TKBL Final 2.Maç | Galatasaray: 84 - Fenerbahçe: 69

hakemler sonuca etki etmediği sürece (ki bugün bir kaç pozisyonda etki etmeye çalıştılar) biz fb yi her yerde her zaman yeneriz daha kaliteli bir takımımız var. şimdi deplasmanda iki maçıda almalıyız. ama 1 galibiyette yeter. Kupayı 12.000 bin taraftarın önünde olmakta çok hoş olur :)
 
Asıl oyunumuzu oynadığımız zaman ortaya çıkacak fark zaten buydu,okadar bariz göründü ki ilk maçta yapılamayanlar.son bölümlerde saçmalama alışkanlığımız bi ara yine nüksetmişti evet,ama devamında sayılar bulup bunu telafi ettik.çok mutluyum,caferağa da ilk maçı alalım,iş garanti olsun da,seriyi abdi ipekçi de bitirelim,,hem müthiş bi sevinç hem de malum rekorumuzu geliştirme :)
 
Takımı iki kez tebrik ediyorum...
1.si FB'yi yendikleri için...
2.si Hakemleri de yendikleri için...
FB'yi maça ortak etmek için herşeyi yaptılar ama takım izin vermedi...
Serinin can alıcı sourusu ?
GS 5 maçlık seride hakemleri 3 kez yenebilir mi ??
Malesef bu iki maç gösterdiki seride FB'den daha önemli bir rakibimiz var...
Fenerasyon destekli hakemler, ne de olsa FB'ye özür borçlular değil mi ?
 
caferagada bitirip şampiyon olmak mı!!! bu serinin kaybedeni pısırık 2 çift laf etmekten korkan GS basketbol şubesi yoneticileridir beceriksiz baskandir, bu seri 5. maça uzamaz. sonra kimsede gelip buraya ceyhun hoca ışıl bahar mone vs demesin seriyi onlar basketbolumuz kaybetmeyecek olan bitene trene bakar gibi bakan takım elbiselilerimiz kaybedecek.
 
Onlardan bizi ayıran en önemli unsurumuz; " inanmak "

Biz inanıyoruz, savaşıyoruz, mücadele ediyoruz.

İşte biz bu yüzden şampiyon olacağız. Bu kupayı kaldıracağız.

Bekle bizi Caferağa, geliyoruz!..
 
caferagada bitirip şampiyon olmak mı!!! bu serinin kaybedeni pısırık 2 çift laf etmekten korkan GS basketbol şubesi yoneticileridir beceriksiz baskandir, bu seri 5. maça uzamaz. sonra kimsede gelip buraya ceyhun hoca ışıl bahar mone vs demesin seriyi onlar basketbolumuz kaybetmeyecek olan bitene trene bakar gibi bakan takım elbiselilerimiz kaybedecek.

Kesinlikle katılıyorum...
Tamam yönetim gidici ama bari son kez birşeyi düzgün yapsınlar...
Durmuş saat bile günde iki kez doğru zamanı gösterir misali...
Bu hakemlere karşı Caferağada bu sefer 12.000 kişi olmayacak...
Bugün kızlar resmen dayak yedi...
 
ezdik.jpg
 
Bugün basketbol adına doğru olan ne varsa yaptı Galatasaray Bayan Basketbol Takımı. Hücum ribaundları alındı, savunmada herkes inanılmaz istekliydi . Birde dikkatimi çeken bir konu var bugün kaç tane blok yaptık ???
Son olarak eve girer girmez şuraya yazıyorum bu takım Caferağa 'da 2 maçıda alıp Şampiyon olsun , Caferağa'nın karşısına 18 metrekare bayrağımı asarım maç çıkışına :)
 
ben kazanmışken yaziyim de kaybederken yazmış gibi olmasın.. pek bi güzel oynadık , pekte güzel koyduk fln ama bi gerçek varki dünya da hiçbir oyuncu 40 dakika oynamaz , hele hele 5-7 maçlık seriler de asla oynatılmaz.. mutlaka ve mutlaka Fowles'i 2. periyod'un ortasında ve 3. periyod'un sonunda 3-4 dakika dinlendirmek şart.. seriyi kaybedersek sırf bundan kaybederiz der ve giderim..

robot olsa vücut 3. maçtan sonra iflas eder..
 
