G
Guest
Misafir
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72
Ayşe Demet Karabulut geçen sene çıkan Efes maçındaki olaylarda da başrol de imiş...
Ayşe Demet Karabulut geçen sene çıkan Efes maçındaki olaylarda da başrol de imiş...
Alperen Kaplan' Alıntı:Artık toplum olarak kendimize çeki-düzen vermemizin vakti geldi.
Herkes suçlu, herkes de problem var. Bana hiç kimse tüm salonunun sahaya yabancı madde atmasını anlatamaz, Kinsey'in oradan geçen bir kişiye attığı yumruğu, Nedim Karakaş'ın Kinsey yumruk yedi diye olayı anlatışını; forumlarda Galatasaray taraftarının Fener'i bilmem ne ettik şöyle yaptık böyle yaptık deyişini, Fenerbahçeli taraftarların Galatasaraylılar'ın analarının yeni kocası Kinsey deyişini kimse anlatamaz.
Dün akşam Trt 3'de Gran Canaria-Real Madrid maçının tekrarı vardı, seyredebilen seyretsin lütfen. Daha da bir şey demiyorum.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Ayşe Demet Karabulut geçen sene çıkan Efes maçındaki olaylarda da başrol de imiş...
Burak Barut' Alıntı:Hüseyin Çıtak":23cukrsp]Ayşe Demet Karabulut geçen sene çıkan Efes maçındaki olaylarda da başrol de imiş...[/quote] Bu iğrenç kişi kimdir ?Dün gece ki işleri yapan olduğunu biliyorum da mesleği işi vs ? Gerçi mesleğini de az çok tahmin edebiliyorum... Alperen taraftar maçın 40 dakikasına kadar bence de çok iyi desteklemiştir. Kinsey'ın Cemal Nalga'ya yaptığı bir hareket var maçın sonlarında taraftar orada bile sakinliğini korudu.[/quote:23cukrsp] Telefonlarını falan bulmuşlar kadının.Ama mesleğini falan bilmiyorum.40 yaşında imiş bu kadın diyemeyeceğim yaratık. [url="http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=964658&Date=16.11.2009&CategoryID=84' Alıntı:http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx? ... egoryID=84[/url]
Selcuk Akyuz' Alıntı:bizede en az 5 maç gelir... fb-efes maçında maç sonunda sahaya giren taraftarlar yüzünden 5 maç yemişti , aynısını hatta biraz daha fazlasını yaptık ve muhtemelen 5 maç gelecektir...
Selcuk Akyuz' Alıntı:bizede en az 5 maç gelir... fb-efes maçında maç sonunda sahaya giren taraftarlar yüzünden 5 maç yemişti , aynısını hatta biraz daha fazlasını yaptık ve muhtemelen 5 maç gelecektir...
Burak Barut' Alıntı:[quote="Selcuk Akyuz":1j5rbrxl]bizede en az 5 maç gelir... fb-efes maçında maç sonunda sahaya giren taraftarlar yüzünden 5 maç yemişti , aynısını hatta biraz daha fazlasını yaptık ve muhtemelen 5 maç gelecektir...