Re: Casa TED Kolejliler-Galatasaray C.C
Abi iki kişlilk rezerve yaparsan boş yerlere ziyan olmasın demetteyiz abi bizde
Abi iki kişlilk rezerve yaparsan boş yerlere ziyan olmasın demetteyiz abi bizde
Fatih Horzum' Alıntı:Tobb üniversitesine giden tüm araçalrla gidebiliriz herhalde topluca gidebileceğimiz en uygun ve en kolay erişimi olan yeri güvenpark
Onur BALCI' Alıntı:Ne sorunlu salonmuş.
Bizimki (Ankara Atatürk) Ankara'nın meydanına 5 dakika uzaklıkta. Her yerden araç var.
Fuat Eraslan' Alıntı:[quote="Fatih Horzum":76ed9]Tobb üniversitesine giden tüm araçalrla gidebiliriz herhalde topluca gidebileceğimiz en uygun ve en kolay erişimi olan yeri güvenpark
Fuat Eraslan' Alıntı:odtu dolmuşları ordan geçiyor hergün geçiyorum onunden armadann ordan yürüyerek gidilebilir sanırım
Fikstüre ve takvime baktım.17-18 Kasım'da erkek takımı içerde Daçka ile,bayan takımı içerde Beşiktaş ile oynuyor.O haftasonuna erkek takımı 6/6,bayan takımı 2/2 ile gelirse -ki KSK dışında bu planı suya düşürecek takım gözükmüyor- ve maçlar arka arkaya programlanırsa kapalı gişe olur salon.Semih Ural' Alıntı:ankaradaki taraftarlarımız gereken kalabalıgı saglıycaklardır diye düşünüyorum
benim hedefim besiktas macına kadar 7/7 yapabilmek
o yüzden kazanmamız gereken bi maç
5. hafta ayhan şahenkte taraftar sayısında da ciddi artış olucaktır diye düşünüyorum
kazandıkça artıcak bu kalabalık 8. hafta beşiktaşı akatlarda yendikten sonra 9. hafta salonu doldurucak diye tahmin ediyorum
umarım düşündüğüm gibi olur..