Re: TBL 26.Hafta GALATASARAY - Mersin BŞB
Yendiğimiz takdirde 10.sırada kapatıyoruz haftayı
Yendiğimiz takdirde 10.sırada kapatıyoruz haftayı
Faruk Kılıç' Alıntı:istanbulda yaşayan ve kendine galatasaraylı diyen herkesin gitmesi gereken maç
Bedirhan Küçük' Alıntı:merhabalar yarın inşallah bende orada olacağım fakat küçük bir sorun var ben pendikte yaşıyorum abdi ipekçi çok ters yerde oraya nasıl gidebilirim yardımcı olabilirseniz cok memnun olacagım.
Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:[quote="Bedirhan Küçük":2amcwgsc]merhabalar yarın inşallah bende orada olacağım fakat küçük bir sorun var ben pendikte yaşıyorum abdi ipekçi çok ters yerde oraya nasıl gidebilirim yardımcı olabilirseniz cok memnun olacagım.
Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:[quote="Bedirhan Küçük":1u6g2drh]merhabalar yarın inşallah bende orada olacağım fakat küçük bir sorun var ben pendikte yaşıyorum abdi ipekçi çok ters yerde oraya nasıl gidebilirim yardımcı olabilirseniz cok memnun olacagım.
Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:[quote="Bedirhan Küçük":1xvqziae]merhabalar yarın inşallah bende orada olacağım fakat küçük bir sorun var ben pendikte yaşıyorum abdi ipekçi çok ters yerde oraya nasıl gidebilirim yardımcı olabilirseniz cok memnun olacagım.