Teşekkürler Hakan Üstünberk

Bu şubede hoşuma giden şeylerden bir tanesi de eksiklerin hem coach, hem de yönetimce görülüp bu noktalara doğru isimlerin alınması. Belki geçen sene bu konuda bir hata yapıldı ve eğerki bir yabancı hakkımızı daha kullanabilseydik,belki bugün şampiyon olmuş şekilde Euroleage'e girecektik. Ama hatalardan ders alınması da bir erdem. Başta Oktay Mahmudi'ye sonra da yöneticimize güveniyorum. Umarım bu birliktelik uzun süre bozulmaz. Oktay Mahmudi'nin oynattığı tüm takımlarda aynı savunma disiplinini yakalaması, kendisinin ne kadar iyi bir coach olduğunu göstermeye yeter sanırım. Efes'teki dönemlerinde rakiplere top göstermiyorlardı resmen ve şimdi aynı olayı bizde gerçekleştiriyor ve bunu da kendi seçtiği oyuncularla yapıyor. Tebrik etmek lazım.

Bu akşam bende gerçek anlamda hayal kırıklığı yaratmıştır. Taraftar gibi düşünen bir yönetici olduğunu sanardım.

Yöneticilik sadece takım kurmakla olmuyor, taraftarına da her türlü kolaylığı sağlamak gerekiyor en azından emekleri için.

Kulaktan duyma olmakla birlikte, duyduklarım pek hoş şeyler değil. Sportif anlamda başarılarını her zaman takdir ediyoruz. Ancak bu tarz şeyler de önemli. Bir maç kaybedildi belki ama diğer maçlar için bundan ders alınması gerekiyor...

Yeri geldiğinde Üstünberk´in şubeye harcadığı emek için kendisine teşekkür ediyoruz. Yöneticimizin de yeri geldiğinde taraftarın harcadığı emeğe sahip çıkacağını umut ediyorum.

O el emeği pankartlara harcanan emeği bu işin içinde olanlar iyi bilir...

Yeri geldiğinde Üstünberk´in şubeye harcadığı emek için kendisine teşekkür ediyoruz. Yöneticimizin de yeri geldiğinde taraftarın harcadığı emeğe sahip çıkacağını umut ediyorum.

O el emeği pankartlara harcanan emeği bu işin içinde olanlar iyi bilir...

Umut ediyorduk abi...

Ama koca yaz euroleague'de lisans almamız için uğraştığı söylenen Üstünberk bile sopalı pankartları içeriye sokma konusunda kılını bile kıpırdatmıyorsa daha ne kadar umut edeceğiz abi? Ağzından çıkacağı iki kelimeyle bu iş çözülecekken insanlar buna günlerini vermişken, bazılarımız derslere girmeyip hatta vizeleri kaçırmışken, tüm üniversitelerde toplam yüzden fazla kişi 3-4 gün (ve gece) bu pankartları oluşacak muhteşem atmosferi hayal edip o soğukta boyamışken basketboldan sorumlu yöneticimiz bize yardımcı olmuyorsa daha ne yapmamız gerekiyor acaba abi?

Emeğe saygınız yok peki tamam da bu olay Galatasaray'ı ve taraftarını Avrupa'da gündeme getirecekken neden bir kolaylık sağlamıyorsunuz? Hakan Üstünberk'in buraları okuduğu söyleniyor, okuyorsa bunlara lütfen önce kendi kafasında cevap versin. Neden?

Yöneticiliği sadece takım kurmakla ibaret sananlardan dolayı yıllardır bir adım atamamıştık basketbolda. Üstünberk'i bizden biri sandık, bizim gibi düşünüyor sandık. Bu sene olumlu düşüncelerimizi yavaş yavaş olumsuza çeviriyordu ki perşembe akşamı yaşananlar gözümde bitirdi Üstünberk'i. Ayrıca kombine rezaleti (18. yy gbi bir sistemle içeriye alınııyor kombineliler), Euroleague tshirt'ü çıkartılmaması, Efes maçında tüm kapılar erkenden açılırken bizim maçta milleti soğukta bekletip 19.00'da sadece 3 kapının açılması vs zaten olumsuz notlardır ama 100'lerce kişinin 3-4 gün adam akıllı uyumadan o soğukta dışarlarda çalışarak hazırladığı sopalı pankartların içeriye sokulması iki dudağından çıkacak iki kelimeye bağlırken hiç bir adım atılmaması şu ana kadar yaptığı her iyi hareketini gözümde silmiştir.

Barca maçında inşallah gerekeni yapar ama bu ayıp unutulmayacak bunu bilsin.

O kadar emek harcanıp hazırlanan o pankartlarda neler yazıyordu? İçeri alınmamasını gerektirecek hangi sözler vardı da alınmadı? Büyük yöneticimiz bir el atmaya üşenmiş mi? Yazık. O adamlar hangi şartlarda hazırlıyor o pankartları acaba bilir mi kendisi?

Sopali pankartlarin hicbirinde aykiri soz yazmiyordu...

Hakan Ustunberk burayi okuyor deniliyor gozum de sifir degeri kaldi; yaptigi cok buyuk yanlistir.

Barcelona macinda yine ayni sekil bakip giderse ; iceriye sokulmazsa bu sopali pankartlar o zaman kombinemi iptal ettirip yonetim degisene kadar son 5 yildir duzenli sekilde geldigim basket maclarina gelmemeyi dusunuyorum...

Kibar yaziyorum barcelona macinda ki duruma gore; kibar olamaz kimse...

