Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız 16.2.2008 14:00 (NTV)
Ohhhh maşşallah bir maç kaybettik diye herkes birbirini öldürecek nerdeyse. Yazık...
Ohhhh maşşallah bir maç kaybettik diye herkes birbirini öldürecek nerdeyse. Yazık...
Mitchell'da top getiremiyordu asist yoktu boyuda çok kısaydı vede geçen sene KSK ye yenilmemize sebep olmuştu!Tugay Aktepe' Alıntı:Ayrıca Willie Solomon'dan bahsetmekle beraber başka birşey daha ekleyeceğim..
Maç oynanırken burada bir yorum vardı.Kimin yorumu bilmiyorum.Yorumda ''Dee Brown Mitchell'laştı yazıyordu''..
Bende diyorum ki keşke onun gibi olabilseydi..Darrel Mitchell'ı arıyorum hakikatten..
Bjk Cola Turka - Elan Chalon maçında izledim kendisini..Yeni takımında..13 sayı ile bitirdi maçı.
Zaten gecen yıl da bizdeki sayı ortalaması 14'tü.Guard için gerekli point sanırım..
Dee KSK maçının ilk yarısında 7/0 ile oynadı.Bu da bir dipnot.
Sanatamamen katılıyoum.Dee'nin iyi ynadığı maçlarda oldu ama Dee Brown'un daha ço gnç olduğunu unutmayalım.Daha Avrupa'da çaylak sezonunu yaşıyor ve öğreneceği daha çok şey var....Emin Doğanca' Alıntı:dee brown gitsin . bu çok ağır bir laf. o daha çok genç ayrıca gelişecekte . dee bugun kotu gunundeydı . her oyuncunun kötü günü olabilir . bence mağlubiyetin sorumlusu murat özyer ve hakemler . belki cüneyt olsa ve erdem oynasa maçı alırdık..
tekrar diyorum dee gitsin demiyelim . dersek bunun adı kötülüktür
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:İddialı demeç ne?Açıklasan bana.5 takımın şampiyonluğa oynadıği ligde açıklamalrın altını doldurmdan konuşmak çok mu hoşuna gidecek.Gerçekçi olun biraz.Bu ligde geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe,yıllardır bu işin içinde olan türk Telekom ve tüm aşamalarıyla mükemmel profesyonellik gösteren,bu yaz Avrupa'nın en gözde coachu David Blatt'ı getiren Efes Pilsen var.
Sanatamamen katılıyoum.Dee'nin iyi ynadığı maçlarda oldu ama Dee Brown'un daha ço gnç olduğunu unutmayalım.Daha Avrupa'da çaylak sezonunu yaşıyor ve öğreneceği daha çok şey var....[/quote:3ivrxl1f]Mehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":3ivrxl1f]dee brown gitsin . bu çok ağır bir laf. o daha çok genç ayrıca gelişecekte . dee bugun kotu gunundeydı . her oyuncunun kötü günü olabilir . bence mağlubiyetin sorumlusu murat özyer ve hakemler . belki cüneyt olsa ve erdem oynasa maçı alırdık..
tekrar diyorum dee gitsin demiyelim . dersek bunun adı kötülüktür
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Lafla peynir gemisi yürümüyor.Murat hoca açıklamalarında hata yapmıyor.Herkse kesin konuşursa zaten 5 takımn dördü yanılmış olacak.Ayrıca herkes şampiyonluğa inanmalı diye bir açıklaması vardı daha önce.
Murat Celep' Alıntı:[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":3900jgcq]İddialı demeç ne?Açıklasan bana.5 takımın şampiyonluğa oynadıği ligde açıklamalrın altını doldurmdan konuşmak çok mu hoşuna gidecek.Gerçekçi olun biraz.Bu ligde geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe,yıllardır bu işin içinde olan türk Telekom ve tüm aşamalarıyla mükemmel profesyonellik gösteren,bu yaz Avrupa'nın en gözde coachu David Blatt'ı getiren Efes Pilsen var.
Alen Hekimbas' Alıntı:[quote="Murat Celep":izcstnm1][quote="Emre Sarp Kocaoğlu":izcstnm1]İddialı demeç ne?Açıklasan bana.5 takımın şampiyonluğa oynadıği ligde açıklamalrın altını doldurmdan konuşmak çok mu hoşuna gidecek.Gerçekçi olun biraz.Bu ligde geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe,yıllardır bu işin içinde olan türk Telekom ve tüm aşamalarıyla mükemmel profesyonellik gösteren,bu yaz Avrupa'nın en gözde coachu David Blatt'ı getiren Efes Pilsen var.
Bu yorumu Yazdıgın Gün ozellikle Dikkatimi Çekmişti.. Alpella Macı onceside Buna Benzer Bir Cok yorum vardı.. Ancak Bizim Ulkemizde Kucumseme sevdası Kronik Bi hastalık oldugu icin yapcak bisey yok , o yüzden Sana Şu sözü hatırlatarak kapatmak istiyorum, ''Buyuk Lokma Ye Buyuk Konusma''mustafakaya' Alıntı:Eyer bu maçı alırsak(%90 alacaz) takım iyice moral olarak yükselir.Heleyse bide farka gidersek değmeyin keyfimize :muhaha :atki