TBL 5. Hafta | Galatasaray CC 74 - 72 Fenerbahçe (Ceza nedeniyle 0-20)

Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Dün akşam ki el hareketini yapan şahıs (ben ona bayan demiyorum), bu olayların yüzdeyüz sorumlusudur, tabi ki sahaya girenlerin hiçbir savunulacak durumları yok, ama sen bayan adı altında bu hareketi yapıyorsan, diğerleri ne yapmaz.

Bizim yönetimin mutlaka bu kadın hakkında yasal işlem başlatması gerekir.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Burda maç öncesi 1 hafta boyunca takımını yerin dibine sokan ,hiçbir ümidi olmayan , armasını camiasını tanımaya arkadaşlara bu galibiyet armağan olsun!

kimine göre 3000 kişi de olmad diyenler vardı..salon dolmaz diyenler vardı..

vardı dimi??????
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Ali Alpar' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":r8jq3404]resimlere bakınca gördüm.. atlayanlardan biri de kapalının eksi müdavimlerinden, şimdilerde eski açıklarda takılan ........ .... ağabey hiç değişmedi . )

arkadaşlar,

bu forum herkese açık, dışardan okunabilen bir forumdur. bu tip yazışma alanlarında özellikle sıkıntı yaratabilecek konularda isim zikretmek hatalı bir davranıştır. ismi geçen kişi tribüne takılan herkesin tanıdığı bildiği sevilen bir kardeşimizdir ve yaptığı hareket yanlış bile olsa isim ifşa ederek yazılan yazılar onu zor durumda bırakabilir.

lütfen biraz daha dikkat....

not: moderasyon söz konusu mesajları editlesin lütfen...[/quote:r8jq3404]

ali bey;

bu söylediklerinizi önce ben de düşündüm ama malum ağabeyin öyle resimleri var ki.. kendisi zaten emniyeti sık sık ziyaret eden bir ağabeyimiz. yani bize gelene kadar yetkililer onu 10 kere tanımıştır.. bu yüzden sakınca görmedim ama moderasyon isterse mesajların isimli kısmını silebilir.. problem değil..
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Bazı arkadaşlar Eren Beyaz ne yapar bu takımda diye soruyorlardı ? Çok iyi seviniyormuş maç sonrası görüntülerde belli oluyor :p

Kaldırsın Kaldırsın Parmak Kaldırsın Fener'e koyanlar Parmak kaldırdsın...
http://galatasaray.to/
 
Re: GALATASARAY-Fenerbahçe | Pazar 19:00

Murat Cantas' Alıntı:
[quote="Ata İsmet Özçelik":1t8c0fe2]Yazan herkesi anlıyorum da, şu kadrolarla 10 farktan aşağı yiyeceğimizi sanmıyorum ne yazık ki...


İşte bir örnek..[/quote:1t8c0fe2]

Murat Abi bu galibiyet bizi kandırmasın.
Ben maçtan önce de kazanacağımızı düşünüyordum geçmiş yazılarıma baktıysan görebilirsin ama bunu oyunumuzla değil, seyirci baskımızla olacağını da belirtmiştim.
Galbiyet çok güzel mücadele süper, oyun kalitesi berbat.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

geçmiş mağlubiyetlerde ayhan şahenk in potalarını laf atanlar şimdi ne bulup söylecekler merak ediyorum.şimdi kaç senedir oytnadıkları abdi ipekçidede yendik.ama onlar bulur birseyler mirsad yoktu,seyirciye taskınlık yarattı diye birseyler bulurlar.ama dün takım yaptığı savunmayla onları oynatmadı.bunu söyleyemezler. ;)
 
Re: GALATASARAY-Fenerbahçe | Pazar 19:00

Burak Barut' Alıntı:
Murat Abi bu galibiyet bizi kandırmasın.
Ben maçtan önce de kazanacağımızı düşünüyordum geçmiş yazılarıma baktıysan görebilirsin ama bunu oyunumuzla değil, seyirci baskımızla olacağını da belirtmiştim.
Galbiyet çok güzel mücadele süper, oyun kalitesi berbat.

