Teşekkürler Hakan Üstünberk

Dün aklıma şu geldi aslında Erkek takımındaki mevcut gelişimde Temel olarak tek bir kararın ve onun sonuçlarının payı var Mahmuti'yi takımın başına getirme kararı diğer tüm olumlu gelişmeler aslında bu tek kararın sonucu (sportif başarı-artan sportif vizyon-artan sportif başarının sonucu artan ilgi-artam kombine satışları vs)

Bununla birlikte organizasyon kısmındaki tüm eski amatörlükler,adaletsizlikler ve malesef belkide basiretsizlikler devam ediyor (ki sportif başarı bu konuların düzelmesi için hem motive edici hem kolaylaştıcı bir etkenken).Kombine kart satışı sırasında yapılan adaletsizlikler ve uygulamadıki rezillikler ortada,Yapılan sponsorluk anlaşması pek çoğumuz açısından tatmin edici olmadı,şubede ile ilgili pek çok önemli pozisyonu iş bilmezler işi bilmedikleri apaçık ortada olduğu halde ahpap çavuş ilişkisi içersinde işgal ediyorlar,taraftarların takıma ve klübüe katkı sağlayacak girişimleri keyfi kararlarla engellenirken bu konu ile ilgili herhangi bir girişimim yok.Apdi İpekçiye ulaşım ve girişle ilgili kolaylaştıcı organizasyonlar beklenirken tam tersi salona girmek tam bir işkence.

Sonuç olarak başarılı gözüken tablonun temelinde aslında tek bir olumlu karar mı var diye düşünmeye başladım.

Kadın takımında alınan yıldızlar ve daha önemlisi F8 organizasyonu gibi olumlu gelişmeleri ayrıca not etmek lazım tabi

Dün aklıma şu geldi aslında Erkek takımındaki mevcut gelişimde Temel olarak tek bir kararın ve onun sonuçlarının payı var Mahmuti'yi takımın başına getirme kararı diğer tüm olumlu gelişmeler aslında bu tek kararın sonucu (sportif başarı-artan sportif vizyon-artan sportif başarının sonucu artan ilgi-artam kombine satışları vs)

Bununla birlikte organizasyon kısmındaki tüm eski amatörlükler,adaletsizlikler ve malesef belkide basiretsizlikler devam ediyor (ki sportif başarı bu konuların düzelmesi için hem motive edici hem kolaylaştıcı bir etkenken).Kombine kart satışı sırasında yapılan adaletsizlikler ve uygulamadıki rezillikler ortada,Yapılan sponsorluk anlaşması pek çoğumuz açısından tatmin edici olmadı,şubede ile ilgili pek çok önemli pozisyonu iş bilmezler işi bilmedikleri apaçık ortada olduğu halde ahpap çavuş ilişkisi içersinde işgal ediyorlar,taraftarların takıma ve klübüe katkı sağlayacak girişimleri keyfi kararlarla engellenirken bu konu ile ilgili herhangi bir girişimim yok.Apdi İpekçiye ulaşım ve girişle ilgili kolaylaştıcı organizasyonlar beklenirken tam tersi salona girmek tam bir işkence.

Sonuç olarak başarılı gözüken tablonun temelinde aslında tek bir olumlu karar mı var diye düşünmeye başladım.

Kadın takımında alınan yıldızlar ve daha önemlisi F8 organizasyonu gibi olumlu gelişmeleri ayrıca not etmek lazım tabi

Siena maçının saatinin değişmesini olumlu kısma eklemek gerekecek :)

melihsabanoglu melih sabanoglu
galatasaray spor kulübü'nde hakan üstünberk basketbol şubesi'nde yürüttüğü görevinden ayrıldı.

----------------------------------

Nerden çıktı şimdi bu iş?

eğer doğruysa çok üzülürüm. Ama asıl üzüntüm bu yapılanmanın sekteye uğraması olur. Doğruysa bile kurulan düzen ve gidilen yolun sekteye uğramaması tek ümidim.

Bilmiyorum ama istifanın nedenini tahmin edebiliyorum,bence şubenin iç işlerine karışmayla alakalı bir durum söz konusu,muhtemelen de Ceyhun Yıldızoğlu konusunda diye tahmin ediyorum.İnanılmaz emekleri geçti Hakan Üstünberk'in,umarım bir ortak yol bulunabilir.

Her ayrılık üzücüdür. Değişmesi gereken nokta, Hakan Üstünberk miydi bilemiyorum. Ama demek ki böyle uygun görülmüş, kendisi büyük bir teşekkürü hak ediyor.

Her şey için çok teşekkürler Hakan Üstünberk. Galatasaray'ın asıl sınavı ise şimdi başlıyor. Gerçekten her şeyiyle bir sistem takımı olma yolunda ilerliyormuyduk; yoksa kişilere bağlı geçici bir yapılanmamıydı. İnşallah 1. seçenektir.

Asıl gitmesi gereken hatta kovulması gereken Ceyhun Yıldızoğlu duruyor basketbol şubemizin son 2 yılda müthiş bir atılım yapmasını sağlayan Sayın Hakan Üstünberk istifa ediyor. İNANAMIYORUM !

Umarım bir şekilde geri döndürülür.

Radikal kararlar almasını bekliyorduk da bukadar radikalide fazla geldi yani.

Bu olayın arkasında Ceyhun Yıldızoğlu var gibi geliyor bana ama yakında çıkar kokusu.

Bana da öyle geliyor ama bence bu sadece en son patlayan olay gibi geliyor.Yönetimden baskılar olduğunu düşünüyorum Ceyhun Yıldızoğlu ile yolları ayırmak konusunda,o da bence iç işlere karışıldığını düşünerek Ceyhun Hoca'yı da savunarak istifa etti gibime geliyor.Bir iki gün içinde Ceyhun Yıldızoğlu'da gider gibime geliyor.Umarım gider de.

Ama Hakan Üstünberk çok değerli bir yönetici,herşeyden önce örnek bir insan profili,son derece beyefendi,kibar ve şu an bu konumdaysak kendisi en büyük paya sahip pastada.Yazık olmuş...