TKBL 13. Hafta | Fenerbahçe 79 Galatasaray Odeabank 67

Bu yılki ilk yazımı buraya yazıyorum, bugün kazansakta kaybetsekte, Ekrem hoca ve oyuncularımıza güvenim sonsuz, inşallah Hocamız ve aslan yürekli kızlar bu yıl şampiyon olacak...

Kazanırsak normal sezonu lider bitirmeyi büyük oranda garantileriz. Kaybedersek de çok büyük bir kayıp olmaz. İkinci yarı FB, İÜ ve Kaski ile evimizde oynayacağız. Kazandığımız zaman yine sezonu lider bitiririz.

Sonuç ne olursa olsun şimdiden Ekrem Hoca ve oyunculara sezon başından beri gösterdikleri özveriden ve ortaya koydukları karakterden ötürü teşekkürler. Bu yolun sonu şampiyonluk olsun inşallah.

İlk çeyreği 22-23 önde geçtik. Bizim gibi savunmasıyla ön plana çıkan bir takım için fazla sayı yedik. Bir ara Angel önderliğinde 7-0'lık seri yakaladılar. O bölüm hariç iyi oynadık.

En cok nefret ettigim subeleriyle oynuyoruz. Ve Allah bir Galatasarayliyi Fb Tv'den maci izlemek zorunda birakmasin. Sinir krizi.

39-33 geride bitirdik. Işıl'ın son saniyedeki üçlüğü olmasa.... diyordum ki hakemler FBTV'deki görüntüleri izleyip sayıyı iptal etti.

Geçen sene Işıl'ın pozisyonunda neden bakmadınız şerefli hakemler?

39-30 ilk yarı skoru. Savunmada iyi olmasak da fena değiliz ancak hücumda istediğimiz gibi oynayamıyoruz. İlk çeyrek soktuğuz boş üçlükleri de ikinci çeyrek atamadık. Pota altında Bone'u çok az kullanabildik. İkinci yarı da böyle oynarsak maçı kazanamayız. Toparlanmamız lazım.

Macı benim gibi FB tv'den izliyenlere güzel bir önerim var. Macın sesini sonuna kadar kısın ve müzik dinleyin . Ne spiker pohpohlaması ne tribünde edilen küfürlere maruz kalın . Maca gelirsek ilk ceyrek dengede gitsede ikinci ceyrekde angel farkını ortaya koydu . Bu ligde tek rakibimiz fb oldugunu düsünürsek bizimde en az Angel kadar eli düzgün ve isabetli şut sokan bir oyuncu bulmamız gerekiyor. Yıllardır bu takıma kısalarda kaybettigimizi göz önüne alırsak , Angel-Pondexter ikilisine denk seviyelerde oyuncular transfer etmeliyiz . Eger macı kazanmak istiyorsak Sancho ve zellous artı yerlilerden katkı almamız gerekiyor.

Sayılmayan kulüp kanalından çok ilginç ki pozisyonu izledi hakem ama Didem denen kadınında hakkı var çok iyi savunuyor hakkını hemen hakemin yanına gitti bizim Müge Hanım uyumaya devam etsin yazık oluyor bu kadar yanlı bir yayın yapılmaz bir pozisyonun tekrarı 10 kere gösterilmez gerçekten kınıyorum FB TV yi ..

Bir kere olay çok kritik.Fakat görüntülerde bir kare öncesinde kırmızı ışık yanmıyor ve spiker yok yok burda daha elinde diyor.Spiker diyor fbtv spikeri,hakeme.Kimsin sen?Devamında ışık yanıyor fakat top elde değil bu kez de.3 sayıyla kazanırsak fbtv ve kameraman sayesindedir deniyor utanılmadan.Bu şerefle fazlayız biz bu ülkeye.

Sayılmayan kulüp kanalından çok ilginç ki pozisyonu izledi hakem ama Didem denen kadınında hakkı var çok iyi savunuyor hakkını hemen hakemin yanına gitti bizim Müge Hanım uyumaya devam etsin yazık oluyor bu kadar yanlı bir yayın yapılmaz bir pozisyonun tekrarı 10 kere gösterilmez gerçekten kınıyorum FB TV yi ..

Ki buna hakemin net bi teknik faul çalması gerekmez mi? Takımın benchinden biri pozisyon itirazı için sahaya fırlıyor. Bunun bi cezası olmaz mı? Gerçi bu tür cezalar bir tek bize oluyor basketbolda ayrı mesele

Güler misiniz ağlar mısınız? Hakkımızı savunmak yerine hala tvit peşinde bazıları

Murat Özyer ‏@coachozyer 3 dk
GS-FB kadın maçı: ilk meyva verdi.ılkyarı son topunun sayı olmadığına başhakem yayıncı kuruluş olmamasına rağmen monitöre bakarak kararverdi

Bırakalım artık şu hakem işini . Her fb macında aynı terane . Kabak tadı verdi artık . Takım çıkıp gerekirse hakemide yenecek arkadaş .

Herkes namaglubuz uçuyoruz felan derken Fb maçını oynadık mı diye bakmıştım,oynamadık tabi ki.

Rezil şut atmayı anlarım da bu kadar ribaund vermek beni asıl çıldırtan şey.