Hiç farketmez Burak bende takımın kapasitesini biliyorum.ama buraya 10 sayı yeriz.eziliriz demenin manasını anlamış değilim.Bu tarz maillerin hiç bir faydası oldugunu düşünmüyorum.Bu maçı konuşurken hep taraftar olarak görevimizi yapıp salonu doldurursak maçı alacağımızı birçok renktaşımız gibi biliyorduk.ve öylede oldu.
Haa haftaya nolur salon boş kalır, takım yenilir o ayrı..
ama bu takım bu forma ve arma taraftarsız yalnız kalmamalı şartlar ne olursa olsun.
Sadece bu maçlık değil her maç sahip çıkalım.
Biz eğer tribünleri doldurursak kendi salonumuzu isteme hakkımız olur sesimiz gür çıkar..
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Katılıyorum abi şu taraftar her maç olsa.Şu salonda bizi kim yenebilir ki ?
Ama bunun farkına kaç kişi varabiliyor ki ?
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Burak Barut' Alıntı:
Katılıyorum abi şu taraftar her maç olsa.Şu salonda bizi kim yenebilir ki ?
Ama bunun farkına kaç kişi varabiliyor ki ?

Bir daha ki Hafta Beşiktaşla oynuyoruz 5.000 kişi olur ceza almaz isek ki o da zor kesin ceza alırız.Bari maçı İzmir veya Ankara'ya versinler...
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Artık toplum olarak kendimize çeki-düzen vermemizin vakti geldi.

Herkes suçlu, herkes de problem var. Bana hiç kimse tüm salonunun sahaya yabancı madde atmasını anlatamaz, Kinsey'in oradan geçen bir kişiye attığı yumruğu, Nedim Karakaş'ın Kinsey yumruk yedi diye olayı anlatışını; forumlarda Galatasaray taraftarının Fener'i bilmem ne ettik şöyle yaptık böyle yaptık deyişini, Fenerbahçeli taraftarların Galatasaraylılar'ın analarının yeni kocası Kinsey deyişini kimse anlatamaz.

Dün akşam Trt 3'de Gran Canaria-Real Madrid maçının tekrarı vardı, seyredebilen seyretsin lütfen. Daha da bir şey demiyorum.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Gökce Başaran' Alıntı:
Darius, sezon başında ki çoğu eleştire iyi cevaplar verdiği için insanlar onu kötü oyunuyla normalden fazla eleştirmek arzusundalar. (Bu takımda Özyer takımları kadar sevilmiyor bu da etken) Aslına bakılırsa 5 hafta sonunda Darius karşısında ki oynadığı her oyuncuya üstünlük kurdu. Tapılan Hakan Köseoğlun'dan, çok beğeniilen Barış Ermiş'e, Alex Gordon'dan, bugün Lynn Greer'e karşı hep üstündü. Bunu görmekte fayda var. Bugün oynadığı en kötü maçtı. Beklenen birşey miydi bana göre evet. Bazen kontrol kaybetmesi normal. O yüzden bazen oyunu Evren'le kurmaya çalıştık. ama önemli bir artısı Washington'ın sadece sayı değil oyunun her yönüne katkısını yapıyor. Çoğu guard da bu özellik yok. Adam sadece inanılmaz hızlı yada sadece croosover atmıyor. Yarıyor defansı. bunu Avrupalı çoğu guarda göremedik. Dee bile sete sette bunları yapamıyordu. Strcikland da öyle. :) O yüzden Washington'ı iyi analiz etmek lazım. Bu adam Efes ve Fenerbahçe'i daha zor olan euroleague arenasında kevgire çevirdi. Guard konusunda rahat olmakta fayda var.

