TBL Play-Off Çeyrek Final Serisi | Fenerbahçe Ülker 2-1 Galatasaray (93-67,70-69[1. Uzatma Sonucu],67-59)

Galatasaray'da Pocius'un ayak bileği burkuldu. Micov'un kaval kemiğinde kırık olduğu söyleniyor. Ender Arslan'ın durumu belli değil ama kendisi acıdan bayılacağını söylüyordu. Sinan Güler ise Zisis ile çarpıştı ve kaşına 7 dikiş atıldı.

Feneri en son 6 kişiyle yenmiştik şimdi 5 kişiyle yendik. galibiyetin parolasını açıklıyorum 3 kişiyle çık fark at .
Şaka bir yana helal olsun çocuklar HELAL OLSUN SİNAN GÜLER...

Yarım kadro Galatasaray, Milyonlarca euro'luk Fenerbahçe'yi maç içinde 4 oyuncusu sakatlanmasına rağmen yendi. Paranız ödenir, hakkınız ödenmez!

Ergin hocam sampiyon oldugu sene kadar,daha onceki kariyeri kadar bu senede basarilidir gozumde.. Umutlar bitmez. Ergin hocanin oldugu yerde her zaman akla gelmeyecek zaferler mumkun.

Guvencemiz Ergin hoca, ruhumuz sahadaki 5-6 kisilik sakatlik bilmeyen aslanlar.

Birde diger takimlarin hocasina baktigimizda Farmar li kadrosuyla 2-0 elenenleri,kepaze olanlari gorunce, Ergin hocamiza bu sezon aci cektirenlere neler demiyorum neler......

6 kişi yeniyor, hocasız yeniyor, 4 sakatla yeniyor, pivotsuz yeniyor, Galatasaray Abdi İpekçi'de, Fenerbahçe'yi her koşulda yeniyor.

Eyüp Yıldız.

Nejat Sayman

Sanırsınız ki GS 12 FB 7 kişi ile oynayabiliyor...sıkıntılı ve eldeki malzemeyi dikkatli kullanmaya çalışan FB sanki....bu ne korku? 12 kaliteli oyuncuyla GS'ı bu kadar imkansızlıklarla dolu günlerde yakalayan FB neden baştan baskı ile bunaltmaz? Neden GS oyun kurucuları kenardan iken rahat oyun kurdurur? Bu neyin korkusu? Avrupa'ya Ivkovic ile birlikte CESARET,LİDERLİK ve SERTLİĞİ kabul ettiren Obradovic neden böyle yapar? Anlaşılır gibi değil....Korkunun ecele faydası olmadığını bir kez daha hatırlatırım...Turu tabiki %90 FB geçecektir ancak son iki yılın finalistlerinin bu sezon hala kupası yok..iki final kaybeden (Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası) ve EL'de beklediğini bulamayan FB'nin tek kupa şansı bu...Daha pahalı ve imkanlara sahip bir kadroyu FB kulübü hiç görmedi...Fark son maçta ortaya çıkacaksa ben bu işten bir şey anlamadım...eleştirince kızıyorlar...sallıyorlar hep...hadi mazaret bulsunlar bu maç için.....GS için ne denebilir? Sadece Ataman ve takımı hala inançlı olan seyircisi ile birlikte alkışlanır...

Son maç çok kızmıştım bu maçı izlemeyecektim ama duramadım baktım yine. Bayağı duyguyu bir arada yaşadım izlerken. Zor da olsa kazandık. En azından evimizdeki seriyi sürdürdük. Deplasmanlarda da ortaya böyle karakter, mücadele koyabilsek keşke..

Hakikaten Abdi İpekçide şartlar ne olursa olsun kazanıyoruz. Ülker Arenadaki maçın sonucuna bakmaksızın, erkek basketbol takımımız bu sezon başarılıdır. Tüm takıma teşekkürler.

Sporcuların sakatlanmasını hatta ölmesini isteyen iletilerin, maçın verdiği gerginlikten dolayı yazıldığını umut ediyorum. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok.

Ben maçı izlerken yoruldum. Parkedeki oyuncuları düşünemiyorum. Tebrikler, hepsini alnından öpüyorum. Başta Sinan olmak üzere... :)

Bir tebrik de salona gelen taraftlarlara... Her ne kadar salon full olmasa da, maçı kazanmamızda onların yarattığı atmosfer çok kiritikti. FBÜ oyuncuları böyle atmosferde oynamaya alışkın değil. Bizim salona geldiklerinde adeta donup kalıyorlar. Ben başka bir açıklamasını bulamıyorum.

Micov'a da geçmiş olsun. Röntgeni temizmiş. Umarım mr sonuçları da temiz çıkar ve son maçta parkede Pocius ile birlikte yerini alır. %90 yenilip eleneceğiz, ancak bu sezon evimizde 5-6 kişiyle kazandığımız iki FBÜ galibiyeti hep hatırlanacak.

böyle şeylere sevindiğimiz sürece gelecek karanlık. dursun özbek başkan oldu artık açıklasın şu tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını.

böyle şeylere sevindiğimiz sürece gelecek karanlık. dursun özbek başkan oldu artık açıklasın şu tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını.

Sevindiğimiz değil yetindiğimiz sürece desek daha doğru.

Böyle epik maçlar kazana kazana takımlar büyür ama her maç her maç epik... Buna ne oyuncu dayanır ne kalp ne tansiyon.

Doğru yapılanma yapabilecek bir ekip var aslında ortada, Dursun Özbek'in dediği gibi sağlam bir sponsor bulunursa Ergin Ataman'ın da bu kez daha dikkatli olacağını düşünüyorum.

Maçla ilgili söylenecek tek şey, HELAL OLSUN! Bu takım canını dişine takarak Galatasaray formasına yakışır oynadı. Sene boyunca oynadıkları yenilgiyi kabullenmiş oyun için özür dilemiş oldular bir nevi. Yönetimin artık bunu ödüllendirmesi lazım. Bizim de seneye tribüne gitmemiz lazım. Bu takım 500 kişiye oynamayı hak etmiyor.

Son olarak Sinan gibi karakterli bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkesin payı var tabiki lakin Young'ın Zoric'e bloğu olmasa top basketti. Hadi onu geçtim uzatmanın son saniyesi Goudelock denen lavuk yine 3lüğü yollayacakken topuna müdahale etti o da mecburen orta sahadan fırlatmak zorunda kaldı. Tabi Vesely gibi adamı 5 hücumda 5 lettirerek devre dışı bırakması da süperdi.