TBL Finali | 3. Maç | Galatasaray Liv Hospital 73-64 Fenerbahçe Ülker

Emek hırsızlarını altına sıçırtmamız lazım. Devamlı maçın içinde kalarak ve cehennem atmosferi oluşturarak Emir ve Obradovic denen artistleri sindirmek gerekiyor. Öyle ki korkularından itiraz dahi edemesin karaktersizler.
 
Lig tv çalışanları,tbf,pota altına kadar hakeme itiraza giden obradovic,her pozisyonda bir şekilde hakemlere bir şeyler söyleyebilen preldzic,ayaklarını yere vura vura ben faul yapmadım diyen oğuz...Hepiniz pazar günü nasibinizi alacaksınız o tribünden,kendi takımımıza zarar vermeden.Kafanızı kaldırıp skorboarda,benche,hakemlere dahi bakamayacaksınız.Gerisini takım halledecek.
 
arkdaşlar unutmayalım, biz kümede kalmak için tek yabanci oynatmak zorunda kaldıgımız play out maçı oynamış takımız, oyun kurucu jhonson yerine boddicker i seçmiş takımız. her sene final oynayan takım değiliz geçen sene hariç. sabredin seri bitsin, sadredin erceg bize maç kazandırsın, malik blok yapsın, bonsu en kritik anda orta meseafeli şut soksun, cenk süre dolarken üçlüğü göndersin, furkan hücum ribaundundan sonra smaçla bitirsin. sabredelim, takıma oldugu kadar birbrimize de destek verme motive etme zamanı şimdi. hele ser ibitsin sonra kızalım bonsunun umursamazlıgına malik in korkularına ercegin saç baş yolduran savunma hatalarına.. hep beraber tekrardan ayağa kalkma ve takıma ayağa kaldırma zamanı şimdi haydi . .
 
Oluşan sinerjiden fazlasıyla memnunum.Takımın sinerji ölçüsünde yapabilirliği olduğuna inanmıyorum,bunun yanında rakip de pek ahım şahım değil.O çalınamayan düdüğe,rezil karara en çok bu sebeple üzüldüm.
İpekçi'de ters bir sonuç çıkarsa takımdan önce kendimize kızarım,onu da belirteyim.
 
Parkenin yan tarafında oturan taraftarlarımız sahaya ne kadar yakınsa, pota arkasında oturan taraftarlarımızda o kadar yakın olsun. Önemli bir baskı oluşturur.
 
3.maçın 3.çeyreğine gelindiğinde seri çoktan 2-2'ye gelmiş olmalı zira karşımızda ne baskı altında iyi performans gösterebilecek ne de sahaya karakter koyabilecek bir takım var. Takım fazla yorulmadan, rahat galibiyetlerle 5.maça çıkmalı.
 
Hadi şu maç gelsin artık, hakemlerle havaya giren şikeci itlere hadlerini bildirelim! Fazla şımardı bunlar. Bunlarla hakemleri üst üste koyup .... +15 fark olsun ki anlasınlar kimin büyük olduğunu..
 
Maçı kazanacağımızı düşünsem de (bunu üstteki mesajımda da yazmıştım zaten) umarım takım,salondaki atmosferin gazına gelip tempolu oynamaya kalkıp sakinliğini yitirmez.Temponun bize bir şey kazandıracağını düşünmüyorum.İkinci maçtaki gibi oyunu yarı sahaya,temposuzluğa yıkmalıyız.Uzun süreler alan savunması da bekliyorum zira Fener iki maçtır iyi dış şut atmıyor,atacak halleri de pek yok.Savunmayı sert tutmak lazım Fener ile başa baş oynadığımız 2,kazandığımız tek maça bakarsak bu sezon o maçlardaki sayı baremi 60-70 arasında kalmış 2 takım için de.Arroyo formsuzken ve büyük baskı yerken,hücumda kısır kalıyorken bizim 75+ seviyeye çıkmamız zor,ama Fener'i dediğim gibi indirebiliriz.
 
