X
XeNoNuA
Misafir
takımımızı yalnız bırakmayalım arkadaşlar. öncelikle biz üzerimize düşeni yapalım gerisi takıma kalmış zaten. karşıdaki takım ne kadar güçsüz de olsa takımı desteklemeliyiz.herkesi bekliyoruz pazar günü :atki
bertan' Alıntı:arkadaslar bısey soracam kusura bakmayın. sanırım salon umranıyede
vergı daıresını oralarda demı. yanlısım varsa benı duzeltın. yada meydana gelınce hangı yolu takıp etmem gerek.sag tarafta ozel hastane tarafındamı yoksa vergı daıresı tarafındamı.şimdiden teşekkurler
yarın saat 3'e ceyrek kala m.koy'e store'nin oraya gel tmm mı oraya gel orda istersen beraber gidebiliriz.. ok saygılarr :atki :atkiGökmen' Alıntı:Beyler ben yeni taşındım İstanbula dolayısıyla fazla yolları bilmiyorum.Ataköyden arabayla nasıl bi yol izlerim tarif edicek varmı veya yakınlarda oturuo maça arabayla beraber gidebileceğimiz biri
ARdaQue' Alıntı:Herkesin asagıdaki yazacagım rezaleti bilmesini istiyorum.
GSbasket.Org Admin lerimizden Onder Bey bugün öğle saatlerinde beni cep telefonundan arayıp " Maçımız bugün saat kaçta?" sorusunu sorma gafletinde bulunmuştur.
Koskoca site&forum admininin maçın tarihini ve saatini bilmediği bir ortamda bulunmak ve o ortamın adminlerinden biri olmak utanç verici. Yazıklar olsun !
Bu rezaleti nasıl temizleyeceksin Önder Bey. Merakla bekliyoruz !
Önder' Alıntı:Hic olmazsa ben sizin gibi mac bittikten sonra maç ne zaman diye sormuyorum