Söylediklerine hemen hemen katılıyorum, D-Wash'ı yerden yere vurmak doğru değil, çok yetenekli bir oyuncu ama nedense değerlendiremedi,kötü oynadı bu maçta. Defansı yarıyor bu doğru; ama bitiricilik yok D-Wash'ta. Oyuncuyu geçiyor ya turnike atacağı yere smaç kaçırıyor ya da topu yüksekten bırakıp sayı atmak yerine rakip pivottan blok yiyor. Bence amatörlükten biraz kurtulur,egoist oyun tarzını unutur takıma çalışırsa o zaman gerçekten başarılı olabilir. İstatistiklerine bakıldığında zaten açıkça ortaya çıkıyor; %15'lerde 2'lik yüzdesi var bunun sebebi; gereksiz 3'lük kullanması, boş turnike atacağı yere,smaç kaçırması, top çalıp rakibi 2'ye 1 yakaladığı anda pas verecei yere rakip oyuncu üzerinden turnike bırakmaya çalışması.

Eğer ki D-Wash doğru oyunu oynasaydı; 20 sayı, 5 rib, 5 as gibi sağlam bir istatistikle maçı noktalaya bilirdi.

Savunmasına sözüm yok amenna! Oynadığı 5 maçta da gayretli savunması vardı, -ki bu az sayı yememizde bir guard için ekstra bir gayret,performanstır.

Umarım ileri ki maçlarda doğru hamleler yapar,takımımız için faydalı olur.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Gerizekalı polisler o Fenerli veledi nasıl içeri alırlar.Laciverti görmeye tahammülümüz yok.Ne zaman lacivert giydim hatırlamıyorum bile...Fenerbahçe taraftarına kapalı maçta bir Fenerbahçe taraftarının yol açtığı tahrik sebebiyle oluşan olaylar Kadıköy'ün rövanşıdır.Aslantepe'ye hiç gelmesinler zaten, Kadıköyde gerekli tedbirler alınmadıkça...

29 Ekim 2010 a kadar zamanınız var Fenerliler ya adam olursunuz yada Kadıköy'de bize yaşatılanları Aslantepe'de ödersiniz.
Yani bilmiyorum nefretin bu kadarı. Kardeşi ya da arkadaşlarından biri fenerli olmayan var mı aramızda. Şahsen benim ikizim fenerbahçeli. Şimdi üstünde lacivert görsem nefret mi edeceğim. Ya da fenerli diye 8 yaşındaki yeğenimden nefret mi edilecek. Belki o küçük çocuk tribünlerde söylenen nevizadeden etkilenip Galatasaraylı olacaktı. Artık bu olaylara birinin dur demesi gerekiyor. Üç hafta önce Kadıköydeki olayları kınayan bizlerin, ya da Efes Fener serisinin şampiyonluk maçında çıkan olayları kınayan bizlerin, dün sahaya girenlerin ve yabancı madde atıp küfür edenlerin yaptığını da kınamamız lazım. Nedim Kızıl "Benchte oyuncu dövüldüğünü görmedim" diyerek tabi ki komikleşiyor ama bir spor ve taraftar kültürümüz var ve ben fenerbahçelileşmemizden çok korkmaya başladım. Rankler farketmez, şu anda nefretler aynı. Sarının yanındaki kırmızı nefretimizi azaltmazsa lacivertten bir farkı kalmaz. Artık bu olaylara dur demek için onurlu bir taraftar duruşu gerekiyor.
Aslantepe'de baskı oluşturmak adına fenerbahçeyi değil Barca'yı örnek alalım. Bizim hedefimiz o kadar küçük değil çünkü.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

sporx basketbol yazarlarından Sedat Balcı güzel yerlere değinmiş.

"Galatasaray Cafe Crown deli dolu basketbol oynadı. Ama uzatmadan kazanacağı maçı iki uzatmada aldı. İlk uzatmada ayağına kramp girer gibi olan Washington, ikinci uzatmada smaca gideceğine turnike atsa, Murat Kaya, son serbest atışı çembere değdirse falan filan...

