TBL Finali | 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 88 - Fenerbahçe Ülker: 82

Ersin ve büyük yıldız Ender sayesinde 16 olan fark 2´ye düştü, vay anasını ya. Bu kadar mı kötü oyuncu olurlar ya. Ergin Ataman´ın hatası bu ikisi girdiğinde skor 32-16´ydı. Mümkünse ikisi de 1 saniye daha süre almasınlar ya!!! Ender ´in yerine Engin hatta olmadı Malik oynasın, bu kadar kötü oynanmaz. Furkan da çıkmasın oynasın 2. yarı.

Çok iyi başladık maça ancak rotasyona girince ritmimiz bozuldu, eşleşmeli alan savunmasına karşı yine çözüm üretemedik ancak savunmamız fena değil yine. Arroyo üstündeki ölü toprağını atmış. İkinci yarı rotasyonu minimize edersek maçı alırız Fb cidden bişey oynamanıyor hücumda çünkü

Ersin bitmiş net biçimde bitmiş. Langford gelsin gelmesin şu takıma Ersin ile yollar ayrılmalı artık .Bu kadar rezillik olur mu arkadaş. Ender'e falan girmiyorum bile. Furkan Aldemir öldü mü hocam Allah aşkına. İlk çeyrek bi oynatıyorsun sonra oyuna girsin ki hak getire.

maçın ikinci yarısında 100 dakikayı arroyo engin sinan markoshvili cenk erzeg furkan ve bonsu (5 dak. sadece) oynamalı yoksa kalas ender kalas ersin tuğlacı malik girerse 2 dak. bile oynasalar takıma zarar verirler!!!

Ender-Bonsu-Erceg yan yana oynadığında kendi takımımdan rahatsız oluyorum resmen.

Ender ve Emre Çolak, o fiziklerle spordan para kazaniyorlar ya yazık..

Fenerbahçe'ye çalınan iki teknik faulden sonra maçı anlatanlar ' bana da teknik çalacaklar ' dedi.
bunu sadece ben mi duydum??

Maçı kazanırsak bu mola almama ve Ender ile ersin'in kötü oyunu halı altına süpürürlür.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

28-16 biten harika ilk çeyrekten sonra ritm kaybettik. FBÜ ilk çeyrek 0, ikinci çeyrek sadece 1 üçlük isabeti bulmasına rağmen, farkı eritmeyi başardı. Hücum reboundları ve serbest atışlar ile maça tutunmayı başardılar.

İlk çeyrekte FBÜ için çalınan iki TF sonrası 1/2 serbest atış ve ardından hücumda top kaybı yapmamız farkı daha da açmamızı engelledi. Umarım ikinci yarı istediğimiz oyunu oynayıp maçı kazanırız.

Murat Murathanoğlu Pozisyonları göremiyoruz yukarıdan seyrediyoruz diyor ama ben taraflı anlattım saha içi anlatırsam linç edilirim demiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi