Alıntı:
Tamam..
Zor maç olacak kesin kazanacağımızı söylemek yanlış olur..
Ancak ortalığı velveleye vermenin hiçbir anlamı yok..
Karşıyaka'nın ölüsü bize yetermiş !! Vay vay vay.. Ne büyük bir takımmış bu yahu biz mi bilmiyoruz..
Saçma sapan laflar etmeye gerek yok arkadaşlar..Sırf laf olsun diye konuşmanın anlamı da yok..
Ligde onlardan öndeyiz..İlk yarıdaki maçı kazandık ve ULEB'te tur atlamış Avrupalı bir takımız biz..
Şimdi birkaç kişi çıkacak yine Karşıyaka bizi dağıtır diyecek ezer diyecek..
Ama herzaman olduğu gibi yanıldıkları ile kalacaklar..
Bırakın konuşsunlar..
Ama şunu da unutmasınlar ki GALATASARAY branş her ne olursa olsun daima kazanmak için oynayan bir kulüptür..
Forumlarda lafını edip yeniliriz,kaybederiz gibi tutumlar da bizim gibi taraftara yakışmaz..

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
KSK'den bahsediyoruz değilmi???
Yoksa Pana,CSK falanmı????
GEÇELİM!!!

Tugay Aktepe' Alıntı:
Yok abi sen az söyledin..

San Antonio Spurs ya da Houston Rockets'dan bahsediyorlar.. :D :D

Bu mesajların sahipleri herhalde yoğurdu artık üfleyerek yerler orada yaptığımız analizle dalga geçenler şimdi en çok bağaranlar dikkatimi çekiyorda.Böyle olacağı belliydi ama bağıra bağıra geldi kimse kusura bakmayacak artık Dee Brown rezalet oynadığını 1 ay önce söyledik o zamanda Dee Brown düşmanı olduk şimdi herkes Dee Gitsin diyor günah keçisi yapıyor.Eğer son hücum için bu kadar sert çıkılıyorsa oldukça yanlış performansı için söylüyorsunuz evet rezilleri oynuyor kaç zamandır dökülüyor ama gönderilsin gitsin demek çok ağır.

Dee olayında hoca kime son hücumu kullan dedi acaba merak ediyorum ona dediyse büyük bir coaching hatası daha aynı alan savunmasına karşı maçı tv başında seğrettiği gibi,yani inanılmaz işler oluyor Hite o kadar sıcakken son hücuma Hite kullansın denmiyorsa zaten o olay bitmiştir.Geçen sene aynı olaylar Murat Kaya,Fitch son saniye hücumunda da yaşanmıştı Ülker maçında aynı son eli sıcak oyunculara alerjisi var herhalde hocanın.

Bir alan savunması yaptı Karşıyaka hoca seğrediyor adamlar orta sahada paslaşıyorlar üç sayının yakınına gelin demiyor her hücum 5 saniye kala başlıyor bunu seğrede seğrede maçı teslim etti.keşke maçı kazansaydıkta bunlar yine gündeme gelseydi ama o zaman bazı tabelacılar bizi yerin dibine sokardı.Perdeleme yap içeri devril yok yok yok yani nasıl birşey bu ortasaha yakınıda birbirlerine top fırlatıyorlar.

Gaines'in atılması olayında biz niye zararlı çıkıyoruz onuda anlamak mümükün değil adam sahadaki oyuncuya para fırlatıyor ceza almıyor salon boşaltılmıyor Gaines karşılık verdi diye diskalifiye oluyor ikiside yanlış ama biri cezalandırılıyor diğerine ödül.

Mehmet Eskici'nin yazdığı gibi Aziz Yıldırım korkusu her tarafı zaptetmiş adam her yere hakim bizim müthiş başkanımız kendi koltuğunun derdinde kulis çalışmaları içinde gidin artık gidinde kurtulsun şu camia tekrar ağırılığını koysun Galatasaray adının olduğu her yere.Burada alkışlanması gereken iki takım var Antalya Bşb. ve Karşıyaka bizlerin onda biri bütçesiyle sadece bir mağlubiyet arkamızdalar.Artık takke düştü kel göründü son 4 maçta 3 yenilgi.