Bunların hepsi bir yana kalitesi düşük ancak heyecanı had safhada bu maça yine tribün terörü damgasını vurdu...
Normal süre bitene dek hiç bir şey yok iken, bir bayanın yaptığı iddia edilen hareket nasıl binleri böyle çileden çıkartır? Sahaya girip benche saldırmanın mantıklı açıklaması nedir?

Futbol taraftarı oldukları için böyle bir tavır sergilemeleri artık olağan (Aynı şey Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları için de geçerli. Beşiktaş taraftarı da, serbest atış atan eski oyuncuları Kaya'yı dart tahtası gibi görerek "Beşiktaşlılık duruşu" nedir bilmeyenlere gösterdiler)

Hadi bu taraftarların bu hallerini, yine lanet ede ede kabullendik. Şu mikrofonlara konuşanlara ne demeli?
Önce oyunculardan başlamak lazım zira bende en büyük düş kırıklığını onlar yarattı. Jasaitis ve Washington, taraftarları için "İnanılmazlar, muhteşemler" derken bir "ama rakibe yaptıkları yanlıştı" deseler ne olurdu? Rakibin tacizine maruz kalan Kinsey onların meslektaşı. Bugün ona olan yarın size de olacak o zaman ne yapacaksınız?

Galatasaraylı diğer isimler de, geçmişteki olayları örnek gösterip yanlışı yanlışla izah etme basitliğinde bulundular. Bir tanesi çıkıp da "Taraftarımız bunu yapmamalıydı" demedi, diyemedi.

Ya Fenerbahçe Ülker yetkililerine ne demeli? Bir yönetici çıkıp "Takımı sahaya çıkartmayacağız" diyerek asıp kesiyor ve sonra sözünde duramıyor. Bir başka idareci ise, böylesi olayları ilk kez yaşadığını söyleyip, Haziran ayında yaşananları görmezden geliyor."
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Gökce Başaran' Alıntı:
Darius, sezon başında ki çoğu eleştire iyi cevaplar verdiği için insanlar onu kötü oyunuyla normalden fazla eleştirmek arzusundalar. (Bu takımda Özyer takımları kadar sevilmiyor bu da etken) Aslına bakılırsa 5 hafta sonunda Darius karşısında ki oynadığı her oyuncuya üstünlük kurdu. Tapılan Hakan Köseoğlun'dan, çok beğeniilen Barış Ermiş'e, Alex Gordon'dan, bugün Lynn Greer'e karşı hep üstündü. Bunu görmekte fayda var. Bugün oynadığı en kötü maçtı. Beklenen birşey miydi bana göre evet. Bazen kontrol kaybetmesi normal. O yüzden bazen oyunu Evren'le kurmaya çalıştık. ama önemli bir artısı Washington'ın sadece sayı değil oyunun her yönüne katkısını yapıyor. Çoğu guard da bu özellik yok. Adam sadece inanılmaz hızlı yada sadece croosover atmıyor. Yarıyor defansı. bunu Avrupalı çoğu guarda göremedik. Dee bile sete sette bunları yapamıyordu. Strcikland da öyle. :) O yüzden Washington'ı iyi analiz etmek lazım. Bu adam Efes ve Fenerbahçe'i daha zor olan euroleague arenasında kevgire çevirdi. Guard konusunda rahat olmakta fayda var.

D.Washington,nasıl bir katkı yapıyor,bir yazarmısın Gökçe.

Dün maçta içeri 5 kez penetre etti,1 basket attı,2 blok yedi,1 smaç kaçırdı kaldı ki!!! oyunun en can alıcı dakikalarında,birde top kaybı yaptı.

Acaba dün karşısında solomon olsaydı ne olurdu merek ediyorum.Maç boyu 4 asist 9 sayı en az 3 top kaybı.Bak sana kısaca analiz.

Öyle yazdığın gibi değil beğenmediğin dee bu sene italyada avelinyoyu tek başına sırtlıyor.