Bu akşam oyuncularımızda müthiş bir kararlılık vardı. Parkede her yerdeydiler, savunmadaki gayretleri, hücumdaki üretkenlikleri ayakta kalmamızı sağladı. Bu akşam Agustus'u aşırı beğendim; sürekli potayı düşündü ve istediğini aldı. Tribünleri ayağa kaldırdı.

12 cesur yürek bizlere harika bir maç izlettiler, hepsine ayrı ayrı teşekkürler...
 
1 saatlik vizenin 20. dakikasında çıkıp yarısında olsa da yetiştim :D nihayetinde de bu sezon Abdi İpekçi'de yenilgi yüzü görmeyen ben bir kez daha sevindim.(ilk maça gitmemiştim)
Arda posteri bence gereksizdi.Onun yarısı kadar şu takıma ya da erkek takımına pankart yapmamışlarken abartı boyutta -ki Ali Sami Yen Arena'da asılacağı belli olan -pankartı asmak tartışılırdı. Nevriye'ye yine küfür edildi sonra niye Işıl küfür yedi Caferağa'da diyorlar.
Bu sefer her şey düzgün gitti. İlk maçına aksine şut yüzdesi ikinci yarı çok düşmedi düştüğü anlarda da iyi savunma yaptık.Seri 5.maça kalır mı kalmaz mı bilemeyiz tabi ama sanki 5.maça kalsın da kupayı görelim istiyorum. Tabi Caferağa'da biter gibi düşünüyorum.5.maça kalırsa seri yine o gün vizem var heralde yine erkenden bitirip çıkarım.

edit : Seimone sen aşırı derecede sevimli birşeysin. O üçlüğü yolladıktan sonraki hareketleri yok mu ..
 
Maça gelen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek lazım..
Yeni bir tartışma açılsın istmem ama maçlarımızı Abdi ipekçi'de oynayalım diyen arkadaşlar şu bizim ulaşım işine de el atsalar ne iyi olur.. Arabasız gidilen her maçın dönüşü ayrı ızdırap.. İstanbul'un en sapa yeri.. Nefret ediyorum oradan dönmekten..

Bugün Augustus'un canı çok istedi, böyle oldu.. Fowles da gerçekten durdurulmaz..
Nevriye'nin sesi soluğu çıkmadı ki ahırda oynayacağımız önümüzdeki 2 maç için hiç iyiye işaret değil..

Mehmet Baturalp'i çok merak ediyorum ama bakalım maçın tekrarını izleyebilirsek.. Artık hakemler kim bilir neler yapmıştır (!) biz kazanalım diye..

Salyalarınızı akıttığınız ahıra da geliyor bu takım.. Aşılarınızı olun, sonra gidin maça..
Hazımsızlar..
 
maçdan önce fowles ve augustusdan çok üst düzey perfonmans bekledigimi söylemişdim. aynende böyle oldu. üstüne birde iyi savunma gelince rahat bir galibiyet aldık..
yalnız şu maçda bile hakemler zaman zaman deli etti bizi. caferağadaki hakem katliamı endişem oldukca fazla. bunuda maçdan sonra ceyhun hocaya belirttim. kendisinin hakemler konusunda fazla sakin ve pasif kaldıgını, zaman zaman hakemleri baskı altına alması gerektiğini söyledim. özellikle caferağada bizim benchimiz bu denli sessiz kalırsa, o baskıda hakemler iyice çıgırından çıkarabilir maçı. ceyhun hocada orada böyle olmıycak dedi. ve bugunkü mücadeleyi oraya taşırsak bitiririz bu işi dedi.
 
Pazar günkü maçtan sonra gerçekten insanlar takıma inancını kaybetmemiş bunu çok iyi anladık, böyle bir kalabalık beklemiyordum. Oyuncularımız da buna çok güzel bir cevap verdi hepsinin ellerine sağlık.

Fakat acı olan bir gerçek var ki şu maçta bile hakemler inanılmaz işlere imza attılar. Hele Angel'ın kendi attığı şut hiçbirşeye değmeyince gidip kendi ribauntunu alması var ki facia yani. Hakemleri kaç maç daha yenebiliriz açıkcası bilemiyorum. Ahırda kızlara allah sabır versin şimdiden.
 

Üst