Asvel maçına gelip takımımı desteklerim ondan sonra ne basket maçlarını izleyeceğim ne yorum yaparım nasıl olsa herkes bildiğini okuyor isitfa müesseleri işlemiyor o koltuğa oturan bir daha gitmek bilmiyor her maç kendimizi boşuna boşuna kahrediyoruz.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Kötü oynadığımız bir maçı kaybettik.Kazanabilirdikte,ama bu bazı gerçekleri görmemizi engelleyemez.

* Gerilimi yüksek bir maçta,susmuş ve belkide yenilgiyi ufaktan kabul etmiş bir Karşıyaka'yı Gaınts'ın gereksiz agresif hali tekrar havaya soktu.

* Dee Brown bu kadar kötü günündeyken,topallayarak onu oyuna alıp son topu kullandırmak bir Hoca hatasıdır.Murat Özyer'e koca bir eksi yazılmıştır.Son topu ben olsam R.Hıte'e kullandırırdım.Maalesef çok kötü bir gününde yakaladığımız Karşıyaka'yı yenemedik.

Son olarak,Q.Hosley bizde olsa uzak ara Şampiyon oluruz...
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Herkes bir sakinleşsin. Arada olan gereksiz mesajları düzenleyelim bu arada.
Sinirlerimiz gergin biraz sakinleşip öyle yazmakta fayda var. Anlıyorum herkesin sinirini, paniğini bu nedenle kimseye ceza vermedim ama açıldıktan sonra başlık herkes sakin olsun lütfen.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Açtık başlığı yeniden. Kırmayın sadece birbirinizi. Hepimizin amacı aynı.
Ben kendi adıma bu maçla ilgili hiçbir şey yazmak istemiyorum bunu da belirtmek istiyorum.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Ben kimsenin hakemleri eleştirmemesine anlam veremiyorum. Kusura bakmayın ama bize verilmeyen çok bariz ve kritik 2 faul (bir pozisyon ilk yarıda Valentin, diğeri son periyot Asım), 2 steps var. Ayrıca ksklıların yaptıkları yanlarına kar kaldı. Adamlar maddeler yağdırdı, bizim adamımız atıldı, onlar serbest atışlar kullandılar.

Bu maçın tam bir hakemlik rezaleti olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta Kaya'yı oyundan atamayanlar bu hafta Gaines'i ne kadar kolay attılar ! Ben salonda anons bile duymadım olaylardan sonra. En azından o grubun çıkarılması gerekirdi. O bile olmadı. Ayhan Şahenk olsa anında salon boşaltılmıştı !
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Can Altay' Alıntı:
Ben kimsenin hakemleri eleştirmemesine anlam veremiyorum. Kusura bakmayın ama bize verilmeyen çok bariz ve kritik 2 faul (bir pozisyon ilk yarıda Valentin, diğeri son periyot Asım), 2 steps var. Ayrıca ksklıların yaptıkları yanlarına kar kaldı. Adamlar maddeler yağdırdı, bizim adamımız atıldı, onlar serbest atışlar kullandılar.

