TBL Finali | 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 88 - Fenerbahçe Ülker: 82

Binlerce kez söylemiştim,Obradvic kariyeri boyunca aynı oyuncularla Efes veya Ülker'de koçluk yapsaydı o aldığı kupaların sayısında çok değişikli olurdu...Kötü koç demiyorum ama kupalarına hakemler her zaman katkı vermiştir.

Persembe günü saat 14.00'de azis yildirim ve yalakası fred cakmaktas mahmut Basın toplantisi düzenleyeceklerini Resmi siteden acikladi.

Arkadaş maç bitmiş hala taktik direktik bir şeyler konuşanlar var. Bırak bu işleri üstat zaten sahada gerekeni yaptı :) Gaddarca, hunharca, fütursuzca ca... ca... ca... bir galibiyet aldık tadını çıkarın. Bir sonraki maç Obra başlarında olsun yetmediyse 6. maç seyircisiz olsun. Fener için gereken yapılsın gülün geçin bilin ki o kupa bir şekilde Arroyonun elinde yükselecek. Bu arada Marko Paşa senin ömürlük bu takımda olman lazım Ergin hoca ile beraber......

Aziz Yıldırımın hiç konuşmaması lazım. Semih Özsoy'u da getirsinler. Playoff serileri öncesi maç hakemlerini niye aradığını da anlatır.

Maçı Obradoviç yok diye almayacağız, takım oyununu yine en iyi şekilde oynayıp, sayı silahlarımızı doğru ateşleyip, muhteşem savunmamızla alacağız.

Kırılma Noktası 3.Periyotta fark 7 iken Marko'nun 3'lüğü ile farkın 10 sayıya çıkması oldu.Fakat galibiyete rağmen Koç'un mola almamasına anlam veremiyorum göz göre göre geriden geleceğim diyordu Fener.Ender'den hiç katkı alamadık Malik bile bir turnike attı.Sinan efsane olma yolunda ilerliyor.Arroyo zaten bildiğimiz gibi. Ergin Hoca rakibi çok iyi çözmüş savunmayı çok iyi kurguladık.Ama 14 sayı'dan bu kadar çabuk geri gelme imkanı vermemeliyiz.Kendi sahamızda dahi bu kadar çirkeflikler oluyorsa Ülker Arena'da neler olur tahmin edemiyorum.Obradovic'in olmaması bence büyük avantaj. 5.maçı alan Şampiyonluk yolunda yolu yarılar.

Lig Tv 3'de 41.Dakika programında Murat Murathanoğlu'nun saha içinde küfür yediğinden bahsediyorlar ama düşünmüyorlar acaba neden küfür yedi.Ayrıca Obradovic'e verilen cezanın haksız olduğunu konuştular.Buna ne diyeyim ki ? Bence vicdan tutulması.

hahaha Mahmut Uslu yarın konuşacağına göre recep ankaralının atanması yakındır.

Mahmut Uslu toplantida "her sey yolunda recep ankarali'dan" da bahseder belki.

Eşleşmeli alan savunmasına karşı uyguladığımız sette iki kattan sonra sol forvette ya Marko ya Cenk hep rakibin pivotuyla karşı karşıya kaldı. Sürekli orayı işleyip(penetre edip savunma dengesini bozarak veya topu hızlı döndürerek) eşleşmeli alan savunmalarına karşı çözüm üretebiliriz. Üçüncü periyotta bunu uyguladık ve seriyi yakalayıp maçı aldık. 5. maçtada bu şekilde hücum etmeliyiz alan savunmalarına

Maçtaydım, inanılmaz bir atmosfer vardı. Muazzamdı herşey...

Aklıma takılan bi nokta var, Obra atıldıktan sonra neden 4 faul attık? İki faul artı yandan başlama olması gerekiyor diye biliyorum :S

recep ankarali yine biricik gozluklu olan ve mogulkoctan iyidir bence hakki bey

Semih Özsoy'dan alır maç öncesi talimatları. Yapmadığı şey değil. 2011 şike soruşturmasında GS-fb serisinde Özsoy'un sık sık Ankaralıyı aradığı biliniyor. Aralarında etik dışı konuşmalar var.

Şahsen ben hiç güvenmiyorum. 2. maçın hakemi'de oydu.

Oyuna etkili başlamanın ne kadar avantajlı olduğunu gördük maç boyu. Bonsu-Ender'e rağmen geriye düşmeden kazandık. Arroyo zaten müthişti. Cenk süper katkı veriyor son 2 maçtır. Marko yine dağıttı ortalığı özellikle bir üçlüğü maçı kopardı. Sinan kariyerinin zirvesinde şu an gerçekten. Malik de az sürede faydalı olmaya çalıştı. Erceg bile smaçladı bu maç daha ne olsun:) Ama Bonsu gerçekten delirtiyor ya. Oynamasın şu adam arkadaş. Girdi anında fark kapandı zaten. Ne savunma yapıyor, ne ribaund alıyor. O boyuyla Bo topladı ribaundları. Ersin de sakatlıktan çok kötü döndü maalesef. Eski gücü yok. Orta mesafe falan da atamıyor artık. Herşeye rağmen kazandık, koyduk, mutluyuz. Sırada çok önemli bir maç daha var. Deplasmanda da cikcikleri öttürürüz inşallah..

aynı gün aynı saatlerde bizim yönetimde basın toplantısı yapmalı.ülker arenadaki rezaletleri görüntülerle göstermeli.yönetimin uyumaması lazım.bu seri bu şekilde kazanılır.biz sahada ve tribünde kazanırız yeter ki masa başında kaptırmayalım.