Rüştü Nuran ve Recep Ankaralı kağıt üzerinde 2-0 yaparak rakibe ciddi bi avantaj sağladılar ama mental olarak bizi seriye soktular. Gerek Ergin hocanın açıklamalarından, gerekse oluşan sinerjiden bunu anlamak güç değil..
Yarın için teknik açıdan hiçbişey söylemiycem zaten takım gereğini yapacak ama tribün açısından ciddi endişeler taşımaktayım. 4 senedir sahaya 1 metre mesafede maçları izleyen biri olarak, cok gerginlik yaşanan, hakkımızın gasp edildigi, hatta şampiyonluklarımıızın çalındığı bir sürü maç yaşadım bayanlarda ve erkeklerde... ama hiçbirinde bu kadar sinirlendigimi, bu kadar kontrolümü kaybettigimi ve bir maça bu kadar bilendigimi hatırlamıyorum.. Hakem triosunu öğrenince dahada gerildim.. Keseratar ve mogolkoç ikiliside bu geçmiş yıllardaki hırsızlıkların baş mimarları olarak yarın gelecekken, çalacakları bir yanlış düdükte ne tepki verebilcegimi inanın kestiremiyorum..
Benim gibi istisnalar dısında sükunetini koruyan bir insan bile bu ruh halindeyse, 12500 kişiyi düşünemiyorum..
Hele birde karşımızda genlerinde provakatörlük olan bir camia varken, Mirsad gibi Emir gibi bu işi aleni yapan adamlar, ömer onan gibi Oguz savaş gibi bu işi profesyonelce yapan sözüm ona 'Beyefendi' sporcular! karşıdayken bu endişem dahada artıyor...
Yarın öyle yada böyle kazancaz, ama takımımızın bize en cok ihtiyac duyacagı 4.maç ve 6.maçda cehennemi yaşatmak için provakasyonlar karşısında olabildigince sakin kalmamız şart... hele hele mogolkoç gibi herkese gider yapmayı seven tetikçi sahadayken...