TBL Finali | 3. Maç | Galatasaray Liv Hospital 73-64 Fenerbahçe Ülker

Malik'in yerine Domdom oynamazsa Furkan 35dk oynamazsa olmayacak ( Hem Malih hem Bonsu dökülüyor malesef en kritik yerde hem de ...) Başarılar Galatasarayım Allah utandırmasın .
 
Erdem bey ismail şenoldan daha güçlü bi yorum beklerdim, öyle silindirine girdi, hizli kontrolsuz geldi mccaleb laflarini duymak değil benim istediğim. Ben net faul dediğini duymamiş kaçirmiş olabilirim ama istediğim kem kümsüz yorum, sonucta bir takimin emeği. Belkide 1 sezonun emeği vardi orda. Ayrıca maçtan sonra yazisini yayımladi ntv sporun sitesinde. Orada da tartişmali pozisyonlar demekle yetinmiş. Demek istediğim yorumculugun ilk adimidir objektiflik. Buna bukadar takılmiş olmakta ismail şenol u sevmemdir zaten.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bu maçı ve bi sonrakini hatta daha sonrakini ve 6. maçımızı kazanacağımızdan zerre şüphem yok. Bu takıma ne kadar güvendiğimi şöyle açıklayım bugün parkeye azizin 3 tetikçici emin moğolkoç-mehmet keseratar-recep ankaralı aynı anda çıksa zaten (ikisi bu gün varda son tetikçi eksik sadece) o atmosferden değil fenerbahçe ülker maimi olsa çıkamıyacak o kadar eminim yani bugün 4 galibiyet zincirinin yani şampiyonluğun ilk halkası olacak sonra teker teker art arda diğer halkalar sırayla eklenecek ve BİZ ŞAMPİYON O-L-A-C-A-Ğ-I-Z!!! Ergin atamanın istediği ortamı geçen maçta azizin tetikçileri sağladılar (bi yandan fenerin itliğini yaptıkları için kızarken diğer taraftan ergin atamanı ve BÜYÜK GALATASARAY CAMİASINI bu noktaya getirdikleri içinde seviniyorum) O KUPA ERGİN ATAMANIN ELLERİNDE HAVALANACAK ARROYO GÜLÜMSEYEREK 6. MAÇ SONUNDA TARAFTARA UZATACAK O KUPA KİRLİ OYUNLARLA TETTİKÇİLER TARAFINDAN ÇA-LI-NA-MA-YA-CAK!!!
NOT: Seri 1-1 olsaydı inanın bu kadar emin olmazdım şampiyon olacağımıza ama tetikçiler sayesinde insancım milyon kat arttı bu şampiyonluğa (kazanacağız ve tarihin en anlamlı şampiyonluğu olacak azize ve parkede itliğini yapan tetikçilere rağmen)
 
2. maç için ironi yapıyorum :) azize arar basketbol şubesini maç için tüm hazırlıklar tamam değilmi nedim? nedim: evet efendim hazır merak buyurmayın siz bahçedeki köpeklerin kemiklerinide verdik , karınlarını doyurduk :) merak etmeyin siz padişahım :)
 
Çok günah işlediniz ve bugün CEHENNEM vakti!! Hakemleriniz de kurtaramayacak sizi.. Günahlarınızla yüzleşeceksiniz, hesap vereceksiniz!

Bugün ilk düdükten itibaren GS gibi oynayıp rakibi baskı altına almalıyız. Onların baskı altında afalladığını biliyoruz hepimiz. Tek numaraları hızlı hücumlar, Bo zıpzıpının penetreleri ve boş kalmadıkça atamadıkları dış atışlar..

Gerçek oyunumuza dönelim artık. Savunmamızı sertleştirelim. Kalas Zoric'i, ayı Oğuz'u yıldız yapmayalım. Üçlüğe bağlı yaşamayalım. Şu topu pota altına indirelim. Furkan'ı kullanalım. Özlediğimiz ikili oyunlara başlayalım yeniden. Sinan'ın penetreleriyle içeri girelim. Arroyo ve Marko elinden geleni yapar zaten. Bir de Bonsu-Malik-Erceg faydalı böyle devam edeceklerse fazla sahada kalmasınlar lütfen.

Maçın başında bir seri yakalarsak müthiş atmosfer eşliğinde farkı açarak devam edeceğimize inanıyorum. Çıkın ve kimin daha iyi olduğunu herkese gösterin!
 
Normal şartlarda kazanacağımız bir maç olduğunu düşünüyorum.Ancak şu an bu maç için hem taraftarda hem de takım da ekstra motivasyon ve aşırı hırs var.Açıkçası bu durum iki ucu keskin bıçak gibidir.Olur da maçın hemen başında bir kaç sayı geriye düşersek takım panik düğmesine basabilir.Burada en büyük görev taraftara düşüyor.Daha ilk dakikalarda kaçan şutlara ah vah edip takımı daha da stres altına sokmamalılar.Yok maça biz iyi başlarsak muhtemelen geriye düşmeden maçı alırız
 
Maça gideceklerden isteğim hakem kararları doğru/yanlış ne olursa olsun ıslıklayın. Saha içi seyircisi sürekli hop oturup hop kalksın hakemler kendilerini güvende hissetmesin.

Basketbol seyircisi doğru kararı yuhalamaz. Ama bu seri için bu rafa kalkmalı. Ülke basketbolunun zekası bunu gerektiriyor.
 
Bu maç için 2 organizasyon yapılmalı cska maçındakine benzer bi pankart 1.cisinde elinde mızraklarla aslana saldıran şeytan kılığındaki 3 hakemler ve onların arkasına sığınmış sırtlan kılığındaki obra ve emir resmi gülerlerken.. aslanı yaralamaya çalışıolar hafite yaralamışlar hatta... 2.cisinde o yaralıı aslan kükreyerek şaha kalkarken yeleleri havalanırken obra ve emir in ağlak halde kaçacak delik arayan yüz ifadeleri ve hakemlerin korkudan altlarına yapan ifadeleri... yapmak lazım 2. ve 3. maçın portresi bu umaırm böyle birşey yapılır maç saatine az kaldı ama!!
 

Üst