Üstünlük kurduğu guardların iki tanesi maçı kazandı,acaba maçlar yalnızca iki guard arasındamı oynanıyor.

Bu takıma acil bir guardla acil bir center lazım.Alınan galibiyet bizi uçurmamalı,ilersi için şimdiden,önlem almak lazım.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":2jc6lo84]Gerizekalı polisler o Fenerli veledi nasıl içeri alırlar.Laciverti görmeye tahammülümüz yok.Ne zaman lacivert giydim hatırlamıyorum bile...Fenerbahçe taraftarına kapalı maçta bir Fenerbahçe taraftarının yol açtığı tahrik sebebiyle oluşan olaylar Kadıköy'ün rövanşıdır.Aslantepe'ye hiç gelmesinler zaten, Kadıköyde gerekli tedbirler alınmadıkça...

29 Ekim 2010 a kadar zamanınız var Fenerliler ya adam olursunuz yada Kadıköy'de bize yaşatılanları Aslantepe'de ödersiniz.
Yani bilmiyorum nefretin bu kadarı. Kardeşi ya da arkadaşlarından biri fenerli olmayan var mı aramızda. Şahsen benim ikizim fenerbahçeli. Şimdi üstünde lacivert görsem nefret mi edeceğim. Ya da fenerli diye 8 yaşındaki yeğenimden nefret mi edilecek. Belki o küçük çocuk tribünlerde söylenen nevizadeden etkilenip Galatasaraylı olacaktı. Artık bu olaylara birinin dur demesi gerekiyor. Üç hafta önce Kadıköydeki olayları kınayan bizlerin, ya da Efes Fener serisinin şampiyonluk maçında çıkan olayları kınayan bizlerin, dün sahaya girenlerin ve yabancı madde atıp küfür edenlerin yaptığını da kınamamız lazım. Nedim Kızıl "Benchte oyuncu dövüldüğünü görmedim" diyerek tabi ki komikleşiyor ama bir spor ve taraftar kültürümüz var ve ben fenerbahçelileşmemizden çok korkmaya başladım. Rankler farketmez, şu anda nefretler aynı. Sarının yanındaki kırmızı nefretimizi azaltmazsa lacivertten bir farkı kalmaz. Artık bu olaylara dur demek için onurlu bir taraftar duruşu gerekiyor.
Aslantepe'de baskı oluşturmak adına fenerbahçeyi değil Barca'yı örnek alalım. Bizim hedefimiz o kadar küçük değil çünkü.[/quote:2jc6lo84]


Bağdat abla bu nefret doğuştan ortaya çıkmadı ki...Kendileri düşünecekler Gerets'in kafasını yaranlar,Mondragon'un kafasına ses bombası atanlar,Kadıköy'de bize ayrılmış yerlere konulan hayvan pislikleri edilen küfürler, taraftar sitelerinde Galatasaray taraftarlarının Pkk olduğunu söyleyenler den nefret etmeyeceksem (kendi adıma) kedimle çelişirim.Genelde Fenerliler tek yönlü insanlardır karşılarındakini düşünmezler ukaladırlar bu yüzden.Benim ailemde Fenerbahçeli çok insan var.Hatta akrabalarım Kadıköy'de oturuyor bir çoğu ki Kadıköy Fener'in kalesi...Nefret biz değil kendileri yaratıyorlar.Niye bu ülkede Fenerbahçe'yi sadece tutanlar sever ? Diyarbakır'da gördük Galatasaray davul zurna ile karşılanıyor Fener taşlar ile ? Boşa Türkiye'dir Galatasaray Demiyor Başkanımız...
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

arkadaşlar bana göre ribauntlarda sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum.bir tane 5 numara herşeyi çözer...
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Ali Alpar' Alıntı:
çok iyi mücadele eden bir Galatasaray vardı dün sahada. gerçekten maça başlayan 5 ve kenardan katkı yapan herkes görevini layıkıyla yaptı. herşeyden önemlisi korakor,dişediş,ölümüne bir savaş verildi kapasite olarak bizden daha iyi olan bir takıma karşı...

seyirci müthişti bence,hatta olağan üstüydü denebilir ama normal süre bitiminde yapılanların kabul edilebilir tarafı yoktu. tek bir kadının parmak hareketiyle sahaya girip oyunculara saldıracak kadar tahrik olunabiliyorsa orada bir sıkıntı vardır arkadaşlar... bu arada Kinsey denen o hayvanın soyunma odasına kaçarken vurduğu yumruk ise skandaldı.