Bu maçın tam bir hakemlik rezaleti olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta Kaya'yı oyundan atamayanlar bu hafta Gaines'i ne kadar kolay attılar ! Ben salonda anons bile duymadım olaylardan sonra. En azından o grubun çıkarılması gerekirdi. O bile olmadı. Ayhan Şahenk olsa anında salon boşaltılmıştı !
Can hakemleri eleştirmek yersiz hayır bu ülkede hakemlerden en çok çeken kulüp Galatasaray ve her zaman böyle devam edecek.Alıştık artık bunlara.O yüzden eleştirmeye lüzum bile görmüyor kimse.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Şu maçta hakemlere yüklenmek resmen polyannacılık olur. Hatalı kararları vardı ama kesinlikle artniyet yoktu bence. Gaines'in atılması son derece normal. Sadece empati gerekiyordu ama zor o atmosferde.
Gökçe senin şu yazdığının 5-6 taraftar forumunda aynıları mevcut. Bir farkı yok bence. Bence hakemler çok kötü ve bir iki takım bazı bazı kollanıyor. Bunun dışında hakemlerden şikayet ederek kazanacak hiçbir şey yok.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Murat İnal' Alıntı:
Şu maçta hakemlere yüklenmek resmen polyannacılık olur. Hatalı kararları vardı ama kesinlikle artniyet yoktu bence. Gaines'in atılması son derece normal. Sadece empati gerekiyordu ama zor o atmosferde.
Gökçe senin şu yazdığının 5-6 taraftar forumunda aynıları mevcut. Bir farkı yok bence. Bence hakemler çok kötü ve bir iki takım bazı bazı kollanıyor. Bunun dışında hakemlerden şikayet ederek kazanacak hiçbir şey yok.
Aslında bende senin dediğim tarzda bişey dedim hep hakeme yüklenmek bizim hatalarımız görmememize neden olur.Ha bu ligde çok şeyler dönüp dolaşacak hep olduğu gibi... Ben o günler için zemin hazırlıyorum. Yoksa kimin nasıl şampiyon olup, şampiyon olamayacağı mayısta görülecek.

Not:Tamamen tesadüftür bu mesajım ile mesaj sayım 1907 oldu.EE bukadar da rastlantı olamaz dimi Murat abi. ;) :)
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Kimse hakemleri suçlamasın hakemler Gaines atmakla doğru karar verdiler her ne kadar oyuncu haklı olursa olsun o hareketi yapamaz . ! Onun dışında ise hakemler oldukça adil maç yönettiklerine canı gönülden inanıyorum eğer bir kaç nüans varsa onlarda taraftar baskısıyla gözden kaçmış olabilir.


Ama gelelim asıl mevzuya Son Topların Günahı olmaz diyen sayın hocamıza iki sorum var ?

1 Maç boyunca hiç ortalıkta gözükmeyen Dee'ye son top kullandırtma amacı neydi?

2 Tamam anladık Son topların günahı olmaz da 9 dakika da attığın 4 sayının günahı ne olacak ?

Son toplarla kaybedilen 3. maç hala büyük takım olamadık.
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Hakemlerde suc aramiyorum..Hakemler ne gorduyse vermistir..Bu macin kaybedilmesine yol acan durum Dee Brown'in son aylardir sure gelen hayal kirikligi yaratan oyunu,Murat Ozyerin son hucumda gerekli otoriteyi saglayamamasi(daha caylak coach),ve oyunun durmasindan istifa eden KSK'nin yuksek sut yuzdesi...Bu 3 nedenden dolayi maci kaybettik..

Yapilmasi gerekenler Dee Brown'in kulaginin bir guzel cekilmesi,Tufan Ersozun tam randimanla oynamasi,Murat Ozyerin kendi hatalarini anlayip,ilk 4 ten kopmamak adina calismalarini surdurmesi..!
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Birgün forum yöneticilerimizden bir abimle konuşuyoruz..

Ben: Abi takım çok iyi gidiyor site de kapandı ama inanılmaz yüklenme oldu..Üye sayımız da bi hayli artar yeni server falan da gerekir artık herhalde..Artık aynı anda onlarca kişiyi görürüz maç günlerinde yüzlerce..

Abim: Keremcim ben o kadar olumlu görmüyorum..Bu gelen iyi skorlarla iyi gün taraftarları o kadar dolacak ki siteye forumun kalitesi düşecek tadı kaçacak..Basketbol yorumu görmekte zorlanacağız..

Ben: Ben iyi bakıyorum abi insanların gelmesi güzel birşey..


Bu konuşmalar birebir aynı değildi 1-2 kelime ya eksik ya fazla ama aynı anlamdaydı..

Haklıymışsın abi diyorum..
 
Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)

Burak son topla kaç maç kazandık bu sene. Kendi attıklarımız ve rakibin atamadıkları. Birşeyi yazarken biraz düşüni.


Kerem bu konuşmanın aynısnı kaç kişiyle yaptım bilmiyorum ama sonuç iyi olacaktır merak etme. Kalan sağlar bizimdir olayı :)

Gökçe senin ben... :eek:key
 

Üst