G.Saray Cafe Crown iddialı
Beko Erkekler Basketbol Ligi öncesi, Adapazarı'ndaki elemelerde grup birincisi olan Galatarasay coachı Murat Özyar, hedeflerinin ilk dört olduğunu, kendileri için en büyük handikapın ise 10 oyuncunun takıma yeni katılması olduğunu belirterek şunları söyledi: "Kadromuzda geçen seneden sadece 2 oyuncumuz var. Bu turnuva öncesinde 10 oyuncu yeni geldi ve 8-9 maç yaptık. Hem savunma hem de hücum organizasyonu anlamında biraz daha süreye gerek duyuyorum. Bir yabancı oyuncu daha yönetimden talep ettim. İsmini de verdim. O da alınacak inşallah. Bundan sonra oturtmak istediğimiz yeni sistemle Galatasaray camiasını mutlu eden bir oyun oynayacağız. Alacağımız oyuncu forvet oyuncusu olacak. Bursa ve Bandırma'daki Turnuvalara göre biraz daha iyi bir oyun sergilemeye başladık. Çok yakında en iyisini oynayacak hale geleceğiz."
Sarı-Kırmızı takım basketçilerinden Jeroma Holman ise, her geçen gün daha iyi oynadıklarını söyleyerek şöyle konuştu: "Geçen sene Ülker'le anlaşma imzaladım. Fakat sakatlığım nedeniyle feshedildi. Şimdi iyileştim ve Galatasaray'dayım. Gerçekten zorlu bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni bir takım olduğumuz için birbirimizi tanımamız zaman aldı. İleride daha iyi bir takım olacağız.
Anthony McGowan ise, "Geleli üç hafta oldu. Takıma geç katılmama rağmen ekibimle kaynaşıyorum. Fakat iyi bir takımız. İleride daha iyi olacağız" şeklinde konuştu. Tufan Ersöz uyum sorununu kısa bir süre içerisinde çözeceklerini inandıklarını belirtti. Beşiktaş'tan tranfer olan Tolga Tekinalp de uyum sorunu yaşadıklarını ifade ederek, "Beşiktaş Cola Turka'dan geldim. 2 aydır burada iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni bir takım olduğu için birbirimize alışmamız zor oluyor. Seyircimizle birlikte bu zorluğu aşıp uyum sorununu halledeceğiz" diye konuştu.