Son olarak ; bu takim taraftarinindir; hepiniz gidersiniz ama biz kaliriz bunu unutmayin...

7 Aralık : Galatasaray - Siena
7 Aralık : Galatasaray - Fenerbahçe
Umarım yönetim gerekeni yapar ve maç tarihlerinin tekrardan düzenlenmesi için girişimde bulunur.

7 Aralık : Galatasaray - Siena
7 Aralık : Galatasaray - Fenerbahçe
Umarım yönetim gerekeni yapar ve maç tarihlerinin tekrardan düzenlenmesi için girişimde bulunur.
UEFA uyarmış federasyonu..aynı gün lille-trabzon maçı olduğundan tsl maçı koyamazsınız diye..yani derbi günü değişecek yüksek ihtimalle..bizim yönetime kalsa değişmeyeceğinden emindim..UEFA sağolsun..

Anadolu Efes ile anlaşma durumumuz varmış. Yani şöyle ki Efes'in Perşembe günkü maçı ile bizimkinin yerini değiştirmek için Efes'le anlaşıp, Euroleague yönetimine başvuracakmışız. Eğer bu kabul olursa ve ardından futbol derbisi de UEFA'nın uyarısından dolayı Perşembe'ye alınırsa trajikomik bir hal alır durum.

Futbol derbisini hafta içine sıkıştırma çabasını da anlamadım TFF'nin de neyse :)

UEFA kurallarına göre Şamp.Liği maçlarının olduğu gün yerel maçlar en az 1 saat öncesinde yani 20.45 te bitmeli .. Bu durumda derbinin saati kesin , günü belki değişmesi gerek .. Acemi Fenerasyon skandal işler yapmaya devam ediyorlar ...

Hakan Beye kadınlarda ve erkeklerde pilot takım kurabilme imkanımız olup olmadıgını sormak istiyorum.Hem erkek hem kadınlarda genç oyuncularımız yaşı dolduğu için veya süre bulamadıklari için başka takımlara verilmek zorunda kalınıyor bu oyuncuları pilot takımlarımızda daha çok gelişme kaydederler...

Bugün bir gazetede futbol şübemizden Bülent Tulunun ve basketbol şubemizden Hakan Üstünberk'in görevlerinden alınacağına dair bi yazı okudum.bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı? Bülent Tulun'da sıkıntı yok ama Hakan Üstünberk alınırsa çok hayal kırıklığına uğrarım.

Kesinlikle yalan haber sakin olun daha geçen gün başkanımız en iyi yönetilen şubemizin basketbol şubesi olduğunu ve bunda Hakan beyin çok çok büyük etkisi olduğunu üzerine basa basa söyledi .

Bugün bir gazetede futbol şübemizden Bülent Tulunun ve basketbol şubemizden Hakan Üstünberk'in görevlerinden alınacağına dair bi yazı okudum.bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı? Bülent Tulun'da sıkıntı yok ama Hakan Üstünberk alınırsa çok hayal kırıklığına uğrarım.

Resmi sitemiz haberi yalanlamış.

Başkan Ünal Aysal’dan Açıklama

Dün bir basın organımızda yer alan ve hayretler içinde okuduğumuz “Başkan Ünal Aysal’ın Yönetim Kurulu Üyemiz Emir Sarıgül, Basketbol Şubesi Yöneticimiz Hakan Üstünberk ve Sportif Koordinatürümüz Bülent Tulun’la yollarını ayıracağı” şeklindeki haber herkesin tahmin edebileceği gibi tümüyle asılsız ve gerçek dışıdır.

Galatasaray’ın önemli başarılara imza attığı ve daha büyük başarılara doğru adım adım ilerlediği bir dönemde kaynağını tahmin edebileceğimiz bu tür asılsız haberlerin hangi amaca hizmet ettiği aşikardır.

Tüm Galatasaray camiasından, tarafımızdan doğrulanmadığı sürece, bu tür haber ve hayal mahsulü dedikodulara itibar etmemesini bir kez daha önemle rica ediyor, kamuoyunu yanıltan habercilik anlayışının spor dünyamıza olduğu kadar basınımıza verdiği zarara dikkat çekmek istiyorum.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/11566.php

Bence bazen cok abartıyoruz pankart olayınıda abartıyoruz gibime geliyor emekler verilmis eyvallahda,kendi sahimizdaki ilk mac hakan bey o an bi gaflete gelmis ilgilenmemis olabilir ,bundan soraki mactan önce bir sekilde ulasılır halledilir konu.
Birde burdakı kücük dünyamızda bazen rüyalar alemine girip kaptırıyoruz kendımızı. Bundan 2 sene önce birileri takımınınızda lakovic, songlia,ender,tutku,zaza,shumpert olucak kocunuz mahmuti olucak,EL giriceksınız dese hepimiz keşke diyip bütün macları bile kaybetsek su takımı bu organisazyonda görmek isterdik .

Abdi ipekcide 8000 kişiye oynuyoruz begenmiyoruz allah askına yapmayın,Eyüp abinin gecmiste 1000 kişi olsak macı alırdık cümlerleri dün gibi gözümün önünde.Ülker kac senedir El de oynuyor ortalaması "1500 gecmez.

EL`de daha bismillah dedik birileri f4 diyor sasıyorum efes kac senedir katılıyor 1 kere f4 görmüs ,Ülker desen keza daha görememis biz ucuyoruz ucuyoruz biraz ayaklar yere bassın lütfen sora kendimizi üzüyoruz