TKBL Final 1. Maç | Fenerbahçe 75 - Galatasaray 69

TKBL Final 1. Maç | Fenerbahçe-Galatasaray

Başka seçenek yok 2 maçtan en az 1'ini kazanacaksın Caferağa'da. Bu takıma çoğu kişinin inancı kalmadı. Haydi alın şu maçı demiyorum. Kazanın ve tekrardan güven duyalım size.
 
Akşamki erkeklerdeki mağlubiyet ve temmuzdan beri yaşananlardan sonra bu maçta kızlarımıza inanılmaz sözlü tacizde bulunacaklardır. Ben kazanacağımıza inanıyorum ama basketteki hakem olayları aklımıza geldikçe bu ülkede 5 adım kuralı olduğunu gösteren bu hakemler tabiki en büyük rakibimiz keşke şu futboldaki şike takibi baskettede olsaydı Mesela akşamki erkek maçında ömer onanın dirseğini dibindeki hakem görmüyorsa veya görmezden geliyorsa bu beni hep huylandıracaktır.
 
Özellikle dün ki maçtan sonra bugün Caferağa'da tüm pislik,rezillik ve çirfekliklerini göstereceklerdir.Bugün yumruğu vurup geçerse bizim kızlar,2. maçı da alır Abdi İpekçi'de şampiyon oluruz.
 
Ne yazık ki çok umutlu değilim seriyle ilgili. Büyük hatalar yapmazsak 3-0 kazanırız gibi yorumlara karşılık, hatalar yapalım da 3-2 olsun düşüncesindeyim. Fakat bir şeyler yapacaksak, o bu maçta olur, öyle de olmalı zaten.

Bugünkü maçla ilgili ciddi korkum var oyuncularımızın sağlığı ile ilgili. Dünkü maç hırs yaptırmıştır karşı taraf seyircisine, alabildiğince pislik takımımızı bekler. Kızarız, sinirleniriz, kırılırız ama hiçbir kupaya da kızlarımızın saçının telinden daha fazla önem vermeyiz. İlk iki maç Caferağa'da olabilir ama en az 1 maç da Abdi İpekçi'de oynanacak. Onu hatırlatır, sevgilerimi sunarım karşı tarafa.
 
Caferağa'daki maçlardan çok umutlu değilim. Bir şekilde seriler yakalayıp geçiyorlar bizi. İyi oyunumuzu oynarsak yeneriz deriz normalde ama oyuncuların kendi kalitelerinin performansını göstermesi bile yeter aslında. Işıl, Şaziye ve Bahar'ın son maçlardaki performansı da umut verici. Penny'nin olmaması da avantaj. Oradan 1 galibiyet çıkaralım artık ya. Bu sene de şampiyon olamazsak serileri iyiden iyiye uzayacak. Dur diyelim artık.
 
ben pennynin olmamasını bir avantaj olarak görmüyorum açıkcası, he olmaması iyi tamam ama zaten bizim maçlarda çok tutuk oynuyordu, umarım Dee çok şahsi oynamaya kalkmaz, sayılarını atsın yine ama diğer maçlarda olduğu gibi arkadaşlarını kullansın yine, unutmasın onları

bu arada pennynin 2013 te basketbola döneceği konuşuluyor
 
Dee'nin hırsı etkileyici ama kontrol edebildiği noktaya kadar. Maçı kaybedip kaybetmemekten çok takımın maruz kalacağı taşkınlıklar beni daha çok düşündürüyor. Umarım kimseye bir şey isabet etmez. Kendi salonları olduğu için bu sefer ortalığa torpil vb. maddeler atmazlar gibi safça düşüncelerim var.
 
Malesef gaza gelmişler büyük çirkeflikler yapacaklarını yazıyorlardı.Benim anlamadığım bunlar kocaman yeni salon yaptılar basketbol takımları oynasın diye hala Caferağa ahırında oynuyorlar..Eğer saha dışı etkeler devreye girmezse yenme şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum ancak dünkü maçtan sonra bunun zor olacağı açık.İnşallah kazasız belasız atlatırlar şu maçları Eğer saha olayları ve taşkınlık yaparlarsa ceza alma olasılıkları yüksek bu olursa saha avantajı gider ellerinden. Zaten sabıkalı bir taraftarları var kendi takımlarını bile sabote ediyorlar bjk maçında vb bir sürü maçta olayları galipken kendileri çıkardı dengesizler.
 
Bence mutlak ve mutlak Adnan Öztürk gitmeli o stada kızlara sahip çıkacak tribünden bir isme ihtiyacımız var çünkü karşı taraf mağlubiyetlerine rezillikle örtmeye çalışan taraf...Ayrıca takımdan sorumlu insanların federasyonla iletişime geçip caferağa'nın kapasitesi kadar insanın içeride olması konusunda uyarmalı yoksa kapasitenin 2 katını zorladıkları maçlar oldu..
 
Dünkü maçtan sonra son 5 dakikaya önde girersek caferagada taşkınlık çıkmaması sürpriz olur bence takımımız artık kapasitesini göstereceği oyunu oynayacaktır bu final serilerinde.
 
bu sezon ki hayal kırıklıklarını unutturmak için okadar iyi bir fırsat ki,caferağa denilen kümeste alınacak bir galibiyet ve kendi taraftarımız önünde de "şampiyonluk" kutlamaları.olayların çıkması,edilecek küfürler,sıfır anons,tahrikler,hakemler beni hiç şaşırtmayacak şeyler evet ama bu lanet olası olumsuzluklar da bir yerde kırılmak zorunda.savaşalım yeter.
 
Kendi evinde takımına,taraftarına sahip çıkamayan insanlardan Caferağa'da bir şeyler beklemek hayalcilik.Her zamanki rezil Caferağa olur iki maçta da.
Mükemmel havadan falan geçtim,hiç değilse kadın voleyboldaki ortam oluşturulabilse şu an keyifli keyifli İpekçi'ye gidiyor olurduk.Ben inanmıyorum,inanıp takıma pozitif enerji aşılayanlara ise saygı duyuyorum.
 
Ben görüşüne saygı duyuyorum,ama bu oyuncular caferağadan galip ayrılabilecek seviyede oyuncular,biz bu kadrodanda galibiet beklemeyeceksek,demekki hiç bir zaman galip ayrılamayız çünkü o salondaki bu tür çirkinler her zaman olacak, o zaman demek ki hiç kazanamayacağız!

Galatasaray'ımız her salonda galip ayrılacak güçtedir yeter ki oyuncular ve taraftarımız inansın...
 
Savaş kardeşimiz sayesinde hafızalarımızı tazeledik ve en son 1968-1969 sezonunda futbol ve erkek basketbolda şampiyonluğa koştuğumuzu hatırladık. Evet o yıllarda Türkiye´de Kadın Basketbolu vitamin (1980-1981 yılıyla başladı mücadele) bile değildi. Dolayısıyla takım sporlarında 3 takımla şampiyonluğa koşmak mümkün değildi 1960´lı yılların son demlerinde.

Futbol ve erkek basketbol takımı taraftara umut aşılıyor, güven veriyor... Evet, tarihi tekerrür etmekle yetinmeyelim, kulüp tarihine bir ilk olarak geçsin bu yıl. O güç var sizde, yeter ki isteyin, yeter ki mücadeleden kaçmayın, son topa kadar pes etmeyin!

Biz de varız deyin, bunu bize çok görmeyin...
 

Üst