TKBL 11. Hafta | Fenerbahçe 83 - Galatasaray 67

Anlamıyorum neyin balı böylemi mağlubiyetlerimizi kapatacağız. Onların oyuncuarın yeteneklerini inkar edemeyiz. Ayrıca onlar bize göre daha iyi konsantre oluyorlar biz ise açıkçası bu maçlara korkarak ve stresli çıkıyoruz.

Hakketten kapatsınlar bu şubeyi yıllardır 1. onlar 2. biziz yakışıyormu bu camiaya her sezon sonu puan sıralamasında fenerin arkasında kalamak bu konuda işin ehli tek şube ayıptır günahtır o forma galatasaray forması o arma forma fenerin devamlı arkasında kalacak bir arma değildir bunu unutmayın samuray misalı olmalıyız.

Hazırlık maçımı bu? Ne ruhsuzluktur anlamadım. Yani hakemler her zamanki gibi her fener topuna faul çalmasalar idman maçı zannedecem.

bayan basketbolda iyice oyuncağı olduk fenerin
her maç fark yiyoruz
ve en acı olan da şubeyi yönetenler de bizim gibi bu durumu izliyor
YAZIKLAR OLSUN

Açıkçası ekrem menun bizi yanıltıyor fener maçlarına hem fizikman hem mental olarak hazırlayamıyor ve maç içindede bayağı panikliyor.

oyuncularının yeteneklerine laf yok ama yere düşerken attıklarının girmeleri, 2 kişinin elinin üstünden 3 lük atmaları, hücumun son saniyesinde yere düşerken basket faul almaları. . ..

Bu hep böyle olacaksa şubeyi kapatalım. Harcanan milyon avrolar karşılığında ise koskoca sıfır ise ister istemez insan böyle düşünüyor.

Tek bir rakibin olduğu yerde şampiyon olamayan ve bunun süreklilik haline getirmiş bir şubenin açık bırakılmasının bir mantığı yok bence.

Bir an önce şubeyi yerli gençlere bırakarak projeye çevirmeliyiz. Daha sonrada takımı kapatıp sadece alt yapı olarak ayakta tutmalıyız. Zaten genellikle yabancı oyunculara dayalı olarak yürüyor işler. Biz doğru dürüst oyuncu seçmeyi de yıllardır beceremediğimize göre, bu iş bilmezlik için sürekli para harcama lüksüne sahip olmamalıyız. Yabancı oyunculara harcadığımız miktarı alt yapı için harcarsak ülkemiz ve gençlerimiz için daha faydalı bir iş yapmış oluruz.

Çok can ssıkıcı bir durum.
Adamlarla 10 maç yapsak kazara en fazla 3 maç biz alırız.
Adamlar bariz bizden iyi takım.
Işılı eleştirdik ama sahada tek ayakta kalan oyuncumuz.
Whalen ve Sancho bu maçta tam bir hayal kırıklığı. Yabancı oyuncular hücum yönünden katkı vermezse bu tür maçları almamız imkansız.
Bu güne kadar avunduğumuz savunma bu yerlerde resmen.
Gene 2.lik bize gözüküyor bu senede.
takımın kimyası iyi değil bence , ısrarla skorer, şutör ve içeri penete eden biri lazım bize. Pondexter bu gün bizde olsa sonuç böyle olmaz idi.
Gerçekten çok yazık :( Artık Ben karşı takıma yenilmekten bıktım , adamlar nedese az yani

Bizim yıldız olarak gördüğümüz oyuncularımız tam anlamıyla looser onların yıldız olarak gördükleri oyuncuları ise gerçekten winner.

Hoca maçtan sonra yüzde yüz şunu diyecektir eksiklerimiz var kelimesine sığınacaktır onlar olsa bile ye-ne-me-yiz sen bu kadar uzunu doldur takıma ama şutör alma . Ekrem menun ile bir tane bile kupa alamayacağız bu sene önceki yıllar arada bir türkiye kupası cumhurbaşkanlığı alıyorduk bu sene sıfır çekeceğiz bence.

Takımda yabancılardan 2 tanesi değişmeli alba torensi bu sene neden takımda tuttular bir yıl sözleşmesini neden dondurmadılar ayrıca lytile neden alındı onun yerinede şutör alsaydıkya.

Kadın basketbolundaki kısıtlı kaliteli oyuncu sorunundan dolayı bir sezonda daha Fenerbahçe karşısında hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ekrem Hocanın takıma verdiği katkıyı, takımın şu ana kadarki performansını, mücadelesini çok seviyorum ama önemli bir tarafı eksik olan takımla malesef karşı koyamıyoruz rakibe. Uzunlarımız çok ama kullanamıyoruz, iyi kapatıyorlar, ikinci bir silahımız olmadığı için de karşılık veremiyoruz. Takım dışarıdan Işıl, Şebnem, Şaziye üçlüsünün eline bakıyor. Avrupanın en önemli takımlarından biri için büyük handikap. Bunları herkes yazıyor zaten. Peki bu işin çözümü yok mudur? Uzunlardan birini (bence Wauters'ı) gönderip şutu da olan bir kısa alma şansımız hiç mi yoktur? Piyasaya çok hakim olmadığım için soruyorum. Hocanın ve takımın mücadelesine yazık olacak yoksa.

83-67. yenildik. Aziz denen adamı sevindirdik.

Erkek basketbolda Anadolu Efes bayan basketbolda biz bu alanda yarışırız para harca sezon sonu çöpe gitsin.

Hakketten kapatsınlar şubeyi gençlerlede devam edilmemeli tamamen kapatılmalı külliyen gereksiz şube fener güçlü birde federasyonda onlardan yana olduğu sürece hep 2.liğe mahkumuz bu beni çok inciltiyor. Yıllardır fenerin arkasında ikinciyiz yakıştırıyorlarmı bunu bu şubeyi yönetenler kulübü yöneten başkanlar.

Mecburmuyuz adamları her seferinde sevindirmeyi. Futbolda onlara verdiğimiz acıyı 2 basketbol şubesinde tersine çevirttirdik yazıklar olsun ayıptır