Evdeki maçları vermeyiz onu pek düşünmüyorum ama 2. maçı nasıl verdik(hakemlerin yardımıyla çalmalarına izin verdik) hala şokunu atlatamadım.Umarım oyuncular atlatmıştır.
 
Rüştü Nuran ve Recep Ankaralı kağıt üzerinde 2-0 yaparak rakibe ciddi bi avantaj sağladılar ama mental olarak bizi seriye soktular. Gerek Ergin hocanın açıklamalarından, gerekse oluşan sinerjiden bunu anlamak güç değil..
Yarın için teknik açıdan hiçbişey söylemiycem zaten takım gereğini yapacak ama tribün açısından ciddi endişeler taşımaktayım. 4 senedir sahaya 1 metre mesafede maçları izleyen biri olarak, cok gerginlik yaşanan, hakkımızın gasp edildigi, hatta şampiyonluklarımıızın çalındığı bir sürü maç yaşadım bayanlarda ve erkeklerde... ama hiçbirinde bu kadar sinirlendigimi, bu kadar kontrolümü kaybettigimi ve bir maça bu kadar bilendigimi hatırlamıyorum.. Hakem triosunu öğrenince dahada gerildim.. Keseratar ve mogolkoç ikiliside bu geçmiş yıllardaki hırsızlıkların baş mimarları olarak yarın gelecekken, çalacakları bir yanlış düdükte ne tepki verebilcegimi inanın kestiremiyorum..
Benim gibi istisnalar dısında sükunetini koruyan bir insan bile bu ruh halindeyse, 12500 kişiyi düşünemiyorum..
Hele birde karşımızda genlerinde provakatörlük olan bir camia varken, Mirsad gibi Emir gibi bu işi aleni yapan adamlar, ömer onan gibi Oguz savaş gibi bu işi profesyonelce yapan sözüm ona 'Beyefendi' sporcular! karşıdayken bu endişem dahada artıyor...
Yarın öyle yada böyle kazancaz, ama takımımızın bize en cok ihtiyac duyacagı 4.maç ve 6.maçda cehennemi yaşatmak için provakasyonlar karşısında olabildigince sakin kalmamız şart... hele hele mogolkoç gibi herkese gider yapmayı seven tetikçi sahadayken...
 
Çoşkumuzun yanında gerektiğinde sakin de kalabilmeyi becermemiz lazım ama bu ruh haliyle nasıl olacak bilmiyorum. Öfkem, öfkemiz çok büyük, en ufak bir tahrikte sıkıntılı işler olabilir yarın o salonda.

Allah yardımcımız olsun.
 
Sahaya yabancı madde atmadan, devamlı maçın içinde olup ıslıkla/tezahüratla (yeri geldiğinde rakibin kulaklarını "çınlatarak") sahaya ağırlığımızı koymalıyız. Abdi İpekçi'de taraftar bilendiğinde nasıl bir cehennem atmosferi oluşturacağımızı biliyoruz.

Takımın çok iyi hazırlanacağından eminim.

Emek hırsızlarından intikam alma günü.

Haydi bismillah.
 
Abdi İpekçi'de oynadığımız son Fenerbahçe Ülker maçı. Daha da havaya girmek için iyi geliyor :)

[video=youtube;hq_G4-RfxeQ]http://www.youtube.com/watch?v=hq_G4-RfxeQ[/video]
 
Ergin Ataman'a katılıyorum "Şampiyon olacağız", ilk günde şimdide aynı düşünüyorum bu kupa bizim olacak, herşeye rağmen...
 
Yavaş Yavaş macın havasına girmek lazım buyrun :)[video=facebook;10152098170034265]https://www.facebook.com/photo.php?v=10152098170034265[/video]
 
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/tr_TR/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/photo.php?v=10152098170034265" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/ultrAslanfanpage">ultrAslan</a>'den <a href="https://www.facebook.com/photo.php?v=10152098170034265">Gönderi</a></div></div>
 

Üst