Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00
Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":yymhyglv]Ne mesaj verdin söyle de anlayalım aynı şeyleri tekrarlayıp durma..
Efes'i desteklemek serbest ama Beykoz'u değil..Benim tek anladığım bu..
1.Herkes istedigi takima gonul verebilir.Bir kisi 12 takim birden tutsa sorun yok benim icin...
2.Arkadas Beykozlu ben Beykoz kumeye derken,bir cok seyden bahsetti okursan sevinirim.Buraya yazmak uzun surer.
3.Bende diyorum ki,bir GS taraftari istedigi takimi elestirebilir.Alpellali olsun,ITU'lu olsun mesela biri ciksa ITU kumeye deme arkadasim ben Maslakta yasiyorum ITU'nun her macina giderim ama lutfen kumeye dussun falan deme seklindeki yorumlarini dogru bulmam asla.Benim tepkim buna.
4.Yarin obur gun Karsiyaka kumeye desem,izmirde yasayan KSK'li ve GS'li bir arkadas deseki arkadasim lutfen KSK hakkinda kumeye dussunler seklinde yazi yazma dese iste bu olmaz...Bende derim burasi GS forumu rakip takim hakkinda olumlu veya olumsuz dusunmek GS taraftarlarina ait.
O arkadasin yazdigi asil sey ise Beykoz hakkinda boyle yazdirmam bu forumda seklindeki yazisidir benim hosuma gitmeyen... Yoksa 12 takim birden tutan taraftarin benim icin bir sorunu yok.Burada ortak sorun GS..Diger takimlarin aslinda tartisilmasi bile bos,zaman kaybi..Umarim bir seyler anlatabildim![/quote:yymhyglv]
Emircim ben sana derdimi anlatamıyorum.. Hata benim kusura bakma.. Galatasarayımızın Daçka maçı için ayrılan bu sayfayı daha fazla meşgul etmeyelim istersen.. Benim Beykoz hakkında yazdırmam dediğim o senin alaylarındı.. Yok seneye euroleague de oynayacakmış, seneye kümedeymiş, millet son bir kere görsünmüş..Yazmadın mı bunları.. Burada Beykoz u eleştirmiyorsun, alay ediyorsun.. tek derdim bu.. ama özür dilerim.. herhalde ben yanlış anlıyorum.. Beykozu eleştir, bu kadro ile daha iyi olması lazım demişsin mesela. eyvallah.. çetin yılmaz batırdı demişsin, eyvallah.. sponsora rağmen burda olmamalı demişsin, eyvallah.. da bu euroleague de oynayacak demelere falan üzüldüm.. beykoz a değil kimseye söylememeliyiz bence.. bunun nedenini de iki kere yazmıştım.. basketbol aşkına, emeğe, verilen gönüllere saygı.. elbet birisi düşecek.. beykoz da olabilir. ama dalga geçmeyeceğiz.. olay bu.. şunu da söyleyeyim. ben her izlediğim maçta, ister istemez bir tarafı tutarım.. bu da kesinlikle galatasaraylılığa leke sürmez..konu kapansın artık.. bir kez daha özür diliyorum, 12 saatir derdimi anlatamadığım için..