TKBL 13. Hafta | Fenerbahçe 79 Galatasaray Odeabank 67

Zellous'un skorerliği anca küçük takımlara işliyor. Bone, Sancho yokları oynuyor. Alba oynuyordu o da bıraktı artık. En kötüsüde fenevtv spikerlerinin kahkahalarla alay edecek duruma düşmemiz. Ruhunu koyamayanlar utansın! Onlar leblebi gibi üçlük atıyorsa sen de atacaksın arkadaş! Bahanesi falan yok bunun. Yazık yazık!

daha önce defalarca yazmıştım.bu şubeyi çoktan kapatmalıydık.dünyada ve bu ülkede kimsenin izlemediği,sadece Galatasaray-fener rekabeti olunca dönüp baktığı,bizimde fenere 10 yıldır ezildiğimiz bir branş.
kadın basketboluna verilen her kuruş yazıktır,israftır.oraya kulübün akıtacağı parayla erkek takımına bir tane üst düzey yabancı daha alınır,EL de final four kovalanır hiç değilse.olmadı kadın voleybol takımına yatırım yapılır,alırsın vakıfbanktan 2 oyuncu sen Vakıfbank gibi olursun.
fenerle sidik yarıştırmak için trilyonlar harcanmaz,hadi harcadın 10 senedir rezil olunmaz.sen kapat şubeyi ardından fenerde kapatır.dünyanın en gereksiz sporudur kadın basketbolu,birde üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Şubeyi değil, çıkıp oraya GS ruhuyla aslanlar gibi mücadele edip, formanın hakkını verip öten kuşların ağzını kapatacaksın!

Işıl Alben fenerbahçe maçlarında ne zaman iyi oynayacak ?
Artık Ligin sonuncu takımlarına yıldızlaşmasından bıktım.
Bir kez al birini geç koy vücudu bir turnike at birine pozisyon hazırla nerde ?

Acıkcası bayan basketbol en az erkek basketbolu kadar keyif veriyor bana . Herşeyi fenerbahce galibiyetine endeksleyenler mümkünse bu şubeyi görmezden gelip desteklemekden vazgeçsinler . Cok yeni bir takımız . Her sene neredeyse yabancı rotasyonu degişiyor . Rakip angel-penny-matovic-veremeyanka ile yabancı istikrarı oturtmuş durumda. Bu sezon takımımız gercekten ileriye dönük umut veriyor. Yeni bir takımız . Bugun ligde iki maglubiyet almış , kendi evinde oynayan ve bu maca ölüm kalım macı olarak bakan bir fenerbahce vardı. Daha cok istediler ve kazandılar. Bize tebrik etmek düşer.

Ne bekliyorsunuz ki? Fener ile baş edebilecek bir kadro mu kurduk sanki? Koç ve oyuncular ellerinden geleni yapıyor ama olacağı bu fazla birşey beklemeyin.
Murat Özyer yine twitter dan dert yanmış hakemle ilgili. Kardeşim senin işin ne? Neden haklarını savunmuyorsun o zaman? Bu kafadaki bir yöneticinin olduğu şubeden ne bekliyorsunuz?

Kadrolar arasında ucurum oldugunu düsünmüyorum . Uzun rotasyonunda biz daha iyiyiz . Yıllardır kısalarda 'angel-pondexter' ile fark yaratıyorlar. Angel ile penny gercekten sert ,agresif oyuncular ve elleri cok düzgün . Bugun koy aliaga petkime angeli sean marshall ile takımı sırtlasın :) Ne zaman ki onların dış şutlarına cevap verecek seviyede oyuncular buluruz o zaman bu macları kazanırız . Şimdi artık liderligimizi koruyup sezonu lider bitirmeliyiz. Bu takım cok daha iyi olacak..

ya biz zamanında diana taurasi'yi almadık mı?onlardan daha büyük bütçe ile daha iyi kadro kurmadık mı?birkaç yıl önce oldu bunlar.sonuç ne oldu?değiştimi şampiyon?

Kadrolar arsında büyük farklar olduğu fikrine katılmıyorum. Geçen sene bundan daha verimsiz bir kadroyla FB'yi yenip Türkiye Kupası'nı kazandık ve ligde de final serisini 3-2 kaybettik. Hatta İpekçi'deki 2. maçta, son saniyede Cappy'nin şutuna engel olabilsek şampiyonduk. Bu sene Alba ve Nevriye'den verim almaya başladık. Bone pota altında Fowless'dan daha çok katkı sağlıyor. Zellous da ciddi skor katkısı veriyor. FB'de ise geçen yılki maçlardan farklı olarak sadece Quanitra vardı bugün. Sorun kadro değil, takımın kötü oynamasıydı.