Teşekkürler Murat Özyer(Bu kalp seni unuturmu)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Hocam çok sevdik seni, içimizden biriydin, bize değer verdin, hatalarında oldu, çok üzüldüğümüz anlarda

oldu, ama çok mutluda ettin bizi!!!

Seni unutmayacağız!!!

İnşallah bu karar senin içinde bizimde içinde hayırlı olur, bir gün biryerde buluşmak umuduyla hoşçakal

Murat Hoca!!!

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER!

BU KALP SENİ UNUTURMU!
 
Hocamız eğer gittiyse kesin olarak herşey için teşekkür ederiz. O bir bayrak yaptı ve elinde taşıdı bu 2 yıl boyunca, iyi gün yaşattı, kötü gün yaşattı ama her zaman duruşu ile kalbimizde bir yer edindi. Umarım daha güzel yerlere gelir ve başarılı olur basketbol hayatında. Belki gün gelir aynı çatı altında tekrar buluşuruz.

Sağolasın herşey için hocam.
 
takımı aldığı zaman pozisyonumuz ve simdiki pozisyonumuz ortada , hatalar yapsanda kocluğun asla tartısılmaz . tesekkür ederim , bundan sonra görev yapacağın takımda basarılar dilerim .
UNUTMAYACAĞIM UNUTMAYACAĞIZDA
 
Eğer bu durumda kesinleşirse Murat hoca ile bir veda yemeği organizasyonu yapılmasını talep etmekteyim. Bu işi abilerimiz düşünürlerse menun kalırım. Katılımın da çok olacağına inanıyorum.
 
Kazanan Demir Grubu denir başka ne denir. Herşey için teşekkürler Özyer. Senin tek suçun adam gibi adam olmaktı. ! Bu Kulup hangi adamın değerini bildi ki ? BülenT Hagi Arif Hakan Ünsal Ergün ve şimdi de sıra basketbola geldi yazıklar olsun bu yönetime.Bir Tuğrul Demir herkesi yendi Helal Olsun Büyük yönetim.
 
Uzun bir aradan sonra bizi bazı heyecanları yeniden hatırlatan. Duruşu ile bizi her zaman en iyi şekilde temsil etti. Her zaman en iyisini yapmak için çalıştı. Yerlere düşen bir şubeyi yeniden ayağa kaldırdın. 10 sene aradan sonra bizi yeniden Avrupa'da hatırlattın.Doğruları ve yanlışları ile güzel 2 sene geçirdik. Koçluk konusunda bazen hatalar yapsanda daha kendini çok geliştirecek ve çok büyük işler başaracaktın. Umarım gittiğin takımda başarılı olursun hocam...
MURAT HOCAM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER YENİ TAKIMINDA BAŞARILI OLMAN DİLEĞİYLE...
 
hocam biz bugün lavrinoviclerden, domercantlardan bahsediyorsak, bizi şampiyon yapamadığın için gönderiliyorsan bil ki bunların hepsi senin suçun.2 sene öncesine kadar yokluğuyla varlığıyla bir olan şubenin başına geçtin.(ne kadar sponsor baskısı da deseler sen de daha büyük hedefleri olan bir takımı seçebilirdin.)o günden bugüne kabul etmeyenler olabilir öyle güzel günler oldu ki şimdi şubenin bu noktada hepsi senin suçun.Sen ki bize Galatasarayımızı gerçek ve öz bir Galatasaray sevgisiyle bugünlere taşıdın sana teşekkürler hocam.çocukken yolda bişe bulurduk bir şeye benzemezdi sonra biz onu kendi kafamızda bir şekle şemale sokardık onun bu halini diğer çocuklar görünce hepsi sahiplenmeye başlardı.bu da senin suçun hocam.sen koskoca 10 sene avrupa'da bir çivi çakmamış takıma final 4 oynat.ondan sonra da kulüpte kalmayı bekle.olacak iş değil.yine de bütün emeklerin için çok sağol hocam.biz(özellikle ben) senin gerçek Galatasaraylı olan kalbini gördük ve umarım kariyerinde şanlı Galatasaray tarihi gibi mükemmel olur.bir gün tekrar galatasaray camiasında seni görmek dileğiyle, şimdilik hoşçakal hocam...
 
Eyüp abi kendi kararı mıdır ?

Aslında çok uzun bir yazı yazmışdım ama ... neyse
Lütfen karşıt fikirliler yazmasın şu topici kirletmeyin barii...
 
Serdar Aslan' Alıntı:
Eyüp abi kendi kararı mıdır ?

Aslında çok uzun bir yazı yazmışdım ama ... neyse
Lütfen karşıt fikirliler yazmasın şu topici kirletmeyin barii...
Kalmak istiyordu Hoca ama olmadı, artık tartışmak gereksiz.
 
peki eyüp abi yeri burası mıdır bilmiyorum ama Murat hocamızdan boşalan koltuğa kim geçecek herhangi bir bilgin yahut fikrin varsa paylaşır mısın ?
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
peki eyüp abi yeri burası mıdır bilmiyorum ama Murat hocamızdan boşalan koltuğa kim geçecek herhangi bir bilgin yahut fikrin varsa paylaşır mısın ?
Mithat beye soralım.
 
hayırlı olsun murat özyer e galatasaraya katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler..umarım ilerde çok büyük bi coach olacak..
seneye takım kuracakmıyız biri bişey yazsın be şunu aldık veya kapatıyoruz şubeyi...
 
Kalmasını çok istiyordum,ama olmadı.Hocamıza verdiği emekleri için teşekkürler.Elbetteki oda herşeyin en iyisini istedi Galatasaray'ımız için.Yürekten istedi.Onunla güzel başarılar aldık.Kim ne derse desin bize çok
güzel bir sezon yaşattı.Ama bazen insanlar çok istedikleri şeyleri elde edemeyebilirler.Bu onların kötü veya başarısız oldukları anlamına gelmez.İnşaallah onu gelecekte yine takımımızın başında görürüz.

Bu kalp seni unutmayacak,çünkü bu gözler seni yine bu takımın başında görecek.
 

Üst