FENERBAHÇE Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş'ın "benchte oyuncu döven taraftar görmedim" lafı ise komikti. sanıyorum sayın Karakaş daha 2 ay önce dünyaya geldi. 5 maç seyircisiz oynama cezasını niçin almıştınız diye sorarlar adama !!! o meşhur final serisi son maçından sonra bırakın taraftarınızın oyuncu dövmesini, hayvan sıfatını bile yakıştıramayacağım bazı oyuncularınız hakem masasındaki bayan görevlilere bile saldırmıştı. Nedim bey, kimse saf,salak ya da balık hafızalı değil...

sonuçta yaşanan kötü sahnelere rağmen önemli ve güzel bir galibiyetti, emeği geçen herkese teşekkürler...


[quote="Cem Diken":27ncdxyu]Şu acaba takımımızı asıp kesenler. 20 sayı fark yicek olan diyenler. Sadece kendi egolarını tatmin ederek bizleri bu forumdan soğutanlar. Acaba şu an ne düşünüyorlar. Yemin ederim okadar çok dua ettim ki şu yazıyı yazabilmek için. Çok şükür Allahıma bana bügünü gösterdi. Fenerbahce yi yendiğimizden değil burdaki olan ve sebepli sebebsiz takıma laf atan kişileride aslında yendiğimiz için daha çok sevindim.

bu arada bir çift lafım da yukarıya alıntıladığım Cem Diken'e olacak:
bu nasıl bir mesaj yahu? bunun gibi bir mesaj da canlı maç konusunda yazdın. galibiyetin keyfini çıkarmaktansa sağa sola laf atıyorsun. bu terbiyesizliği sürekli yapıyorsun.daha önce de yaptın,mesajın silindi.ama hala hatanda ısrar ediyorsun.burada iyi-kötü,olumlu-olumsuz eleştiriler yapılıyor olabilir. unutma ki herkesin sevdasının adı Galatasaray,herkes senin kadar Galatasaraylı. bu saçma sapan laf atma,gider yapma işinden vazgeç artık. fikirlere karşı biraz daha saygılı ol...[/quote:27ncdxyu]
Ali abı cok guzel ozetlemişşin.hele su içimizde olup da sevinmek yerine "bak gördün mü"cülere harika cevap vermişsin
Hurriyet ve nedim karakaş da güldürmeye devam ediyor.artık uykusuz yerine hürriyet alcam.hem daha ucuz hem daha komik
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Darius Washington'un oyun zekası olarak epey düşük bir seviyede olduğunu düşünüyorum ben. Bütün maçlarımızı izledim hemen hemen, her maç bu görüşüm daha da kuvvetleniyor kendimce. Mesela dün Ömer Aşık'la tepede bire bir kalmasına rağmen hızını kullanıp onu geçmeyi terch etmek yerine Ömer Aşık'ın uzun kollarının üzerinden büyük ihtimalle çemberi dahi görmeden üçlük denedi.

Maçtan önce kazanmamız için tek bir yol vardı, o da taraftarla bütünleşip maçı almaktı son iki yılda olduğu gibi. Öyle de oldu, çok da güzel oldu.

Cemal Nalga başta olmak üzere sahada büyük emek gösteren, galibiyet için savaşan herkese teşekkürler..
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

1 kadın 11 kişi gözaltına alınmış.Radyospor son dakika geçti...
 

Üst